Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Evimiz bahceli ve giris kat ben bahcede besleriz diye dusundum ve iki aylik bir rott aldim. Ama bahceye ne zaman koysam bes dk sonra aglamaya basliyor eve aldigimda da inadina heryere isiyip kakasini yapiyor. Henuz dayak atmadim ama sonunda gazeteyle her agladiginda girisicem baska carem kalmadi. Gunde en az 10 - 12 saat uyumasi lazim ama yok ben cok degerli uc saatimi onu gezdirmekle oynamakla ve sevmekle harciyorum ama bizimki surekli ilgi istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 2 aylik hayvani alip kapiya atarsan, oyle olur. keske once nasil bakilir filan okusaydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 döv abi aynen. dövmek çözüm çünkü. sok gazeteyi beynine beynine lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 2 aylıkken çileden çıktıysan, 6 aylıkken nolur allah bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Sokağa bırak ya daha düzgün yaşar ağzına sıçmak için mi aldın köpeği lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 çocuğu olsa ağlayınca çöpe atar bu. ha lord argosmuş. sert giren adam sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Bir hayvan gunde sekiz defa kaka yapmaz bi de inatla tutup eve girince gozumun icine baka baka yapmiyor mu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 aldığın yere geri sat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 bilerek yapiyo demek ki, seni kizdirmak icin. sen de onun kakasinin ustune yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 köpeğe laf atana kadar kendin adam ol önce bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 sahibinin aynası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 bahceye cikarinca bizzat sic, hadi simdi de sen yap diye basini oksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Lord_Argos said: Bir hayvan gunde sekiz defa kaka yapmaz bi de inatla tutup eve girince gozumun icine baka baka yapmiyor mu... nasil besliyosun? alistigi yere yapar, disariya alismadigi icin tutabildigi kadar tutuyodur disardayken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 abi bi yerde hata yapıyosan demek. hayvan gozunun icine baka baka cis yapıyosa bi sıkıntı var demektir.he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucina Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Küçükken gözünün içine baka baka yapıyorlar, sabret. Biz aşılarından dolayı çıkaramadık ilk aylar, vet. öyle dedi. Ama çıkarmaya başlar başlamaz alıştı dışarıya. Artık saatlerce beklese de yapmıyor eve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 sabredeceksin daha bebek. her türün bebeği çile aslında. sakın dövme, pozitif ödüllendirmeyle git hep. bir hata yaparsan rotweilerı eğitirken, geri alamazsın ileride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 1-2 ay içinde ya satar ya sokağa salar bu hayvanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 abi adam çok değerli 3 saatimi gezdirmekle harcıyorum demiş lan. gidip kedi alaydın madem bi de rot almış tam koşma gezme ihtyiacı olan. arkadaş köpeği zorla mı sana verdiler. gidip almışın bi de şikayet ediyorsun. kesin daha 1 hafta olmamıştır köpeği alalı. yol yakınken birine ver hayvan için en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 şöyle tipler yüzünden petshoplara uyuzum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Lord_Argos said: ben cok degerli uc saatimi onu gezdirmekle oynamakla ve sevmekle harciyorum ama bizimki surekli ilgi istiyor. Köpek almaya karar vermenin sebebi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 ROTWEILERIMI DUSMANLARIMA SALDIRTICAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Aslinda akilli hayir komutunu ve insan isirmamayi ogrettim ve insan ile hayvanlarla iliskisi gayet guzel; ne korkak ne cok heycanli, ortasi. Ama kaka ve aglamasi beni bitirdi bes dk yalnis kalamiyor acaba uyku getiren hap vs bisey yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 kopege uyku ilaci mi vericeksin cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucina Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Ya sen erken vakitten köpeği değerini bilecek birine ver. Hap yok mu diyor ya. Okumamış bile yazılanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Red said: abi adam çok değerli 3 saatimi gezdirmekle harcıyorum demiş lan. gidip kedi alaydın madem bi de rot almış tam koşma gezme ihtyiacı olan. arkadaş köpeği zorla mı sana verdiler. gidip almışın bi de şikayet ediyorsun. kesin daha 1 hafta olmamıştır köpeği alalı. yol yakınken birine ver hayvan için en iyisi. Alali dort gun oldu birde evde kedi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar