Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi Futbol programlarını izliyorsunuz?

Mortis

Öne çıkan mesajlar

abi özetle genelde NTVspor'dan takip ediyor insanlar. maç sonrası 100% futbol. gündem olarak spor servisi. derin olarak da 90+ vardı ama artık önder özen'siz izlenmez. onun dışındaki kanallar ya sıkıcı ya da futbol yerine komedi maksatlı. ben reklam verecek olsam 100% futbol'a verirdim, tam devre arası ve maç sonrası sıcağı sıcağına. sevmeyen bile izliyor sırf rıdvan'a cevap yazabilmek için sdfsdf.
Sosyal ağlarda paylaş

souldarkorn said:

Beyaz Tv de Sinan Engin Krasiç'ten daha hızlı koştuğunu iddaa etti. asdfdfgasdg

:))))) onun futbolculuğunu patide kaç kişi hatırlar,bilmem.ben izlerken gülmekten yerlere yattığımızı hatırlıyorum.futbolculuğunda da şişmandı.Kalas gibi koşardı.karşısındaki adam "bana çarparsa yamulurum"diye kenara çekilirse adamı geçerdi.Avrupa kupalarında karşısında sırım gibi yapılı adamlar olunca tabi çarpıp çarpıp düşerdi.Ne koşması?
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray'ın kaçırdığım maçı yoktur sanırım yıllardır. Hatırlamıyorum yani. Avrupa ve derbi dışında evde izlerim ligi, organizasyon şeklinde seviyorum daha büyük maçları Arena'ya gidemediysem dışarıda kalabalık bir şekilde izlerim. Hiçbir yorum programını izlemem sadece trafikte denk gelirsem radyodan Bilgin Gökberk'i dinlerim onun dışında Bülent Timurlenk'i bulursam kaçırmam izlerim.

Medya takibim yabancı kaynaklı blog ve twitter ağırlıklı. Alman futbolu ile ilgili yazdığım için bir ara dergi olarak da Kicker'i takip ederim
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...