Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şarj (şarz) sorunu

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

Note 10.1 tabletim şarja bağlıyken wifi açık ve video izliyordum farkettim ki pil seviyesi % 51 den % 49 a düştü normal mi bu?

3 lü uzatmaya bağlı ve diğer iki fiş de dolu bu arada

Enerji sarfiyatını gözlemleyebile eğim bir uygulama var mı hatta "şu kadar saat kullanımı kaldı" gibi bilgiler de vrsin
Sosyal ağlarda paylaş

Bende de şöyle bir durum oluştu. Cumartesi şarj ettim dışarı çıktım, gece açık havadaydım telefonda masada durdu gecenin çoğunda, eve geldim şarj etmiyor. Sonra internette araştırdım şarj bölgesi neme çok duyarlı hemen bozulabiliyor vs. yazmış insanlar hep. Nemi alsın diye pirinçte beklettim, kurutma makinası ile kuruttum ama çare olmadı. Vatan'dan garantili almıştım, açıkçası garantisi devam ediyor ama servislere hiç güvenmediğimden göndermek istemiyorum, aslında olay çok basit (aşağıdaki linkteki gibi değişecek parça sadece). Parça yurtdışında 10 dolar bu arada sadece açarsam garanti kapsamından çıkacak ondan gözüm yemiyor.

Note 2 Şarj Ünitesi Tamiri

Görütereceğim Vatan'a bakalım. Pili başka arkadaşımın aletinde şarj ediyorum şu anda, akşam tüm içindekileri bilgisayara yedekleyeceğim sonra boş olarak Vatan'a götüreceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...