Esh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Pasha said: abi contract free t-mobile dediği unlocked zaten. sonuçta full price ödüyosun, tek sorun activate ederken olabilir o da zaten içinde simle geliyo. hattın aktif olmasına gerek yoktur diye düşünüyorum activate ederken telefonu. basima geleni anlatayim 5s unlocked aldim. hattim family mobile - Walmartin hatti ama galiba hatlari T-mobiledan kiraliyorlar. Neyse alet icinde nano simle geldi. Onu attim kendi simi taktim calisti. ama family mobile t-mobiledan sayilmiyor (eger t-mobile sitesine hat ile ilgili islemleri girmek icin girersen sen t-mobile degilsin diyor. Aynisi call center icinde gecerli) durumum budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 locked cihazı türkiyeye getirip hiç açmadan simi değiştirip, öyle açıp aktivasyonunu yaparsanız çalışıyor canlarım :) bir arkadaş aldı böyle yaptı ve kullanıyor şuan. bilemedim genel bir durum mu? operatör: verizon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 SenariouS said: Pasha said: abi contract free t-mobile dediği unlocked zaten. sonuçta full price ödüyosun, tek sorun activate ederken olabilir o da zaten içinde simle geliyo. hattın aktif olmasına gerek yoktur diye düşünüyorum activate ederken telefonu. basima geleni anlatayim 5s unlocked aldim. hattim family mobile - Walmartin hatti ama galiba hatlari T-mobiledan kiraliyorlar. Neyse alet icinde nano simle geldi. Onu attim kendi simi taktim calisti. ama family mobile t-mobiledan sayilmiyor (eger t-mobile sitesine hat ile ilgili islemleri girmek icin girersen sen t-mobile degilsin diyor. Aynisi call center icinde gecerli) durumum budur. At&t, verizon veya t-mobile cihazlar direkt apple store'dan ve full price (device only) alindigi takdirde unlocked geliyo. Ilgilenenlere duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 forgiver said: http://www.techno-labs.com/wp-content/uploads/2013/10/qe.jpg 5c 1.800 5 1.500 gibi olur mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 olmaz. başarı grubun bana getirdiği ip5in maliyeti geçen hafta 2200dü şuan 2300. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 ha apple store açılırsa evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 hani açılmıştı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Ocak'ta acılacakmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 toggie said: Ocak'ta acılacakmıs. 1 kasim diye biliyorum ben ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Yetişmiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 1 Kasımda Turkcell getiriyormuş 5S ve 5C'yi, muhtemelen diğerleri de getirecek. Fiyat belli değil sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 bugün darty de inceledim. 5S gayet premium duruyor. 5C bildiğin plastik. ses düğmeleri vs gayet basit duruyor. 5S in home buttonu gayet farlı hissetiriyor. ama gerisi aynı ya. bide 5S fiatına oha dedim 2880 TL.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 behran said: bugün darty de inceledim. 5S gayet premium duruyor. 5C bildiğin plastik. ses düğmeleri vs gayet basit duruyor. iphone, plastik, basit dedin ve şimdi esh gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 o fiyata LG G2 varken 5C alınmaz.illa iphone alacaksam 5 alırım. deneyince anlarsınz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 os'u napcaz peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 behran said: o fiyata LG G2 varken 5C alınmaz.illa iphone alacaksam 5 alırım. deneyince anlarsınz hocam, bu nasıl bir karşılaştırmadır! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Apple Store ocak'ta açılıyor ama 22'sinde Online Store açılıyormuş! Çok iyi bir zamanlama, umarım ucuz satarlar ürünleri yaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Cok farkedecegini zannetmiyorum. Turkiye'deki distributorun sattıgı fiyatlardan bi farkı olmaz. iPhone falan beklemeyin zaten, full kontratlı satılır avea, tcell, vdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 apple kontratsiz satinca daha cok kar ediyor. Eger operatorlerle exclusivity anlasmalari yoksa kendileri satarlar. cunku 450 euroya satilan iphone ile 3000 liraya satilan iphone arasinda apple'in kar farki yok. aradaki fark operatorlerin cebine giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Korax said: os'u napcaz peki? Apple'ın kötü tarafı os zaten, yoksa alet incecik hafif ve şık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 http://b1210.hizliresim.com/12/3/dmhlg.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 O kadar enteresan bi gif koymuşsun ki direk senin haklı olduğunu bilimsel olarak kanıtlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 amaca ulasilmis o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar