Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
akşamları competitive oynamak isteyenler var mı eskisi gibi über oynamıyorum ama girdiğim 3 comp. maçın 2 sinde takımım rezalet geldi, ben açık ara 1. oldum takımda o derece. hayatında ilk kez mouse tutan adam vardı takımda sanırsam afasaueh
Mesaj tarihi:
Tori said:

Abi birşey sorcam.

Şimdi operation bravo bitti ya.

Haftalık max drop 6dan 4'e mi indi?

önceki sayfalarda sliph 6dan 3'e indi yazmıştı sanki ama söylenti sanırsam hepsi kesin olarak bilen varsa beni de bilgilendirsin.
Mesaj tarihi:
kapsul key düşmez ya oyun içinden satın alıcaksın ya da marketten. markette olan keylerde oyun içinden satılıyor bu arada. eskiden region farkından dolayı normalden ucuza key bulabiliyordun fakat o olay kalktı daha sonra.
Mesaj tarihi:
Haftada maks. 4 eşya düşüyor: 2 kutu, 2 boya şeklinde. Hangi harita paketini aldıysanız(artık o zaman hangisi varsa), onun kutu ve silahlarının düşme olasılığı artıyordu, diye biliyorum. Pek tabii yanlış olabilir.

Bu arada insanlar kozmetiklere nasıl ilgi gösterip, para veriyor diyordum ki bugün iki kutu açtım. Çıkan boyalar yaygın olsalar da bu iş epey zevkliymiş. Birkaç saat oynadıktan sonra silip, unutacağım oyunlar yerine, anahtar alarak Valve'i zengin etseymişim keşke.

Dereceli veya normal maçlar atabiliriz müsait zamanlarda. Steam'den ekleyebilirsiniz; yirmisekizz
Mesaj tarihi:
Revangelis said:

tek düzgün sayılacak stattrack StatTrak™ AK-47 | Blue Laminate
minimal wear
gerisi çöp
neyse ki para vermedim, bi giveawayde kazandığım bıçağın parasıyla aldım gfd

bir tane sandık açtım

StatTrak™ AK-47 | Blue Laminate

aseuaheuah
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...