Suark Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 mersinde ve interneti yok kıhkıhkıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Suark said: FAK dün çıkmaya başladı, akşam hemen krem aldım antibiyotikli terramycin mi nedir ondan. ama hala devam edio. NAPAYIM PATİ Pazar gününe kadar geçer,rahat ol. Uzun ve sağlıklı bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 başka kızda gözün kalmış, vücudun seni uyarıyo. evlenme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 bu bir uyarı,denildi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 dedik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 düğün olacak sonrasında salonda yatak yapacaklar damada nikaha kadar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Suark said: mersinde ve interneti yok kıhkıhkıh Facebook'tan gonderiyorum abi ben tek tek, nasilsa okur bi ara. dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 FFFFFFFFFFFFFFFFFFFfffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 söylendi mi bilmiyorum ama tasa sadece cayın demini koy arpacık çıkmış gözünü içinde aç kapa. benim öyle geçiyo. önceleri çok itibar etmemiştim ama faydasını görünce "bu bir devrim" diye evin içinde çıplak koştum. babam kilimi kıvırıp dövdü beni. çay soğuk olsun. ahahahahah. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Suark 2 günün daha var, yol yakınken vazgeç panpa kendini yakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 axedice said: Mersinde niye düğünün var senin? Ayrıca pazar istanbulda eğitimdeyim =/ Evet görüşebiliriz, sana istanbul'u gezdiririm lowborn peasant. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 geçti beyler çay çok ii geldi 2 tanede ilaç aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 sarımsagı ne kadar tutuyoz lan yarım saattir faslan tutuyom gittikçe artan bi acı oldu, ama acıdan ziyade elimle tutması kastı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 zipzip said: http://www.fatwallet.com/static/attachments/18179_eyepatch_51as35p9crl__ss500_.jpg this bunu tak hatta dugune mgs temasi ver. Big Boss ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 eye patch tak kör kütük aşık oldum de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 şu konu kilitlense? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar