Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
0ne said:

bide dün stattrak p250 ve stattrak m4a1 brightstar mı öyle bişey düştü

ne eder onlar?

stattrak m4a1s bright water sanırım 7 dolar civarı
stattrak p250 son kutudan çıkansa 30 dolar civarı, diğerleri de 4 dolar civarı, tabi factory new ve minimal ler, kalite düştükçe fiyatta düşüyor
Mesaj tarihi:
inventory'inde(in game olarak, steamden bakinca gorunmuyor) bir kagit parcasi var.

ayni collectiondan(alpha,train,italy falan gibi belli gruplarin silahlari)
ayni rarity deki(beyaz,mav,mor,kirmizi)
10 tane silahi karisik(buna da parantez aciyim bari: mac10 ve glock u beraber koyabiliyorsun gibi) esyayi topluyor sana o collectiondan bir ust seviye silah random yaratiyor.

silentfart kullaniyor, bazi tierlerde 2 silah falan oluyor gidip beyazlari 0.03 e alip trade uplamak 1.5 dolar vermekten ucuza geliyor.
Mesaj tarihi:
şu bizon tkyı da koyup gideyim, spotifyda garbage-bleed like me çalıyodu tamamen şansa onu da kayda almış afterburner, tam uymuş ama sdf

http://www.youtube.com/watch?v=oTp4vVUFQmg
Mesaj tarihi:
stattrekler hangi kutulardan düşüyor,hiç bi kutuda stattrek falan göremedim, bana mı denk gelmedi acaba ?

S-H said:

şu steam marketle ilgili bi sorum var

şimdi bir eşya vs satarken ortalama satış değerini gösteren çizgide gösterilen değer alıcının ödediği değer mi yoksa satıcının eline geçen değer mi ?
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

şu bizon tkyı da koyup gideyim, spotifyda garbage-bleed like me çalıyodu tamamen şansa onu da kayda almış afterburner, tam uymuş ama sdf

http://www.youtube.com/watch?v=oTp4vVUFQmg

he amk fraps da sen farkında olmadan çekmiş
Mesaj tarihi:
olm valla spotifydan almış lan yoksa müzik falan koymuyorumki bu pewpew vidyalarıma ben, ama elle editlenmiş gibi olmuş he bomba patladığında falan tam sync olmuş sdf
Mesaj tarihi:
7 gün ban vardı, bitti girdim. Karının biri geldi takıma anırıyor resmen, yanımda olsa boğcam o derece. Vote kick açtım, kicklediler kadını. Sonra onun takım arkadaşı benim için vote kick açtı; beni de kicklediler... 8 gün daha ban.

Yok mudur itiraz edebileceğin bir yer? Bulamadım in-game menülerde.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...