neco Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Ya beyler arıyorum ama bulamıyorum söle lagsız bir PvP serverı soler misiniz !? Saolun !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 www.yeteriamalamer.com[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: Bellow, 03 Aralık 2004 22:37 tarihinde demiş ki: www.yeteriamalamer.com oo baba bende oynadım o server da manyak item ve player var cidden girin coştukça coşun... +1 sux...[signature][hline]Fenerbahçeli olma kursumuz açılmıştır 10:00 Kurs kontejyanımız dolmuştur 10:01 Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz... Ahanda Resmim: http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=5164 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 gitsin arama yapsın bak aramaaa bunla ilgili 34234234 topic var.[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ferit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Arama yapmasınada gerek yok en basta scripting & uo shard adresleri yazıyor oraya bakması gerekirdi. yaşı ufak olduğu için forum nasıl kullanılır bilmiyor. o yüzden böyle hatalar yapılıyor[signature][hline]Bak Abuzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Akıl Yaşta Değil Baştadır.[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 O da herkes de bulunmaz. :P[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Abartmayın. Adam türklüğünü konuşturup sticky'leri okumamış işte :D[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 1- Pvp Serverindan kastın nedir? a-Direk birkaç X gm olarak oyuna başlanılan ve arenaları olan serverlarımı b-Skill kasılarak 2 gunde 7-8x gm olunan standart duzeydeki serverlarmı. a- Bildigim kadarıyla Turk Pvp Serveri yok ( açılıp kapanan çok olduda halen açık olan varmı bilmiyorum ) Yabancı server istiyorsan Sticky forumda bi kaç adres yazılı bunun dışında google da bile aratırsan bi sürü cıkacaktır. b-Nerdeyse standart duzeylerde olupta PH,PG vs açmayan server yok yine yukardaki listeden seç begen gir birine dene. Bunun dısında arkadaslar herkes arama arama diyor ama bu konu ve benzeri diger konulara da baktınıgınız da onlarda da genellikle "arama arama" diye cevap verildiginden adam arasada zaten bişey bulamıyor... O kadar dalga geçmenin yanında bi kaç server adresi vs yazsaydınız en azından arşive katkınız olurdu arandıgında biseyler bulunurdu sanırım.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 direk pvp serveri istiyorsan zaten shard adresleri vermişler onları okuyabilirsin[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miguel_Felandez Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: Korax, 04 Aralık 2004 04:01 tarihinde demiş ki: Abartmayın. Adam türklüğünü konuşturup sticky'leri okumamış işte :D Ya abi nedir bu herkes türklükten bahsediyor böle şey olmaz ya adam düzgünce bi soru sormuş doğruca söleseniz ölürmüsünüz adam bilmiyor belli bilseydi konu açmazdı nedir bu ya allam[signature][hline]Göz Yaşalrın Yıkar Ruhundaki Günahları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Bak Burada Baggio Bölüm Kurallarını Yazmış. Konu Açmadan Önce İlk Yapılması Gerekenler Ve Diğer Kurallar Mevcut. Direk Balıklama Gibi Dalmasın Okumayı Sevsin Okuyarak Hareket Etsin. Bilmemekle Alakası Olmayan Bir Konu.[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: Miguel_Felandez, 04 Aralık 2004 14:15 tarihinde demiş ki: said: Korax, 04 Aralık 2004 04:01 tarihinde demiş ki: Abartmayın. Adam türklüğünü konuşturup sticky'leri okumamış işte :D Ya abi nedir bu herkes türklükten bahsediyor böle şey olmaz ya adam düzgünce bi soru sormuş doğruca söleseniz ölürmüsünüz adam bilmiyor belli bilseydi konu açmazdı nedir bu ya allam Ozaman sticky'leri okumalı önce. Uyarmakta kabahat.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 said: Miguel_Felandez, 04 Aralık 2004 14:15 tarihinde demiş ki: said: Korax, 04 Aralık 2004 04:01 tarihinde demiş ki: Abartmayın. Adam türklüğünü konuşturup sticky'leri okumamış işte :D Ya abi nedir bu herkes türklükten bahsediyor böle şey olmaz ya adam düzgünce bi soru sormuş doğruca söleseniz ölürmüsünüz adam bilmiyor belli bilseydi konu açmazdı nedir bu ya allam Miguel bende bu forumlara ilk girdigimde kurallarindan haberim yoktu, her bolume girmeden once sticky'leri okudum ilk once, bir yazi yazarken kurallar aklima gelirse onlari mutlaka uyguluyorum 10 dakika almaz kurallari okumak.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Math aman allahım sen türk olamazsın :D[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 sitesi açılmıyor lost city nin ama server açık :) Siteden Hues.mul u indirmek lasım site kapalı olduğu için oyunda her yer siyah .mul yok tabi serverın :D Biraz karışık oldu :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 lost city nin sahabı benem.. Yannız 2.5 ay oldu kendi serverıma bile girmedim. Arada kapanabilir. Beni özelden dürtün hemen açayım..[signature][hline]Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Öbürüde, "Bilmem niye?" demiş. Deli şaşırmış.. Yüzü kızarmış. Muhabbetin içine ettim demiş. Burda bitirmiş.. @cico's imzas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Diğer sorunlar için korax ile iletişime geçbilirsiniz.. oyun düzeni hedesi hödösü felan..[signature][hline]Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Öbürüde, "Bilmem niye?" demiş. Deli şaşırmış.. Yüzü kızarmış. Muhabbetin içine ettim demiş. Burda bitirmiş.. @cico's imzas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 paticik özelden ulaşabilirler..[signature][hline]Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Öbürüde, "Bilmem niye?" demiş. Deli şaşırmış.. Yüzü kızarmış. Muhabbetin içine ettim demiş. Burda bitirmiş.. @cico's imzas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gucco Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Beyler ben servera giriom (alostctiy) pass geçio ama creaing charakter diyip kalıo öle gelmio server sebebi nedir sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 hues bulana kdr :)[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Bu hues sorunu ne. Bana dooru düzgün bi hues adresi verin çekem koyam..[signature][hline]Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Öbürüde, "Bilmem niye?" demiş. Deli şaşırmış.. Yüzü kızarmış. Muhabbetin içine ettim demiş. Burda bitirmiş.. @cico's imzas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gucco Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 hayır düzelmedi aynı sorun var 3 skill seçiom karakter yaratıolıo dio kalıyor kitlenmio ama öle kalıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Uo'yu silip baştan yüklersen sorun düzelir.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caputigla Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 hadae leyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar