Catze Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 0ne said: bide dün stattrak p250 ve stattrak m4a1 brightstar mı öyle bişey düştü ne eder onlar? stattrak m4a1s bright water sanırım 7 dolar civarı stattrak p250 son kutudan çıkansa 30 dolar civarı, diğerleri de 4 dolar civarı, tabi factory new ve minimal ler, kalite düştükçe fiyatta düşüyor
romslayer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 stattrak sadece kutudan dusuyor diye biliyorum true/false? trade up contract ile stattrak dusme sansi var mi?
Tori Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Bugün bir tane bile servera bağlanmıyor dicektim de 5 dk sonunda bağlanabildim fdsggf
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 romslayer said: stattrak sadece kutudan dusuyor diye biliyorum true/false? trade up contract ile stattrak dusme sansi var mi? şu trade hede hödö nedir?
romslayer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 inventory'inde(in game olarak, steamden bakinca gorunmuyor) bir kagit parcasi var. ayni collectiondan(alpha,train,italy falan gibi belli gruplarin silahlari) ayni rarity deki(beyaz,mav,mor,kirmizi) 10 tane silahi karisik(buna da parantez aciyim bari: mac10 ve glock u beraber koyabiliyorsun gibi) esyayi topluyor sana o collectiondan bir ust seviye silah random yaratiyor. silentfart kullaniyor, bazi tierlerde 2 silah falan oluyor gidip beyazlari 0.03 e alip trade uplamak 1.5 dolar vermekten ucuza geliyor.
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Aiko said: aramızda artık masterguardian arkadaşlar var. @one ver bana ben satıyim. aaa benden bahsediyo ^^
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 diğer vidyalarım kadar sansasyonel değil ama idare edin http://www.youtube.com/watch?v=mnTGs_7KCew
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 şu bizon tkyı da koyup gideyim, spotifyda garbage-bleed like me çalıyodu tamamen şansa onu da kayda almış afterburner, tam uymuş ama sdf http://www.youtube.com/watch?v=oTp4vVUFQmg
S-H Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 stattrekler hangi kutulardan düşüyor,hiç bi kutuda stattrek falan göremedim, bana mı denk gelmedi acaba ? S-H said: şu steam marketle ilgili bi sorum var şimdi bir eşya vs satarken ortalama satış değerini gösteren çizgide gösterilen değer alıcının ödediği değer mi yoksa satıcının eline geçen değer mi ?
Tori Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 bugün 3 saat oynadım bir tane drop gelmedi emanuel emenike
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Silphatos said: şu bizon tkyı da koyup gideyim, spotifyda garbage-bleed like me çalıyodu tamamen şansa onu da kayda almış afterburner, tam uymuş ama sdf http://www.youtube.com/watch?v=oTp4vVUFQmg he amk fraps da sen farkında olmadan çekmiş
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 olm valla spotifydan almış lan yoksa müzik falan koymuyorumki bu pewpew vidyalarıma ben, ama elle editlenmiş gibi olmuş he bomba patladığında falan tam sync olmuş sdf
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 haberin yokmuş gibi hs atmışsın kanka hele son 2 mermiyi denk getirmek şirk koşmuş gibisin
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 bizonun varsa basacağsın
Desqpio Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 matchmakingin abv. karşı takım 9 ping biz 85. bu ne ya. BUNELAN.
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 7 gün ban vardı, bitti girdim. Karının biri geldi takıma anırıyor resmen, yanımda olsa boğcam o derece. Vote kick açtım, kicklediler kadını. Sonra onun takım arkadaşı benim için vote kick açtı; beni de kicklediler... 8 gün daha ban. Yok mudur itiraz edebileceğin bir yer? Bulamadım in-game menülerde.
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 muteleseydin. bu kadar basit. kızın arkadaşları kızı niye banlıyor?
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 o kız değil 11 yaşında oğlan velettir sdf
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Nası mute oluyo ben bilmiyorum, haftada 2-3 saat cs oynuyorum zaten onu da bu mallar yüzünden oynayamıyorum :(
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Tab'a bas asagi yukari oklarla mute lamak istedigin adamin adina gel enter'a bas. Acilan pencereden block communication de
Öne çıkan mesajlar