Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Yaz sonunda 80 kiloyum. Kış sonunda 92. baya bir senedir böyle bu, diyet vs yapmıyorum. Bu yaz özellikle spor vs de yapmadım. Bütün yaz spor yaptığım zaman da 80 kilo olmuştum farketmiyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 ben de 7-8 ay önce 72 kiloyken 1-2 ay önce bi baktım 83 kilo olmuşum sonra biraz öğünleri salataya falan çevirdim 80'im şimdi ama adam olmaya yordum ben o işi sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 yaglari kasa ceviriyosun ihtiyacin olunca geri yaga donuyor isidan korunmak izolasyon saglamak icin insan vucudu cok ilginc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Belli bir yaştan sonra (40+) süratle deforme oluyor vücut. Hem kadında hem erkekte. MUTLAKA ince ince de olsa spor olması lazım insan hayatında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 sostizm said: Belli bir yaştan sonra (40+) süratle deforme oluyor vücut. Hem kadında hem erkekte. MUTLAKA ince ince de olsa spor olması lazım insan hayatında. arada yapıyorum da şimdi kalçayı sakatladım, oturuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 kışın kilo vermek daha zordur zaten genel olarak. çünkü hareket etmeye daha üşenirsin. vücut da kendini daha iyi konumda tutmak için bol bol karbonhidrat yemeni falan talep eder. o yüzden zaten kuru fasülye, nohut falan bunlar kış yemeğidir, enerji versin diye. ama 12 kilo da baya baya extreme imiş. 3-4 olsa neyse de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 6 kilo verdim au içerek geri döncem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Her şeyin başı sağlık çocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 o kadar fazla kilo alıp veriyorsan senin çatlaklar grand kanyon ile yarışacak hale gelmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 http://www.mynet.com/magazin/detay/magazin/9-yilda-182-kilo-verdi/15439 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 o ne öyle ya, o zaman ben beşbin ton kilo verdim saniyede 50 gram alıp veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 2012 şubat 92 2013 şubat 114 challenge accepted. ps:sigarayı bırakmayın, bırakacaksanız da diyet vs. falan bişi yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 1 ayda 7 kilo verdim hala almıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Kilo kanserisin kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 su içe içe alcam kilo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 işeme ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 aynı durum bende de var 72-73 kiloyum yazın kışın 78-79 civarı oluyorum senelerdir bu şekilde. iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 benim tam tersi. yazın alıp kışın veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 5 senedir 80 kiloyum. 78 olmuyor 82 olmuyor. Ama her yil biraz inceliyorum. Hayvan gibi yuzuyorum baya da yiyorum cunku. Spor yap. Gerisini cok dusunme abi tesla gibi adamsin isinle gucunle ilgilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 belki baban akordeondur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar