Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 İkna oldum 5s için ya. IOS7'nin etkisi büyük. İlk haftada sold out olur mu bu Amerika'da? 28'inde dönecek bir ortalama vatandaşa kitleyeyim diyorum, o zamana kadar sabahlamasız, kendini yırtmadan falan temin edilebilir mi acaba. Eskiden nasıl olmuştu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Engadget 5c yi baya goklere cikarmis. Steel-reinforced polycarbonate ile simdiye kadar yapilmis en guzel iphone diolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 anandtech in 5s review da muazzam, A7 islemci ve yeni 64bit instruction setinin native app lere performans katkisi muazzam. Sanirim su ana kadar yapilmis en muazzam update oldu hardware ve software olarak. Fingerprint sensor self-learning bi algoritmaya sahip, basarisiz attemplerle basarililari kiyaslayip onlari da f-print map e ekliyormus. 5c icin de kasasina harika deniyor. ars technica ise ios7 review uyla facepalm i nereyle yapacagimi sasirtti. Cikarttim feed listemden, o derece yetersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 ios7 bugün gelecek ama kaçta gelecek? 20:00 gibi deniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Apple store durdu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 TR saatiyle 22'de geliyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Ben almam ama şu 5Cnin kasasını ve hissiyatını merak ediyorum cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 5s çıksa da alsam. tuşlu telefonla teknoloji yetimi gibi dolaşıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 An itibari ile ios 7 çıktı. Ama hata veriyor. ios7 kurulurken hata oluştu. Başka alan var mı bu hatayı? Hata gitti, güncelliyor şuan. iTunes yeni versionda konmuş siteye. http://support.apple.com/downloads/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 bende var hata. nasıl düzeldi senin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 5S TR de 1250 $ olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Yarin cikiyor,bir kac gun sonra da arkadasimin arkadasinin arkadasinin kayni gelicek tr'ye... Simdi kontratsiz getirtsem calisirmi 5s tr'de? Region lock davasi devam ediyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Calisiyor olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Esh said: Engadget 5c yi baya goklere cikarmis. Steel-reinforced polycarbonate ile simdiye kadar yapilmis en guzel iphone diolar. şu kaça gelir acep buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 2k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 5clerde parmak izi şeysi olmaz herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 5 le 5c arasinda cok minor farklar var. 5 i olanin almasina gerenk yok. Iphone 6 yi bekleyelim bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 benim 4s vardı işte, garantiye yolladım gelmeyince mahkemelik oldum falan, büyük ihtimalle değişim yapacaklar, onu kutulu iteleyip parasıynan 5s mi alsam 5c mi kararsızım. 5s e 2.5k isterler şimdi itolitler de :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 5 yeterli abi zaten. Ya da android al (= s4 falan...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 kanser ol diyosun yani =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Yok ya, root edince pek guzel oluyo ama kameranin isigi calismiyo.ama cok guzel oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 o zaman xperia z ya da s4 alcaz mecbur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Theridone said: benim 4s vardı işte, garantiye yolladım gelmeyince mahkemelik oldum falan, büyük ihtimalle değişim yapacaklar, onu kutulu iteleyip parasıynan 5s mi alsam 5c mi kararsızım. 5s e 2.5k isterler şimdi itolitler de :/ kutu vermiyolar galiba değişimde. sadece iphone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 valla ben kutulu verdim öyle isterim adamlardan :) bi de versinler de nasıl verirlerse versinler artık gına geldi 5 aydır telefonum yok lan :/ üstteki mesaj alıntı mı yapılır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 5 ay mi ? Ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar