fede Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 denk gelirse golleri izliyorum başka da bişey izlemiyorum. sene 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Mehmet demirkol ailecek severek takip ediyoruz program ayırt etmeden. Geri kalanlar için lig tv maraton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Beyaz futbol telegol den daha kötü. Ahmet Çakar Sinan Engin ve Ümit Özat. Bonusları da Ertem Şener ve Rasim Ozan Kütahyalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Mortis said: beyaz tv'deki beyaz futbol'u izliyor musunuz çok mu leş bir program? :) ahahahaha :D aAHAHAHAHa abi naaptın. müşterin onlar değildir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Yayına girdiğinden beri her sabah azimle Ntvspordaki Spor Servisini izliyorum. Onun dışında denk getirirsem Mehmet Demirkol'un olduğu başka şeyleri de izliyorum. %100 futbolu da bazı bazı maçların devre arasında ve sonunda oyalanmaya izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 top bizde sergen reyzi izlerim. makara icin arada telegole bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 arcane said: Mortis said: beyaz tv'deki beyaz futbol'u izliyor musunuz çok mu leş bir program? :) ahahahaha :D aAHAHAHAHa abi naaptın. müşterin onlar değildir umarım. yok müşterim değiller ben kanalı kullanıp kullanmayacağımıza karar vermeye çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 abi özetle genelde NTVspor'dan takip ediyor insanlar. maç sonrası 100% futbol. gündem olarak spor servisi. derin olarak da 90+ vardı ama artık önder özen'siz izlenmez. onun dışındaki kanallar ya sıkıcı ya da futbol yerine komedi maksatlı. ben reklam verecek olsam 100% futbol'a verirdim, tam devre arası ve maç sonrası sıcağı sıcağına. sevmeyen bile izliyor sırf rıdvan'a cevap yazabilmek için sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 saolasın abicim. ya zaten 1 tane seçmiyorum birden fazla program seçecem de, hangilerini alıp hangilerini almayacağıma karar vermeye çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Her sezon başı lig tv de hocaları topluyorlar, geçti mi o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Beyaz Tv de Sinan Engin Krasiç'ten daha hızlı koştuğunu iddaa etti. asdfdfgasdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 önceden rıdvanı,FB TVde Selçuk,İlker,Kemo'nun katıldığı programı...Bazen Sergen'in olduğu programı.Gezi'den sonra içimden bırak programı maç izlemek gelmiyor. Selçuk abiyi de kaybettik zaten,o programa istesem de uzun süre bakamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 souldarkorn said: Beyaz Tv de Sinan Engin Krasiç'ten daha hızlı koştuğunu iddaa etti. asdfdfgasdg :))))) onun futbolculuğunu patide kaç kişi hatırlar,bilmem.ben izlerken gülmekten yerlere yattığımızı hatırlıyorum.futbolculuğunda da şişmandı.Kalas gibi koşardı.karşısındaki adam "bana çarparsa yamulurum"diye kenara çekilirse adamı geçerdi.Avrupa kupalarında karşısında sırım gibi yapılı adamlar olunca tabi çarpıp çarpıp düşerdi.Ne koşması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Galatasaray'ın kaçırdığım maçı yoktur sanırım yıllardır. Hatırlamıyorum yani. Avrupa ve derbi dışında evde izlerim ligi, organizasyon şeklinde seviyorum daha büyük maçları Arena'ya gidemediysem dışarıda kalabalık bir şekilde izlerim. Hiçbir yorum programını izlemem sadece trafikte denk gelirsem radyodan Bilgin Gökberk'i dinlerim onun dışında Bülent Timurlenk'i bulursam kaçırmam izlerim. Medya takibim yabancı kaynaklı blog ve twitter ağırlıklı. Alman futbolu ile ilgili yazdığım için bir ara dergi olarak da Kicker'i takip ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 loop said: Her sezon başı lig tv de hocaları topluyorlar, geçti mi o ? alpay yarması var bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Ya Ümit Özat dallamasına bakar mısınız ya. Şu videoyu 1 dakika filan izleyin lütfen. http://tvarsivi.com/player.php?y=451&z=2013-08-20%2001:30:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Dün 2 spor programına bakayım dedim kanser oldum sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 köy tv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 mehmet demirkol sporservisi bazen de %100 Futbol oda rıdvan ne düşünüyor diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Komedi niyetine baktigim spor programlari var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Maçları canlı veren internet radyoları var mı ? Bazen lazım oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Lan bu ne zenci menci ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 ahahaha abi asdkgjnsadgkş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 ULUSAL KANAL-Futbol Pazarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 almeida o hafta gol felan attıysa ali ece'yi izliyorum ne diyecek diye. onun dışında, twitter ve bloglardaki futbol tespitleri > televizyondakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar