asa_18 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 arı o mazi ıse 0-6 da mazıdır pazar gunune bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diomedes Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 FB alır.[signature][hline]ÖLÜM NE ZAMAN VE NASIL GELECEKSE GELSİN TABUTUMA SARI LACİVERT ÇİÇEKLER ATILACAKSA MEZAR TAŞIMDA "FENERBAHÇELİYDİ" YAZILACAKSA CENAZEMDE ''MARŞIM'' OKUNACAKSA ÖYLE ÖLÜM HOŞ GELSİN!!!!!! Pati Sözlük!!! Diomedes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Efsane vs Kestane karsilasmasi..[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Gsden rapci çıktı bu arada alakasiz ama olsun yazim dedim[signature][hline][=o=] [FinalFantasy-TR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 said: BlacKDagger, 07 Aralık 2004 11:24 tarihinde demiş ki: Gsden rapci çıktı bu arada alakasiz ama olsun yazim dedim sen soluyosun alakasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Rainmax- Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 ya simdi konusturmayin beni Osmanlinin basina ne geldiyse sizin o galatasaray robert vb dediginiz misyoner ! okullarindan yetisenlerden geldi ! bide kahraman ilan ediyosunuz hadi ordan tarihinizle ovunmeyi birakin !.. mustafa kemal -burda esitiz 3 6alatasarayli 2 fenerli var ama bende fenerbahceliyim !!!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 ara sıra böyle defolu çıkıyor herhalde.. ama çoğu düzgün. baksana %36 küsür galatasaraylı, fark atmışız :D *!Yeni bir tartışma başlatıp ortadan kaybolur*[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 vay be, helal olsun! hagiye yollayın bu yazıyı valla bakarsınız 11 kişi ile yapamadıklarınızı bu sefer 7 kişiyle yaparsınız kadıköyde[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 bu konuyu history de tartıssak nası olur?[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 gs-fb tartışmasının olduğu bir bölüm açılsın.... Hey Allahım ya[signature][hline]-Affetmek, seni incitenlere vereceğin bir armağan değil, kendine vereceğin bir armağandır. Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 günlerden 6 kasım dı ay ve yılı yazmıyorum pek bir önemi yok.sahaya mutlak galibiyet paralosıyla çıkan cimcomlar akıllarında hala profesyonel lig öncesinde kalmış galibiyeti hatırlayarak kendilerini motive ediyorlardı.oda ne sahada tam bir efsane vardı.cimcomun kestanesi ilk yarıdan çizilmişti.kendisi şahsen bir cacık olan ümit davalanın ağlamasıyla oyundan atılan dev kanarya ortega nın gidişi bile cimcomun kestanesinin çizilmesine engel olamamştı oda neydi 6-0 dı skor.ve fenerbahçeliler durmuştu gol atmıyorlardı.çünkü ayın 6 sıydı aya uyarak cimcom için ileride paradan dahi atılacak ama tarihden atılamayacak bir çizik attılar.böylece cimcomun kestanesi çizilmiş oldu... cimcomlular böyle aptalca ve çocukca saldırmaya devam ettiği sürece bizimde yazılarımız devam edecek [signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. [Bu mesaj Lucas1 tarafından 08 Aralık 2004 21:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: Holyman, 04 Aralık 2004 23:03 tarihinde demiş ki: Teeeeey teeeeeey Osmanlı zamanında bizde viyana kapılarına dayandıydık. Şimdi adamlar bizi, bizim eski toprağımıza almıyorlar. Tebrikler takımdaşım. Valla zii tarihindeki şeylerle avunuyorlar bunlar ya lol :D[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: arcane, 07 Aralık 2004 22:48 tarihinde demiş ki: vay be, helal olsun! hagiye yollayın bu yazıyı valla bakarsınız 11 kişi ile yapamadıklarınızı bu sefer 7 kişiyle yaparsınız kadıköyde bjkli olupda bu kadr fb li bi seni gordum o byragın reklerini deis bari ne oldugunu anlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 tarihimizle övünmek istesek 7-0 fener galibiyetine gelene kadar..... sadece fenerlilere yada diger türk takımlarına karşı değil herkeze karşı övünebilecegimiz uefa ve super kupamız var.....artık bırakalım biz sizi 6-0 yenmiştik bizde sizi 7-0 muhabbetini önemli olan bu hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 lucas1 sen sus senden cacık olmaz 7 yemı$sınız hala 6 dıyorsun =)[signature][hline]SlayerTr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rooney Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 aman ya iiki bi uefa kupasını aldınız nerde bi hata yapsanız ueafa kupası cıkar meydana.Tmm herşey bu haftadaki maçta belli olacak zaten.[signature][hline]-Kobe-, 09 Aralık 2004 19:42 tarihinde MSN de demiş ki: -Kobe-: ne var çabuk konuş işim var Rooney: olm salakmısın lan sen -Kobe-: evet Pati Sözlük!!! Røøñéy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Biz uefa kupasını alıyoruz ve kırıyoruz hiç sallamıyoruz bile =) Siz alsanız ayrıca bir müze yaptırırsınız =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Holy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Kupayı 3 kere kazanınca veriyorlar. Öyle bi kere alınca löp diye müzene koyamıyosun.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ciddi mi ??[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rooney Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Yok o kadarda değil :-)[signature][hline]-Kobe-, 09 Aralık 2004 19:42 tarihinde MSN de demiş ki: -Kobe-: ne var çabuk konuş işim var Rooney: olm salakmısın lan sen -Kobe-: evet Pati Sözlük!!! Røøñéy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Spor Spor Genel En farklı Gs-fb Maçını Hatırlayalım.. × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Biz uefa kupasını alıyoruz ve kırıyoruz hiç sallamıyoruz bile =) Siz alsanız ayrıca bir müze yaptırırsınız =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Kupayı 3 kere kazanınca veriyorlar. Öyle bi kere alınca löp diye müzene koyamıyosun.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ciddi mi ??[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rooney Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Yok o kadarda değil :-)[signature][hline]-Kobe-, 09 Aralık 2004 19:42 tarihinde MSN de demiş ki: -Kobe-: ne var çabuk konuş işim var Rooney: olm salakmısın lan sen -Kobe-: evet Pati Sözlük!!! Røøñéy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Spor Spor Genel En farklı Gs-fb Maçını Hatırlayalım.. × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Öne çıkan mesajlar