diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 abi ben küçükken dayım yurtdışından getirmişti bana bundan. yemin ediyorum vardı böyle bi otorobot. adamdaki mantığa bak ya şiddet eğilimi falan muhabbetlerine bundan almış bana. pöffff canım sıkıldı resmen. kimbilir hediye paketini açarken nasıl büyük hayalkırıklığına uğradım. arkadaşlarında vardı bu otorobotlardan , adamınki uçak oluyodu akıyodu ortamlara. bizde fotoğraflıyoduk savaşı anasını satayım hahahahahah bak şöyle sesler oluyodu; -can ben şimdi burayı füzeliyorum*ciyuv ciyuv* *çıkırt...cırt cırt cırt..çıkırt (elle kurmalıydı bide anasını avradını .... neyse) gece gece aklıma geldi çok pis kuruldum dayıma. fotoğrafınıda bulamadım resmen internetten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 soundwave in yavrularında biri olabilir onlara bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 aha eyvallah buldum gibi ama tam değil bunun gibi bişeydi ama bundan daha büyüktü ve siyahımsıydı. ya akla bak abi kim oynar bunla ya. koleksiyonluk lan bu bununla oynanmaz.travma dolu çocukluk işte. sonra bu adam neden ayarsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 ahaha yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 diaboliq said: Bu ne tırt bi robot lan HAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 diaboliq said: arkadaşlarında vardı bu otorobotlardan , adamınki uçak oluyodu akıyodu ortamlara. bizde fotoğraflıyoduk savaşı anasını satayım hahahahahah Soundwave'i olan kişiler o Jetli kişilerden daha karizma oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 öğle değil abi işte. adam yastıkların üstündeki plastik askerlere füzelerini yağdırırken ben orda fotoğraf çekiyodum. sonradan çok pis ağlamıştım annemlere de bana böyle 40cm büyüklüğünde uçak olanlarından almışlardı. onu da gitmişler kötülerin tarafından olanından almışlar. diseptikanlar mıydı neydi bilemedim şimdi. yine savaşlarda ben kötü tarafta oluyodum onlar birleşip bana dalıyolardı. alican diye bi pilç vardı o hep kışkırtıyodu milleti bana karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 olm herkesin uzaktan kumandalı(o kadar uzaktan değil 80 cm kablolu) transformırsı varken benim duvara çarpıp geri dönen robotum vardı anca. fitil oluyodum halının saçaklarına dolanıp düşüyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 bi dk lan o oyuncaklar tek başımıza oynayalım diye değil miydi? arkadaşlarımızla beraber oynayabiliyor muyduk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 dayıya bak ya süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 benim fonksiyonel kalem kutum vardı ya tuşuna basıyodun kalem traş kalem falan fırlatıveriyodu ne prim yapmıştım o zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 anaaaaa benimde vardı o kalem kutularından. götü başı ayrı oynuyodu. her yerinden bişey çıkıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 HA bi de saatli çantam vardı ya la! :D baya duvar saati gibi saat vardı çantanın önyüzünde ahaahah bildiğin attention whore'muşum anasını satayım ilkokul 1-2-3'e kadar falan kullanmıştım jksdfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar