arcane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 atın ölümü arpadan olsun uğur dündarlık yapma gerge sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Kapali kaynak oldu bir de. Gidin Transmission, Tixati filan kullanin. Indirdiginiz her seyi kaydedip Virgin'e filan yolluyordur bu belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 selamımı da yollasın sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 utorrent 2.2.1 kullanıyorum hala hiçbir şikayetim yok çok şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 PrudenT said: haydari said: ben tixati ye terfi ettim. this ama burda başka bi sorun var tabi sf piramitse piramit en iyi program tixati abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 ben de tixatiye terfi edeyim o zaman. ancak son 4 yıldır indirdiğim bütün torrentleri upload ediyorum ben. tixatiye bu torrentleri aktarmak mümkün olur mu? olmaz sanırım. p2p dünyasına ihanet etmiş olurum geçersem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 oluyo tabi ki niye olmasın. dosyalar durmuyosa da çıkarıverirsin .torrent dosyalarını utorrentten. aynı klasörü göster o halleder yalnız son sürümünü kullanmayın derim ram leak var resmen. 300 400mb ram kullanıyor kasmaya falan başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 downloadlar çok ayrı klasörlere dağılmış ya. p2p camiası için bu kadar uğraşmalı mıyım bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 hepsine tek klasör yaptığım için ben sorun olmamıştı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar