Sam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 3 saat önce, ShadowFury dedi ki: İçeriği gizle rofl! Spoiler Armin chapter 124: no he can't kill everyone outside the walls for our sake! Armin chapter 139: you're only killing 80%? Aww you do care about us, thank you eren! Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 ED3 strikes again, v. 1:05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 anime'deki bu out of context spoilerlar gerçekten çok başarılı ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 güzel oldu. uzun zaman önce bu abi bu seriyi şetçek yok politik konular, yok zaman bilmem nesi biz bunlar için başlamadık bu seriye dediğimde yok olum universü genişletiyor manyak hikaye diyorlardı içlerinde patladı şimdi. beklentimi düşürmüştüm olabildiğince şaşırmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2021 139.5 diye bir şey çıkmış (daha doğrusu chapter 139'a birşeyler eklemiş) ama ne desem bilemedim... Spoiler Spoiler bi bok anlamadım ama yeni seri için prologue mu bu? o kadar parayı 2 ayda yedi bitirdi herhalde lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2021 yorumlardan biri güzel özetlemiş: Alıntı I'm glad Berserk is never gonna end. The authors on hiatus are brilliant in their own way bunun üstüne birşey yazmaya daha çalışırsa da okunmaz. Spoiler eren'in kelleyi gömdükleri yer binyıllar boyu yggdrasil'e dönüşüp gene ymir'e musallat olan paraziti bulaştırıyor herhalde o küçük kıza. gelsin boruto, aman pardon, attack on titan: andromeda. me3 sonrası hikaye kasan bioware tier. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2022 anime final sezonunun 1 yıl sonra çıkacağını görünce okuyayım dedim, aslında max 3-4 bölüme bitermiş neden 1 yıl uzatmışlar anlamadım. yazar sıkılmış sanırım bir an önce bitireyim kafasında yazmış son bölümleri manga finali baya tepki çekmiş, acaba anime de farklı bir final mi yapacaklar çünkü kalan bölümler baya boktan 3-4 bölüme biter zaten 12 bölüm çıkarmaları imkansız daha boktan olur öyle yaparlarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2022 Sanki movie yapacaklar gibi geliyor, çoğu aksiyon zaten kalanın. Yazar hala başka ek chapter çıkarmadığı için değiştirme ihtimali düşük geliyor bana. Genelde mangadan para kazandıkları için okucuya önce sunuyorlar illa bildiğim. gerçi nedini kurtaracaksın yani şunun, asspull dibine de vursalar yetmez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar