Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PvP Serverı

neco

Öne çıkan mesajlar

said:
Bellow, 03 Aralık 2004 22:37 tarihinde demiş ki:
www.yeteriamalamer.com

oo baba bende oynadım o server da manyak item ve player var cidden girin coştukça coşun...

+1 sux...[signature][hline]Fenerbahçeli olma kursumuz açılmıştır 10:00
Kurs kontejyanımız dolmuştur 10:01
Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz...

Ahanda Resmim:
http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=5164
Sosyal ağlarda paylaş

1- Pvp Serverindan kastın nedir?
a-Direk birkaç X gm olarak oyuna başlanılan ve arenaları olan serverlarımı
b-Skill kasılarak 2 gunde 7-8x gm olunan standart duzeydeki serverlarmı.

a- Bildigim kadarıyla Turk Pvp Serveri yok ( açılıp kapanan çok olduda halen açık olan varmı bilmiyorum ) Yabancı server istiyorsan Sticky forumda bi kaç adres yazılı bunun dışında google da bile aratırsan bi sürü cıkacaktır.

b-Nerdeyse standart duzeylerde olupta PH,PG vs açmayan server yok yine yukardaki listeden seç begen gir birine dene.

Bunun dısında arkadaslar herkes arama arama diyor ama bu konu ve benzeri diger konulara da baktınıgınız da onlarda da genellikle "arama arama" diye cevap verildiginden adam arasada zaten bişey bulamıyor...

O kadar dalga geçmenin yanında bi kaç server adresi vs yazsaydınız en azından arşive katkınız olurdu arandıgında biseyler bulunurdu sanırım.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on.
Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Korax, 04 Aralık 2004 04:01 tarihinde demiş ki:
Abartmayın.
Adam türklüğünü konuşturup sticky'leri okumamış işte :D

Ya abi nedir bu herkes türklükten bahsediyor böle şey olmaz ya adam düzgünce bi soru sormuş doğruca söleseniz ölürmüsünüz adam bilmiyor belli bilseydi konu açmazdı nedir bu ya allam[signature][hline]Göz Yaşalrın Yıkar Ruhundaki Günahları
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Miguel_Felandez, 04 Aralık 2004 14:15 tarihinde demiş ki:
said:
Abartmayın.

Ya abi nedir bu herkes türklükten bahsediyor böle şey olmaz ya adam düzgünce bi soru sormuş doğruca söleseniz ölürmüsünüz adam bilmiyor belli bilseydi konu açmazdı nedir bu ya allam

Ozaman sticky'leri okumalı önce.
Uyarmakta kabahat.[signature][hline]Web Tasarım
Web Hosting
Hosting hizmetleri

Kimdir bu Korax?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Miguel_Felandez, 04 Aralık 2004 14:15 tarihinde demiş ki:
said:
Abartmayın.

Ya abi nedir bu herkes türklükten bahsediyor böle şey olmaz ya adam düzgünce bi soru sormuş doğruca söleseniz ölürmüsünüz adam bilmiyor belli bilseydi konu açmazdı nedir bu ya allam

Miguel bende bu forumlara ilk girdigimde kurallarindan haberim yoktu, her bolume girmeden once sticky'leri okudum ilk once, bir yazi yazarken kurallar aklima gelirse onlari mutlaka uyguluyorum 10 dakika almaz kurallari okumak.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker.

Msn | Icq | E-mail | Math
Sosyal ağlarda paylaş

lost city nin sahabı benem.. Yannız 2.5 ay oldu kendi serverıma bile girmedim. Arada kapanabilir. Beni özelden dürtün hemen açayım..[signature][hline]Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Öbürüde, "Bilmem niye?" demiş. Deli şaşırmış.. Yüzü kızarmış. Muhabbetin içine ettim demiş. Burda bitirmiş.. @cico's imzas..
Sosyal ağlarda paylaş

Diğer sorunlar için korax ile iletişime geçbilirsiniz.. oyun düzeni hedesi hödösü felan..[signature][hline]Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Öbürüde, "Bilmem niye?" demiş. Deli şaşırmış.. Yüzü kızarmış. Muhabbetin içine ettim demiş. Burda bitirmiş.. @cico's imzas..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...