Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Su an istatistik master dersindeyim kafayi yemek uzereim ak, cs oynamak vardi simdi
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 allah bin belanızı versin lan. iki ananıza küfrettik diye dışladınız. her akşam ne partiler dönüyor, biz invite atınca herkes ignore o kadar mı sevimsiziz vayak.
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 anamızı karıştırma lan ayıcık, şikayet yemişsin zaten vuruyum mu kafana bamı he
Desqpio Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Silphatos said: Su an istatistik master dersindeyim kafayi yemek uzereim ak, cs oynamak vardi simdi hem okuyup hem çalışmak ne kadar boktan bir şeymiş lan. iyi ki lisansta böyle saçma sapan hedelere girişmemişim.
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Silphatos said: anamızı karıştırma lan ayıcık, şikayet yemişsin zaten vuruyum mu kafana bamı he vurmazsan şerefsizsin...
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 söledim zeki müren'in tecavüz timine, adresine gelcekler 24 saat içinde
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 şimdi bu 64tik olayı 128 e fixlenmiycekmiymiş neymiş durum? zaten vuramıyorum vurduklarımda register olmuyor
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 ya maçmeykin olayı geldiğinden beri allah rızası için 128 tik ver diye dileniyo millet ama gaben oralı olmuyo, adamlar da haklı yani 2 kat band harcayıp 2 kat masrafa girecekler aynı sayıda servera durduk yere. gerçi item olayı geldikten sonra hayvan gibi kazandırmaya başlamıştır csgo ama sanmam yapacaklarını Desqpio said: Silphatos said: Su an istatistik master dersindeyim kafayi yemek uzereim ak, cs oynamak vardi simdi hem okuyup hem çalışmak ne kadar boktan bir şeymiş lan. iyi ki lisansta böyle saçma sapan hedelere girişmemişim. olm bi de 1 yıl civarı hem çalışmayıp hem okumadıktan sonra tam tokat oluyo. öyle tokatlıyoki zevk alıyosun biraz daha tokatla canım diyosunsdf goldbären said: bende de var aynı sıkıntı. sen zaten kötüsün lan 256 tick olsa yine farkmaz. bunlar son mesajların ama burda 15 yıllığına uçacaksın. seni ekmeklik seviyen azalmış olarak görmek istiyorum döndüğünde
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 nası bu ya 11 pound steamde alim mi iyi mi ne farkı var cs den
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 en önemli şey "mm" sistemi. Rankına göre seni eşleştiriyor dota 2 gibi. Kaç kişi olursanız olun, grubunuzu 5 kişiye tamamlıyor otomatik.
Warhero Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Valeron said: nası bu ya 11 pound steamde alim mi iyi mi ne farkı var cs den CS'nin yeni sürümü, çok fark var. Değişen silahlar, silah skinleri, Matchmaking, Rank sistemi, daha iyi grafikler, daha iyi fizik motoru, yeni haritalar, yeni modlar... Oynuycaksan al.
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 dün iyi maç çevirdik 16-14. eşref farkettirdi.
0ne Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 64 tick olayını değiştirmedikleri sürece dönmem ben esea devam çok aptalca lan, herifin göğsüne mermi yağdırıyosun, 27 damage in 1 hit diyo, hayır o kadar kan nerden akıyo onu açıkla o zaman gerizekalı Valvo
Esh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Aiko said: dün iyi maç çevirdik 16-14. eşref farkettirdi. sadece 3 el tak tak aldım, hepsinde bi mermi sıkamadan hs yedim. atayizler bunu açıklayamaz.
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Taktak alan olmeye mahkumdur panpa. Onun yerine awp alsan hic olmezdin
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 bu 64 tick nedir ben alim o zaman bu oyunu ya silahlar falanda farklıysa. öle hileci hurdacılar yok dimi
Esh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Silphatos said: Taktak alan olmeye mahkumdur panpa. Onun yerine awp alsan hic olmezdin scoutla aqıyorum ya. millet hile falan dedi bugun casual serverda sevindim
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 casual ne la şerif matchmakingde hex diyolar bana her maç, sevinmiyorum
Esh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 competitive de 15 maç abi. sıkılıp çıkarım diye korkuyore
Öne çıkan mesajlar