Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Arkadaşlarla poe oynuyoruz hardcore. iş dönüşü güzel oluyo 1-2 saat takılıyoruz da oyun çok buglı vs. diablo alıp oynayalım diyoruz ama bu saatten sonra akıl kârı mıdır? ekonomiye yenik düşer miyiz. hardcore oynamayı düşünüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Hardcore da itemlar zaten cok pahalı. Para harcamayacaksaniz oynarsınız kendi aranızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 grup olarak oynanır gayet rmaha bulaşmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 aynen rmaha bulaşmadan oynanır yeniyseniz VE sadık düzenli oynayacak grup varsa. yoksa bayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Ekonomi olarak tam tersine çok rahat şu an aslında. Hani infernonun RMAH ya da über bir şans olmadan yalan olduğu günler vardı, şimdi infernoya gelene kadar biriktirdiğiniz parayla ve craftla üstünüzü başınızı tamamlayıp krallar gibi yaşarsınız. Hardcore hala softcore'a göre pahalı ama eskisine göre çok çok iyi yine fiyatları. Torchlight2 de deneyebilirsiniz. D3den poeden sonra şu şekilde oynamıştım ben. http://forum.paticik.com/thumbnails/6d9/e2d/a87/3df/94e/8f9/bc5/8fb/829/ba7/1f_450xNULL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 torchlight'a pek ısınamadım. 2 yi incelemedim hiç gerçi ama poe den sonra şöyle en azından güzel kodlanmış bişey oynayalım blizzart oyunu olsun dedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 bir de normal bitirmeden hardcore başlamak zor olur mu? oyunun mekaniklerini görmek açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Mekanik yok oyunda pek ama softcore bi 60 kasın gene o patlayan fallenlar geldiğinde prison + laser beam kombosu yiyince gg olmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 ilk başlancaksa 2-3 ay rahat oynarsınız zevkle, sonrasındada devam edermisiniz bilemem. ara sıra girip bakıyorum ben. ayrıca üstünde calışıyolar hala her an her şey degişebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Evet, 3. Karakterimi kasıyorum. Mp10 Beliale girince sıkıntı oldu unuttuk. Patlayan moblar hakikaten sıkıntı. Bi de çölde yer altından bişey summonlayan kollu bacaklı moblar bayağı sıkıntı. Level req silahları aldık bugün 45-60 yapmayı planlıyoruz. Fakat grup barbar monk doktor ve hunter iken, hunter arkadaşın çok sık ölmesinden dolayı boost etmek durumunda kalıyoruz. Bayağı vakit kaybettik. Rmah hardcore da yok diyolar ama araştırmadım yok mu gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Başlanmaz. Oyun kötü, RMAH gaming dramı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 başlanır, act 2 dışında çok zevkli. oynatıo kendini. büyüler vs çok tatlı, böle 2-3 levelda bir komple buildi değiştirebiliosun, sıkıldıkça değiştir. çok para etmez ama oynanır yani. zaten bi yerden sonra paso grupla oynuorm ben random, sizinde arkadas grubu varmıs, gule oynana oynanır. ha benım daha 60 karakterim yok o ayrı kehkehkeh act 2 çok sıkıcı demısmıydım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Jim_E_Rustler said: Başlanmaz. Oyun kötü, RMAH gaming dramı. Sen hala lol mü oynuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 SC2, LoL, Shogun 2. Şuan sadece bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Ya gene öldüm sokucam patlayan mobuna ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 bi arkadaş hariç herkes ölüyor durduramıyoruz. biraz ciddi oynamak lazım sanıyorum, sürekli mp10 oynuyoruz 3 saatte 45 oluyoruz artık otomatiğe bağladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Belial gene üzdü level 54 te öldük. Monk açtım bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 abi üşenmiyor musunuz ya tekrar açmış bi de sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 60 olamadım o yüzden açıyorum sürekli. hırs yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Uykum geliyo artık o derece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Abi bossları mpsiz yapın, level 50lerde zaten helldeki herşeyi outgear edicek item req ekipman bulursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 58 oldum bu akşam 60 olucam ölmez sağ kalırsam. O kadar bıktım ki ölmekten 50k falan can var war cry ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 inş cnm ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 gelsene sen de su çok güzel. soğuk biraz ama çivi gibi beynini zker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 http://eu.battle.net/d3/en/profile/Rasmon-2147/hero/30190811 evet biraz toparladık üst başı. şimdilik demonic essence farmlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar