Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Demin ev arkadaşım attı şöyle bişey gelmiş eve: http://i18.photobucket.com/albums/b122/floatercrop/7c09eeb2-da4d-462e-b1d6-b3b6271a49fa_zps5ce40c12.jpg Öncesinde de benim adıma bi posta gelmiş TÜİK'ten sizi seçtik gelip soru soracaz falan diye. Başkasına geldi mi böyle bişey daha önce? Zaten yurtdışındayım şu an bi de dönünce ceza felan ödemeyelim saçma sapan.Bi de niye zorunluyom ulan ben buna katılmaya saçmalığa gel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 rahat ol sıkıntı olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 ben direk anketi doldurup bıraktılar sandım, arakdaşın desin "şu şu tarihler arasında yurtdışında, ispatlanabilir" anket dolduracaksın diye yuürda dönmeni zorunku tutamazlar ortada geçerli sebebin var. çok istiyorlarsa sen eve dönünce tekrar gelsinler arkadaşın seni nadına doldurup göndersin iki ayda bir bizim şirkete de geliyor sektörle ilgil ibelli ki rastgele şahıs bazlı gelmiş doldursun paspasın altına bıraksın adama telefon etsin adam da gelip alsın yada dişrek tüike postalasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 vadaa said: rahat ol sıkıntı olmaz Rahat olmaya gerek yok. Bu ankete katılmak kanunen zorunlu sonra 1k TL ceza yemene gerek yok durup dururken. Telefondan anlat müsait olduğun zamanı konuşun anlaşın işte o ankete malesef katılmak zorundasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 istatistiğin de zorla tutulduğunu hiç görmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 evet abi zorunlu olması çok saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 aaa ne saçma şeymiş be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Tüzel kişiler için de zorunlu. Gelip önce güzel güzel anlatıyorlar, sonra her ay bakın cezası var geciktirmeyin sakın diye aba altından sopa gösteriyorlar. Kanun böyle, hani kanunsuz bi iş de değil yapılan. Heralde millet sallamadığından geçmişte hiç veri falan toplayamıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Böyle bi kağıt görmedim hiç, kanundan da haberim yoktu az önceye kadar. Bi kaç ay önce bizim eve gelmişlerdi, dinin uygulanmasıyla ilgili mi ne bi anket yapacaklarmış, bursa diyanetten geliyorlarmış (eskişehir'e). kapıdan şutlamıştık, bi şey de olmadı şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 onlar amatör takılıyomuş bu kenksler direk tüikten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Baktım şimdi 5429 sayılı kanunmuş, para cezaları için 53 ve 54. maddeleri referans göstermişler. Kanun tüikle ilgili, diyanetin bi yetkisi ve yaptırımı yok. Diyanet vb. kurumların araştırmaları ancak resmi istatistik programına dahil edilip görevli kurum olarak tanımlanırsa bu kanunun kapsamına girer, onun dışında sallayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Cd- said: onlar amatör takılıyomuş bu kenksler direk tüikten söylediği ne kadar doğruydu bilmiyorum da bunları da tüik'ten görevlendirmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 böyle bir yasa gerçekten var da. çok tartışılıyor yani insan zorla anket mı yaptırtılır. katılmak istemeyebilirim sonuçta. bu da insan haklarına aykırı oluyor. o yasa anayasayla celişiyor. bununla ilgili tv de haber falan da cıkmıstı. arayın adamı yapsınlar anketi falan ceza gelmez gelmez gelcegi tuttar valla sonra bi ton tantana. burası türkiye sonuçta. devlete olan borcunu ölsen bile alırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Ya zorunlu olmasının saçmalığını geçtim de şu gelen kağıt ne kadar saçma sapandır. apartmana yönetici duyurusu asılırken bile altına imza atılır, kağıtta adam ismini yazmış ne bir imza ne bir damga kimsin sen kilimcinin kör oğlu. komşunun çocuğu mu bırakmış devlet görevlisi mi bırakmış belli değil ne bu paçozluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 aynen fotokopiyle çoğaltmışlar zuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 EVIL_DeaD said: böyle bir yasa gerçekten var da. çok tartışılıyor yani insan zorla anket mı yaptırtılır. katılmak istemeyebilirim sonuçta. bu da insan haklarına aykırı oluyor. o yasa anayasayla celişiyor. bununla ilgili tv de haber falan da cıkmıstı. arayın adamı yapsınlar anketi falan ceza gelmez gelmez gelcegi tuttar valla sonra bi ton tantana. burası türkiye sonuçta. devlete olan borcunu ölsen bile alırlar anketin cinsine göre değişir de bunların bi çoğu kişinin özeline giriyor tamamen. girip saçma sapan yanıtlar vermek en kolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 aşırı özel sorular sorulan anketleri varmış zaten. ondan tv ye cıkmışlardı. tamamen saçmalık. zorunlu anket mı olur ya. hadi kabul etmedın dıyelım o zaman da cezayı yapıstırıo devlet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Arkadaşım TÜİK'i aramış bugün Şöyle bi konuşma geçmiş sdfds said: aradım tuik arkadaşlarımız gelmeye devam ederler kendisini bulamazlarsa yapacak bişi yok dedi dedim yurtdışında zaten bulamazlar ceza filan yazılmış buraya ondan dolayı arıyorum dedim yok öyle bi ceza uygulamsı olmaz dedi iyi aq gelsin dursun o zaman mal gibi dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 o nası yasaymış lan. insan haklarına aykırı o yasa anasını satayım özel hayatla ilgili bilgi istiyo adamlar. hayır bi de gelip ne kadar patates yiyosun gibi sorular var, national security filan olsa anlarım. şaka şaka anlamam. sokarım national securityye. az insan olsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar