Wolas Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Istanbul yenikapi sahilde şu sıralar "best" marka kiteboard tanitimi var. Ucuza kite sahibi olmak veya bilgilenmek isterseniz uğramanızı tavsiye ederim. Çekilişe katılırsanız 2015 model best 12m ts modeli sizin olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 var mi sezonu acan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2022 evet, nerede öğreniyoruz? penguentepe var ben kayak turlarına giderdim, onların saros tarafında var ama asıl akyaka diyorlar tabii yıllar evvel niyet etmiştim sonra akyaka'ya inerken ayağımı burkmuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 14, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2022 (düzenlendi) paran varsa akyaka'ya gidiyorsun, gökçeada da olabilir ama rüzgar, kite için akyaka'da daha iyi. ayrıca 10km sahil var - bele gelen suda kolay öğrenirsin. temmuz gökçeada için iyi zaman haziran ortası da akyaka başlar, rüzgarı azalmıyor (föhn rüzgarı) mevsimsel Nisan 14, 2022 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2022 akyakadaydım ben eylülde, kitesurf alanını gören bir apartta kalmıştık 10 gün boyunca her daim tıklım tıklımdı o bölge. hatta yakından seyretmeye gittik eşimle ortam falan acayip tam paralı bekar eğlencesi sdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar