Flassh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ptr account create diye bir şey vbende de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Onu yüklemeye çalıştım. 15gb diablo 3 diyor. Beta değil herhalde o ptr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 su sekilde gorunuyor bende resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Umutlar bitti o zaman :) Direkt oyun ekleniyor hesaba. Millet Hearthstone keyleri satınca key vermeyi bırakmışlar herhalde. Mail ile oyunun eklendiği sadece haber ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Perk sistemini ekleselerdi bari oyun çıkmadan önce bahsettiklerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Daha ne kadar giremiycez arkadaş oyuna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 çok meh oyun hala ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Valla bende streamlere baktım pek birşey göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 30$ olacak galiba, anketle sormuşlar millete fiyatları. bana gelmedi nedense heh. http://www.polygon.com/2013/10/9/4821594/blizzard-surveys-diablo-3-gamers-on-expansion-pricing-collectors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 30 lira veririm maks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 gelmişti öyle bi anket evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Hala inanılmaz dumbed-down ya. Direk "konsol odaklı yapıyoruz biz, birşeyi eklemeden önce LA BUNU KONSOLA NASIL KOYARIZ Bİ DK diye düşünüyoruz hep" diye bağrıyor resmen. Sınıflar buildler falan da aynı tas aynı hamam, aynı tırtlık. Heyecan uyandıran bir tek crusader var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Bir de uniqulerin hepsi kesin ve net soulbound olucak dediler. "YENİ GAMECHANGING UNIQUELER İLE 357380753875 DEĞİŞİK BUİLD OLUCAK" Blizzconda ninja set diye birşey vardı mesela, demon hunterın trapları mobları lure ediyor falan. E tamam hadi ben böyle trapper build yapmak istiyorum, 2483982347989 saat kastıktan sonra gerekli uniqueler düşerse mi ancak oynayabilcem anlamadım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 bok gibi dusuyor artık ya bugun 2 stream baktım catır catır legend/set falan atıyor iyi roll gelmez ise tekrar craftlıyon fakat soulbound olayı aptallık o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 çinlilerin ekmeğine göz dikmişlerse çin hükümeti nota çeker obama'ya. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 blizzardda düzgün oyun yapabilecek tasarımcı kalmamış demek ki, dün biraz umutluydum oyundan şimdi biraz daha video izledim midem bulandı resmen tamamen konsol action oyununa dönmüş gibi duruyor. yine de bi oynamak lazım gerçi blizz bu 3 ayda bir patch çıkarıp bişeyler daha çorlar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 yiğidi öldür hakkını yeme oyunun akıcılığı başka hiçbir hns'de yok. fakat streamlerden gördüğüm kadarıyla baya konsol seviyesine çekilmiş gibi. doğrusu ben 3-5 ay önce girip baktığımda da öyleydi, yeni exp ile gelen bir şey değil sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 tüm defansif skorların toughness altında birleştirilmesi wowdaki gearscore gibi olmuş. tam consoled down. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 milyon damage ve hplere geçilmesi birden (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Beta şansı neye göre belli oluyor? 700 saat gameplay var, collector's edition var beta yok nasıl olcak lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 alkaizere bile beta vermemişler siz kasmayın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 "büyük rakamları seviyoruz, 8-9 yıl daha sorun olmaz" demiş adamlar lmao. 6 sıfır atar oyuncular gelecek exp'te. stream'lerde seyrederken hp'lerini anlayamıyorum mobların, virgül filan koyar insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Sparkcaster said: alkaizere bile beta vermemişler siz kasmayın bence. kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 ah kapanınca bizden başkası para kazanmasın diye tüm itemler acc bound olmuş neredeyse hahhah rezillik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar