Kevinromeo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 İlk single çıktı. Güya eskiye dönüştü ama Remember who you are'dan bile daha kötü çıktı. https://www.facebook.com/korn?v=app_178091127385 Bir Life is peachy daha gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 dubstep bitiyo bunlar dubstep album cikarma pesindeler sdşlfkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 çabucak bitti o saçmalık güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 of çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Bırakma vakitleri çoktan gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 niye zaten böyle bi grup var ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 o never never o kadar kötü ki asla asla öyle bir şarkı kimse yapmasın, kimse de dinlememek zorunda kalmasın. şimdi bakınca 10 senedir korn albümü dinlemediğimi farkettim ahah. hatta head geri dönmüş vay anasını. said: James "Munky" Shaffer stated that the album would contain darker elements similar to Issues (1999) mixed with the heaviness of Untouchables (2002). böyle birşey demiş. ilginç. bir indirir bakarım overly produced dubstep bozması birşey değilse. o da head'in hatrına. http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=XMITki18P1A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 10 tane iyi şarkıları yok bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 dabstep yapmayaymış iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Fistan said: dubstep bitiyo bunlar dubstep album cikarma pesindeler sdşlfkj dubstep dönemin müziği... en yoğun içinde ENERJİ barındrabilen müzik formu ... hastasıyım. korna küçükken de hastasıydım büyüdüm dubstep albümlerini dinleyince vay be oldum. malum biliyorsunuz hastasıyım enerjilerin ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Love & Meth güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar