Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 evet beyler bayanlar 2 aylık goldenımız için önerebileceğiniz en iyi köpek maması hangisidir ? şu an veterinerin verdiği hill's kuzu etli ve pirinçli'yi kullanıyoruz. Enerji sorunumuz yok dolayısıyla mümkünse fazla enerji vermeyen bi mama olması lazım. araştırmalarım neticesinde değer olarak; Orijen ve Acana en yüksek değerlere sahip zannediyorum. Önerisi olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 veterinerin onerdigi. eski bi konu olmasi lazim bunla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Zegnada ok verince yabana geçtim ben 2 yaşında ucuz mamaları anca mecbur kalınca yiyordu genelde sofra yemekleri kemikle yapılmış paparalar felan böle uğraş gerektiren hemde besin değeri düşük yemeklerden sonra yaban mamayı zorlamadan koyunca hemen yiyip bitiriyor 3 hafta oldu sorun yok. tam bir fp mama. bokun rengide boyutuda iyi herhalde solid brown. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 abi niye bilmiyorum ama büyüyene kadar daha profesyonel mamaları tercih etme taraftarıyım gelişim ve beslenme açısından. hill's evet gayet severek yiyor ama acaba daha iyi değerleri veren mamalar varmıdır,önerileriniz varmıdır diye merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Valla biz Goldenımızda küçüklüğünden beri Proplan ve Advance mama kullandık. Sorun çıkmadı hiç. Ama sanki arada beğenmez oluyor veya sıkılıyor, biz de değiştiriyoruz hani balıklı kuzulu vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Proplan puppy veriyorum kuzulu pirinçli. Orijene dönücem paketi bitirince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 proplana zaten en iyisi diyordu. ben cibau verdim 1 yaşına kadar sonra 2 yaşına kadar ev yemekleri felan yedi şimdi yaban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 proplan mı acana mı orijen mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 bide royal canin'in golden retriever için maması varmış özel,varmıdır bi numarası ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 para vericeksen proplan daya gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Valeron said: bide royal canin'in golden retriever için maması varmış özel,varmıdır bi numarası ?+90 (0) 212 318 90 68 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 ne numarası o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 hill's le proplan içeriğindeki değerler olarak hemen hemen aynı.farklı olanlar acana orijen falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Veterinerlerin önerdiği her mama kaliteli değil ne yazık ki çoğu kendi sattığı hills royal canin proplan gibi kalitesiz mamaları öneriyor. Aşağıda yazdığım bilgileri okuyacak olursan mama tavsiyesi aramana gerek kalmadan hangi mama daha iyi anlayabilirsin. http://forum.paticik.com/read.php?22,6799756 http://kopeklerdebeslenme.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 okudum topic'i abi. orda adı geçen mamalardan orijen yada acana'yı düşünüyorum şu hill's bittikten sonra ama royal canin falanda iyi diyolar onda ne gibi problem var ? bide esas gelişimi 1 yaşına kadar zannediyorum,ondan sonra daha ucuz mamalara geçebiliriz diye düşünüyorum Yaban bonaccibo vs gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Royal Canin'deki eksileri yazayım. - Kimyasal maddelerle üretilen dijest var. - domuz ürünleri var - tavuk yan ürünleri var - et oranı çok az %5-%25 arasında - çok fazla tahıl çeşidi ve yüksek tahıl oranı var - soya içeriyor - çok fazla alerjen madde var Bu linkte daha detaylı anlattım. http://www.kopeklerdebeslenme.blogspot.com/2013/05/kuru-mamalar-4-royal-canin.html Genel olarak baktığımızda %5-%25 arası et ve %30-%60 arası tahıl içeren bir mama markası bu yüzden kaliteli bir mama değil. Hill's ve Proplan'dan bile daha berbat bir mama ve kümes hayvanları etlisinden başka bir ürünü yok diye biliyorum. Ya tavuklusu var ya kümes hayvanlısı var. Tahıl oranı da et oranından yüksek. N&D, Orijen, Acana, Taste of the Wild, Brit Care Carnilove mamalarıyla yavruluk döneminde beslenebilir. Yetişkin döneminde de Profine, Brit Care, Bonacibo verilebilir. Yaban mama önermiyorum çünkü hem Bonacibo ile aynı içeriğe sahip hem de fiyatı ondan daha pahalı.. Yaban mama bir zamanlar bonacibo ile aynı fabrikada üretiliyordu içeriğinden, mama tanesine kadar her şeyi aynıydı şimdi de öyle sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Ölü köpek mamasıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Bonacibo nasıl mama ? Kediler için olanı da güzel mi ? Bir noktaya güzel değinmişler. Acana Orijen iyi mama fakat gümrükte 6 ay bekliyor. Satışa çıkana kadar neredeyse 1 yıllık oluyor mamalar. Bonacibo iyi ise boşa gömmeyelim paraları proplan hills ve royal canin gibi tahıl ambarlarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 genesis iyi diyin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Mamanın kalitesi: 2/5 Mamanın kalite/ fiyat oranı: 0.5/5 Mamanın içeriği: 1/5 Mama önerilebilir mi? Hayır Blogspot ta Genesis değerlendirmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Litminov,zegna savaşını kim kazandı 2. sayfadan sonra kafa koptu benim ^^ özet geçin pls en gıral mama hangisidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 o ka para boşa mı verdim şimdi?zaten çok isteyerek yemiyolar.veteriner çok iyi mama diye diye bitiremedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 valla okuduğum kadarıyla Zegna Proplan diyor Litminov'da acana orijen falan diyor zegna gelsin bu mevzuyu açalım tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Köpeğe soran yok hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 orijen'in köpek mamasını bilmiyorum ama kedi maması için yorumlarımı yazıyım, köpek maması da belki aşağı yukarı aynıdır. Orijen'in içersinde protein kaynağı olarak normal bildiğimiz et var. Diğer ucuz mamalardaki gibi et unu, kemik unu vs yok. ilk başlarda guzeldi orijen ama sonradan benim kedim yememeye başladı. sokak kedilerine verdim onlar bile yemedi. Orijen'de çok yüksek protein miktarı var ve hayvanların yaşı ilerleyince bu böbrekte sorun çıkarıyo. Benim kedimde idrar yolları iltihaplanması başlangıcı olmuştu hatta. Sonra tekrar ProPlan'a döndüm şuan hala ProPlan yiyor. O yüzden ben ProPlan diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar