Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 çay koy çay pansumanı iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 bıçakla kes at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 zipzip said: http://www.fatwallet.com/static/attachments/18179_eyepatch_51as35p9crl__ss500_.jpg Sudyenden bozma eye patch bu olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 yardim istiyor. ama cikipta arkadaslar dügüne geliyor musunuz hepiniz davetlisiniz demiyor. cok ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Yoo beni davet etti. Bak düğünü iptal etmek için 3. bi nedenin daha oldu, ben yokum. Nedenleri önem sırasına göre baştan sayalım : 1) Gelin mersinli (arkana bakarak koşa koşa kaç yoksa yakalar) 2) Ben yokum (buna açıklama yazmak gereği duymadım) 3) Gözde arpacık çıkması (Batıl inançların varsa düğünün olmaması gerektiğine dair bir işaret) http://memecrunch.com/meme/BOTZ/abort-mission/image.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Gözü aldır komple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Masakari said: Evlenme Bu bir isaret bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Seele said: yardim istiyor. ama cikipta arkadaslar dügüne geliyor musunuz hepiniz davetlisiniz demiyor. cok ayip. davetıe koycam korkuorm bişi olur dıe sdsfss çaarcam olm istanbuldakine daha var ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 gelin degilsen bsiey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Oha nasi yani ? Kiz tarafinda mi oluyo dugun once ? Bi de erkegim damadim diye geziyosun Suark ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 oha iki düğün. lsd overdose. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 2 düğün nası :S her ilde düğün mü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 mersinde düğün istanbuldaki nikah yav, biraz tersten yapıok ama yapcak bişe yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Düğünün tekinde takı taktık diyelim, öbürsünde de takı takmak zorunda mıyız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 lisede başıma gelmişti. çay pansumanıyla bir gecede geçmişti. acil şifalar dilerim http://i.imgur.com/SOjtdoe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Masakari said: Düğünün tekinde takı taktık diyelim, öbürsünde de takı takmak zorunda mıyız ? abi 2 sindede takmak zorunda diilsiniz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Lan ben almayadayim ben iki düyün yapmiyorum vay emenike. insanda para olacak arkadas. ben daha gümüs tepsi alamadim. milka cikilata ile gidicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 gumus tepsısız olmuo hacı sdsf ya bide şey var böle kofil kofil gidion sen, bişi bilmion haliyle ordan anne atlıo şu lazım bu lazım tepsi yenge atlıo paklava lazım hala atlıo şu bu lazım teyze atlıo buda lazım sonra baya bısı oluo hehe. böle robot gıbı takılıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 gümüş tepsi ne ya? kız tarafı vampir mi avlıyor, hayırdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 abi sorma. evlilik diye bir mafya var. kanini emiyor. bildigin hepsi vampir. anasini satim tektas aldik millet o parayla araba aliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 oooh evlenin evlenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 ya para sıkıntısı yoksa o kadar önemli değil. sizde kalıcak o tepsi zaten hatıra olarak, kızlar seviyor böle şeyleri.kardeşim evlendi mesela hem kendileri hem aileler bisürü masraf yaptı o kadar kişi birleşip para harcadı gözüm korktu resmen.hiç kimseden destek görmeden çok zor. nese hayırlı olsun diyeyim bu arada sarmısağı dene gerçekten faydası oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 kız için önemli gümüş tepsi. belki de böyle şeylere fazla değer vermeyen über bir karakterdir ama öyle bir gelin tarafı baskısı görür ki yeri gelir o tepsi çanak çömlek senden daha önemli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 yıllar önce maxidex vermişti bir eczacı bana o da işe yaramıştı. direk bitiriyordu. ama doğrusu tobrex aslında maxidex değil ilginç bir şekilde. çocukluğumda inanlımaz çok çıkardı, çay pansumanı, sarımsak falan çok büyük yalanlardır öle diyeyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Patice hala bu topiğe gelip çemkirmediğine göre ya arpacıkla evlenme stresinden iptal oldu, ya da evime füze saldırısı hazırlığında falan. Keşke gaza gelip sequoya kordinat vermeseydim lan, böyle farklı tehlikeleri düşünemedim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar