BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Note 10.1 tabletim şarja bağlıyken wifi açık ve video izliyordum farkettim ki pil seviyesi % 51 den % 49 a düştü normal mi bu? 3 lü uzatmaya bağlı ve diğer iki fiş de dolu bu arada Enerji sarfiyatını gözlemleyebile eğim bir uygulama var mı hatta "şu kadar saat kullanımı kaldı" gibi bilgiler de vrsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 video izlerken harcadığı güç şarj olurkenki aldığı güçten büyükse normal bi durum. şarj aleti kaç amper? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 android telefonlarda bunu gördüm. muhtemelen tablette de oluyordur. iphone ve ipad'de olmaz ama çok çabuk doluyor. Android %3 dolana kadar iphone %10 doluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 0,35 A diyor amper bu herhalde o zaman daha hızlı şarj edenin almak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 gerçekten çok yavaş şarj ediyor.. yanımda taşımam gerek şarj aletini allahtan sırt çantası taşıyan adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Varsa başka bi şarj aleti ve usb kabloyla dene, aynı sorunu görmezsen servise götür arızayı belirt % 90 şarj aleti ve kabloyu değiştiricekler. Belki ekstra olarak şarj soketini de değiştirebilirler, görmediğim için bişey diyemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 yeni nesil mobil cihazların en büyük sorunu şarj zaten.yok arkadaş yetmiyor.ben zorumdamıyım lan her gittiğim yerde yanımda şarj aletide götürmeye,prize yakın oturmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 BabacumMostors said: 0,35 A diyor amper bu herhalde o zaman daha hızlı şarj edenin almak lazım valla şarj aletinin üzerinde output değeri yazar. eğer 0.35 ise çok düşük. 1A lık bir şarj aleti al, sorun yaşamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 USB'den mi şarj ediyordun? Duvardan da dene istersen bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Bende de şöyle bir durum oluştu. Cumartesi şarj ettim dışarı çıktım, gece açık havadaydım telefonda masada durdu gecenin çoğunda, eve geldim şarj etmiyor. Sonra internette araştırdım şarj bölgesi neme çok duyarlı hemen bozulabiliyor vs. yazmış insanlar hep. Nemi alsın diye pirinçte beklettim, kurutma makinası ile kuruttum ama çare olmadı. Vatan'dan garantili almıştım, açıkçası garantisi devam ediyor ama servislere hiç güvenmediğimden göndermek istemiyorum, aslında olay çok basit (aşağıdaki linkteki gibi değişecek parça sadece). Parça yurtdışında 10 dolar bu arada sadece açarsam garanti kapsamından çıkacak ondan gözüm yemiyor. Note 2 Şarj Ünitesi Tamiri Görütereceğim Vatan'a bakalım. Pili başka arkadaşımın aletinde şarj ediyorum şu anda, akşam tüm içindekileri bilgisayara yedekleyeceğim sonra boş olarak Vatan'a götüreceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 ShadowFax said: USB'den mi şarj ediyordun? Duvardan da dene istersen bi. yok şebekeden işte, usb den şarj edebilsem sorun yok iş yerinde fln da takarım yani makinaya da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar