Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En farklı Gs-fb Maçını Hatırlayalım..

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

ya simdi konusturmayin beni Osmanlinin basina ne geldiyse sizin o galatasaray robert vb dediginiz misyoner ! okullarindan yetisenlerden geldi ! bide kahraman ilan ediyosunuz hadi ordan tarihinizle ovunmeyi birakin !.. mustafa kemal -burda esitiz 3 6alatasarayli 2 fenerli var ama bende fenerbahceliyim !!!!...
Sosyal ağlarda paylaş

vay be, helal olsun! hagiye yollayın bu yazıyı valla bakarsınız 11 kişi ile yapamadıklarınızı bu sefer 7 kişiyle yaparsınız kadıköyde[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange.
Sosyal ağlarda paylaş

günlerden 6 kasım dı ay ve yılı yazmıyorum pek bir önemi yok.sahaya mutlak galibiyet paralosıyla çıkan cimcomlar akıllarında hala profesyonel lig öncesinde kalmış galibiyeti hatırlayarak kendilerini motive ediyorlardı.oda ne sahada tam bir efsane vardı.cimcomun kestanesi ilk yarıdan çizilmişti.kendisi şahsen bir cacık olan ümit davalanın ağlamasıyla oyundan atılan dev kanarya ortega nın gidişi bile cimcomun kestanesinin çizilmesine engel olamamştı oda neydi 6-0 dı skor.ve fenerbahçeliler durmuştu gol atmıyorlardı.çünkü ayın 6 sıydı aya uyarak cimcom için ileride paradan dahi atılacak ama tarihden atılamayacak bir çizik attılar.böylece cimcomun kestanesi çizilmiş oldu...

cimcomlular böyle aptalca ve çocukca saldırmaya devam ettiği sürece bizimde yazılarımız devam edecek

[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..

[Bu mesaj Lucas1 tarafından 08 Aralık 2004 21:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Holyman, 04 Aralık 2004 23:03 tarihinde demiş ki:
Teeeeey teeeeeey
Osmanlı zamanında bizde viyana kapılarına dayandıydık. Şimdi adamlar bizi, bizim eski toprağımıza almıyorlar.

Tebrikler takımdaşım.

Valla zii tarihindeki şeylerle avunuyorlar bunlar ya lol :D[signature][hline]Jabba

Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 07 Aralık 2004 22:48 tarihinde demiş ki:
vay be, helal olsun! hagiye yollayın bu yazıyı valla bakarsınız 11 kişi ile yapamadıklarınızı bu sefer 7 kişiyle yaparsınız kadıköyde

bjkli olupda bu kadr fb li bi seni gordum o byragın reklerini deis bari ne oldugunu anlayalım
Sosyal ağlarda paylaş

tarihimizle övünmek istesek 7-0 fener galibiyetine gelene kadar..... sadece fenerlilere yada diger türk takımlarına karşı değil herkeze karşı övünebilecegimiz uefa ve super kupamız var.....artık bırakalım biz sizi 6-0 yenmiştik bizde sizi 7-0 muhabbetini önemli olan bu hafta
Sosyal ağlarda paylaş

aman ya iiki bi uefa kupasını aldınız nerde bi hata yapsanız ueafa kupası cıkar meydana.Tmm herşey bu haftadaki maçta belli olacak zaten.[signature][hline]-Kobe-, 09 Aralık 2004 19:42 tarihinde MSN de demiş ki:
-Kobe-:
ne var çabuk konuş işim var
Rooney:
olm salakmısın lan sen
-Kobe-:
evet

Pati Sözlük!!!

Røøñéy
Sosyal ağlarda paylaş

Biz uefa kupasını alıyoruz ve kırıyoruz hiç sallamıyoruz bile =)

Siz alsanız ayrıca bir müze yaptırırsınız =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...