Suark Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Hepsini bi başlıkta yazayım sorayım kalabalık olmasın, yaklaşık 3 hafta önce, ataşehir belediye başkanına mail attım. Carrefour'un önüne bi kapalı bisiklet parkı olursa, insanlar kullanırlar işe giderken, parketdevamet yaparlar falan dedim. aradılar,e-5 onlara ait deilmiş, ibb ye yönlendirdiler. 1 hafta sonra ibb aradı, ilgileniorz dedi. dün baktım park yapılmış ama açık. 1- ) YARDIRIN BEYLER. seçim zamanı, yapıolar demekki istenilenleri 2- ) ben bisikleti parketsem, seleyi falan çalabilirler mi ordan ya? baya kalabalık sonuçta hı? 3- ) bisiklete kasko falan diye bişi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Bisiklet sigortası diye bişi duymadım,bulamadımda. Mesela media markt'ta falan telefon alıyosun ya kendisi özel sigorta yapıyor belli ücret karışılığında çalınmaya falan vs. Bisikleti aldığın yere sor abi istersen o tarz bişi olabilir. Karfurun neresine yapmışlar ben onu görmedim dün gittim bide oraya ? ayrıca seleyi falanda çalıcaklarını sanmıyorum,oturup onla uğraşmazlar seleyi çalsa napıcak adam,çalıcaksa bisikleti komple çalar.gene de sele'yi çıkartabiliosan çıkartmak daha mantıklı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 karfurun onunde otopark varya kocaman metronun orda, tam metro cıkısının oralarda. yaklasık 10 bisikletlik falan. yani seleyi gidonu çalmıcaklarsa, servise ordan biniorm ben direk her sabah aksam bısıkletle gıdıp gelebilriim oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 abi çok göz önü bi yer orası zaten çalmazlar yani seleyi nası çalsınlar. olmadı bi bisiklet kilidi daha alıp seleyide bisikletin kendisine bağlayamazmısın kilitle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 tek sıra zincir alsam bütün bisikleti sarsam sorada kilitlesem, gündüz vakti açamazlar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 yani abi bi kere normal sadece bisikleti bile bağlasan ben şahsen seleyi falan götürceklerini düşünmüyorumda bura İstanbul sonuçta nolcağı belli olmaz. Hani amaç götürülebilecek uzuvları bisiklete bağlamak bisikletide oraya bağlamak.artık tek sıra zincirle mi yaparsın on tane tek zincirle mi sana kalmış tabi. ama belediye karar değiştirip koyduğu üniteyi hop diye gün içinde alıp götürebilir oda ihtimal dahilinde.bura istanbul :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 çalamazlarsa fitil olup seleyi lastikleri doğrarlar suçluluarın bile adabı yok bu ülkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Şunu oraya park ettiğini düşünsene off tam götürmelkik trek elite serisi lastiğini bile sökerim (:D Eskiden bir 10-15 yıl önce kimse sokağına motorsiklet koyamazdı şimdi herkes çok rahat hiç motorsiklet çalınması duymadım sanırım bisikletide çalmazlar. Semt kadiköy bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 u kilit en sağlamı diğerlerinin hepsini kesiyorlar manyaklar. seleyi seleden anlayan biri çalar eğer güzel bir şeyse. onun dışında sırf itlik olsun diye seleyi lastikleri jiletleyebilirler ama ona yapacak bir şey yok. sele borunu seleyi çantana alırsın en uç ihtimalle. peşin edit: birde lastikten bağlama lastiği bırakıp geri kalanını götürüyorlar. kadrodan bağlamak gerek mümkün mertebe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Adam bisiklete değil de sele ye takmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Sele sapığı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 kamera olan bir yere yapamamışlar mı o parkı? oralarda 4325612 tane kamera olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 avm lere bisiklet parkı zorunluluğu getireceksin aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 ya selee'yi çalarlarsa lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Alsınlar onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 SeaGle said: ya selee'yi çalarlarsa lan? çalarlar tekerlekleride çalarlar çok kolay bişey götürmeleri hatta direk tekerlekten bağlarsan direk teker orda kalır bisiklet gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 şöyle bişey kullanıyoruz biz http://www.mavikiraz.com/uzayan-sifreli-kilit-urun1484.html tekerlekleri ve seleyi tutmak için en azından ama biraz dandik gibi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 birde alarmlı kilitler var aklında olsun. Kesinlince ciyak ciyak bağrıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 KİM NİE BİSİKLETİNİZİ ÇALSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 böyle bir şey olmadığı müddetçe çalınma ihtimali var o piskiletin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 bulabildigin en ucuz bisikleti al, onunla git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 evde saklaması daha dert ya apartmadna çalıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 bisiklet komple türkiyeye istanbula 5-10 gömlek üstün bir icat. henüz 1750 seviyesinde falanız, oysa günümüzdekine benzer bisikletler 1850de falan yapıldı. araba ve benzin ile dünya vergi vermeyen vatandaşı bu devlet sevmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Abi seleyi sök, ayakta git gel. Türkiye'de gerçi sele çalma kültürü yoktur da, mal düşmanıyız ülkecek, adam sırf keyif için seleni çizer anahtarla falan, için gider. Sele çalma olayının başlaması için bisiklet süren insan sayısının artması lazım. Geçen sene Almanya'da selemi sökmeye çalışırken kırmıştı lavuğun tek, öylece bırakmış sonra. Zaten hergün ya bisikleti çalınıyordu birinin ya da selesi, ön tekeri, ışığı falan aşırılıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 bizden bir blok otedeki adamin su tarz bi duzenegi var http://2.bp.blogspot.com/_5S75LIZM8GI/Sv769W1cyTI/AAAAAAAAH6M/wVn5ZQclksU/s400/2009-11-15-BikeOnTheWall.jpg zor olabilir gerci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar