Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Gelecek icin yatirim yapiyormusunuz ? Eger yapiyorsaniz nasil bir yatirim yapiyorsunuz ? Ben dolar olarak maasimi biriktiriyorum ama su gunlerde altin almayi dusunuyorum yatirim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 ben teknolojiye yatırım yapıyorum. daha 2 gun once xbox360 aldım. ps4'te alıcam ve geleceğe güvenli bir şekilde bakıcam.. yalnız başıma da ölürüm heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 kaç paran var 100 bin liranın altı ise boşa kafanı yorma napsam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 yanlış kullanım "yatırım" böyle konularda. gelecek için tasarruf etmek (saving) daha uygun bir fiil. yatırım = investment. gidip parayı yatırıp fabrika kurarsın, işçilerle anlaşırsın vs. aha o yatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emmioglu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Teknik analiz öğren çok zor bi şey değil uzun vadede para kazandırır. Hayatına da renk katar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 tdk yatırım: Parayı, gelir getirici, taşınır veya taşınmaz bir mala yatırma, mevduat, plasman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 tdk, darbe: Bir ülkede baskı kurarak, zor kullanarak veya demokratik yollardan yararlanarak hükûmeti istifa ettirme veya rejimi değiştirecek biçimde yönetimi devirme işi o yüzden tdk'ye sadece dilbilgisi için bakıyorum. öyle kullanılsın, benim kullanımla problemim yok. ingilizcede mesela o ayrım çok net. investment ve saving. bizde de karşılıkları var zaten. yatırım, birikim, tasarruf mesela aynı şey için kullanılıyor. ama karşılıkları, investment, accumulation, saving. çok farklı anlamlar. ingilizcesini düşündüğümüzde günlük dilde kullandığımız türkçe sözcüklerin veya terimlerin arada afallıyoruz. ben de yaşıyorum. benim bunu yazma amacım tamamen terminoloji ile ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 karıya kıza yatırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 B tipi likit fon ve bir anne tipi yatırım olarak altın biriktirme akar Para az olunca böle sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 serserilige, itlige, oroyine yatiriorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Kredi kartına yatırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 mala yatiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Sola yatiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 gece süte yatıyorum ertesigüne daha lezzetli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 bıyık doğru demiş, tasarruf demek lazım. ha ama yatırım da yapıyorum. karı ayıklamaya yarayacak her türlü mal ve hizmeti satın alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 tasarruf yapmış ve tasarrufunu yatırıma çeviriyor bi hata yok yazdığında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 hayır ben haklıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Pingu said: tasarruf yapmış ve tasarrufunu yatırıma çeviriyor bi hata yok yazdığında yatırım yapmak iktisat terminolojisinde bildiğin üretim araçlarını satın alarak veya kiralayarak, işçi çalıştırarak yaptığın eylemdir. gidip hisse senedi alırsan yatırım yapmış olmuyorsun. saving yapıp yapıp en sonunda bir investment yaparsın ona bi şey demem. zaten hisse senedi alman, altın yapman, dolar yapman vs. hepsi saving. şimdi teyzeler bankada para biriktirince çocukları için ona "yatırım" denmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Altin Özel emeklilik, Vadeli mevduat, Bausparen (türkiye'de yok mu böyle bisey yahu?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 uzun vadeli dusunuyosanız bes mantıklı tavsiye ederim. %25 devlet katkısı var canınız sıkılınca biriken parayı da cekmek uzun is o yuzden yatırımınızı kolay kolay bozmazsınız. diger yonden arac,gayrimenkul alarak da yatırım yapabilirsiniz o da mantıklı. altın da yatırım aracı ama bana gore degil bi turlu kafama yatmadı altın yatırımı yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 arac almanın nesi yatırım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Ilk 2 cümleyi de anlamaidm ben. Ne besi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 bireysel emeklilik sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 senko said: arac almanın nesi yatırım ya abi su sekilde; nakit paran olur,sana batar o para (he he) bakarsan az az eriyo o para tutar bir arac alırsın evin onunde durur lazım olunca satarsın iyi bi arac ise de kar dahi edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Biyik said: Pingu said: tasarruf yapmış ve tasarrufunu yatırıma çeviriyor bi hata yok yazdığında yatırım yapmak iktisat terminolojisinde bildiğin üretim araçlarını satın alarak veya kiralayarak, işçi çalıştırarak yaptığın eylemdir. gidip hisse senedi alırsan yatırım yapmış olmuyorsun. saving yapıp yapıp en sonunda bir investment yaparsın ona bi şey demem. zaten hisse senedi alman, altın yapman, dolar yapman vs. hepsi saving. şimdi teyzeler bankada para biriktirince çocukları için ona "yatırım" denmiyor. abi götünden terminoloji uydurma iktisat terminolosiymiş iktisatı biz türkler bulduk sanki gidip tdkdan baktığın seyleri yazıyosun buraya portfolio investment diye bişey duydun mu? bütün hedge fonlar, investment fonları saving yapıyor ozaman hiç kimsenin return kaygısı yok. iktisat terminolosiymiş hisse senedi alman nasıl saving ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar