Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TÜİK anket katılım bilmemnesi

Cd-

Öne çıkan mesajlar

Demin ev arkadaşım attı şöyle bişey gelmiş eve:
http://i18.photobucket.com/albums/b122/floatercrop/7c09eeb2-da4d-462e-b1d6-b3b6271a49fa_zps5ce40c12.jpg
Öncesinde de benim adıma bi posta gelmiş TÜİK'ten sizi seçtik gelip soru soracaz falan diye.

Başkasına geldi mi böyle bişey daha önce?
Zaten yurtdışındayım şu an bi de dönünce ceza felan ödemeyelim saçma sapan.Bi de niye zorunluyom ulan ben buna katılmaya saçmalığa gel..
Sosyal ağlarda paylaş

ben direk anketi doldurup bıraktılar sandım, arakdaşın desin "şu şu tarihler arasında yurtdışında, ispatlanabilir" anket dolduracaksın diye yuürda dönmeni zorunku tutamazlar ortada geçerli sebebin var. çok istiyorlarsa sen eve dönünce tekrar gelsinler

arkadaşın seni nadına doldurup göndersin

iki ayda bir bizim şirkete de geliyor sektörle ilgil ibelli ki rastgele şahıs bazlı gelmiş

doldursun paspasın altına bıraksın adama telefon etsin adam da gelip alsın yada dişrek tüike postalasın
Sosyal ağlarda paylaş

Baktım şimdi 5429 sayılı kanunmuş, para cezaları için 53 ve 54. maddeleri referans göstermişler. Kanun tüikle ilgili, diyanetin bi yetkisi ve yaptırımı yok.

Diyanet vb. kurumların araştırmaları ancak resmi istatistik programına dahil edilip görevli kurum olarak tanımlanırsa bu kanunun kapsamına girer, onun dışında sallayabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

böyle bir yasa gerçekten var da. çok tartışılıyor yani insan zorla anket mı yaptırtılır. katılmak istemeyebilirim sonuçta. bu da insan haklarına aykırı oluyor. o yasa anayasayla celişiyor. bununla ilgili tv de haber falan da cıkmıstı. arayın adamı yapsınlar anketi falan ceza gelmez gelmez gelcegi tuttar valla sonra bi ton tantana. burası türkiye sonuçta. devlete olan borcunu ölsen bile alırlar
Sosyal ağlarda paylaş

Ya zorunlu olmasının saçmalığını geçtim de şu gelen kağıt ne kadar saçma sapandır. apartmana yönetici duyurusu asılırken bile altına imza atılır, kağıtta adam ismini yazmış ne bir imza ne bir damga kimsin sen kilimcinin kör oğlu. komşunun çocuğu mu bırakmış devlet görevlisi mi bırakmış belli değil ne bu paçozluk
Sosyal ağlarda paylaş

EVIL_DeaD said:

böyle bir yasa gerçekten var da. çok tartışılıyor yani insan zorla anket mı yaptırtılır. katılmak istemeyebilirim sonuçta. bu da insan haklarına aykırı oluyor. o yasa anayasayla celişiyor. bununla ilgili tv de haber falan da cıkmıstı. arayın adamı yapsınlar anketi falan ceza gelmez gelmez gelcegi tuttar valla sonra bi ton tantana. burası türkiye sonuçta. devlete olan borcunu ölsen bile alırlar

anketin cinsine göre değişir de bunların bi çoğu kişinin özeline giriyor tamamen. girip saçma sapan yanıtlar vermek en kolayı
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım TÜİK'i aramış bugün
Şöyle bi konuşma geçmiş sdfds
said:
aradım tuik
arkadaşlarımız gelmeye devam ederler
kendisini bulamazlarsa yapacak bişi yok dedi
dedim yurtdışında zaten bulamazlar
ceza filan yazılmış buraya ondan dolayı arıyorum dedim
yok öyle bi ceza uygulamsı olmaz dedi
iyi aq gelsin dursun o zaman mal gibi dedim
Sosyal ağlarda paylaş