forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 nerde yenilir, nerde gezilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 restoranda yolda sokakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 otelde de kalınır o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 genova'Ya, portofino'ya, pisa'ya gidersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 ulaşım neyle sağlanıyor makul fiyatlar mı vodafone kontörlü bulunur mu ya da benzeri neler var, nerden alınır 250 mb ve 60 dakika fazla fazla yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Adamlar üşenmemiş hsyvan gibi hat döşemiş Bilet kontrolü yapan personele bütçeleri kalmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 kasaba çok düzenli güzel evler var, nufus yok cinque terra diye tren yoluyla bağlı 5 köy varmış buraya bağlı yüzülüyor buralarda monterosso en ortamlısı kelebek etkisi: trene kaçak bindik, herkes farklı yerlerde oturdu. 2 arkadaş sırayla onaylanmamış bilete 5 euro ceza ödedi, bende bilet arkadaşta diyip 2 farklı kondüktör atlattım sonra kompartmanda buluştuk, olayı kritiğini baya bir eğlenceli şekilde yaptık, karşımızda oturan kız türkçe konuştuğumuz anlıyor durağa gelince yakalanmamk için ben başka taraftan ineyim dedim, bu kız arkdaşaların indiği taraftan iniyor, türkiyeden misin diye muhabette giriyor, arnavutmuymuş neymiş. skor yok ama asist var. kısaca kısmeth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Abi İtalya'da genelde bilet kontrolü yapmıyorlardı toplu taşımada ama o riske değmez. Almanya'da 1 sene bindiğim hatta kardeşimle bindim, 1 sene boyunca kontrol yapmamış DB yetkilileri o gün gizli denetim yapıyorlarmış; trenin yarısı 40 euro ceza ödedi, bir kaçı schwarz fahrer damgası yedi, trenden atıldı vs. Ben de 45dk'lik yol için verdiğim 15 euro'luk bileti çıkartıp yüzlerine vurdum. ICH BIN ICH BIN diye devam ettim yoluma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 çalışma saati, gün ve trenin kalitesine göre denetim yapıyorlar sanırım bu olaydan sonra g*t korkusuyla gidiş dönüş bilet aldık daha uzun bir güzergah için giderken bileti neredeyse büyüteçle kontrol ettiler dönüşte ne soran var ne eden 1 lira 1 euro değil işte fakir kalıyoz 10 km yol için 3 euro verilir mi, verilmez dedik ama trende bizden başka ceza kesilen yoktu sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 ben romadan havalimanına giden trene son adımda yetişmiştim. kaçırsam uçağıda kaçırıyordum yani. bilet almaya fln fırsat olmadı. kapının kapanmasıyla görevli gelip benden bilet istedi. yok mok, vakit olmadı, gittiğimiz yerde inince alırım diye bi ton laf saydım yemedi en son 50 € cezayı ödedim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 bilet almadıysan kaçarı yok alıp da, onaylatmadığını görevliyi inandırabilirsen 5 euro kesiyor bizim çakallar bir bilet alıp sonsuza kadar onaylatmadan seyahat etmek istiyorlardı ceza yedikleri yer 10 km lik hatta çalışan trendi, ondan dolayı fazla kasmadı sanırım görevliler yalnız sadece bilet arkadaşta deyip, 2 farklı görevliyi nasıl atlattım hala bilmiyorum, böyle şeyler de direk patlarım bilet olsaydı cezayı verip kıza yazmayı tercih ederdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar