SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Selam, nette de gerçek hayatta da farklı yorumlar geldiği için bi de burdan bilgi almak istedim. Lastik niye öter arkadaş? Virajda ötüyor. Sert frende ötüyor, kayma yokken. Döner kavşaktan dönerken sanki drift yapıyorum gibi tüm millet bana bakıyor, acayip ötüyor özellikle sıcak havada. Polis fln varsa direk uyuz uyuz bakıyorlar sesten dolayı, sonra anlıyorlar gerçi de hoş değil. Kimisi sert hamur kötü lastik diyor, kimisi hamur iyi lastik yola çok iyi yapıştığı için ses çıkarıyor diyor. Yol tutuşu falan gayet iyi bana göre. Diş derinlikleri de şu an gayet iyi. Hava basıncından fln mı? Onu da kontrol ediyorum gerçi sürekli. Neden ötüyor bu lastikler manyak gibi? Bridgestone Dueler 245 70 R16 bu arada lastikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 yumuşaktır hamuru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 şirketin aracında petlas var cok güzel oluyor sehir icinde ciyirciyir drift dönüyormusum gibi her virajı euheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 düz giderken ötmüyorsa sorun yok. Bu sıcaklarda ötmesi gayet normal kavşaklarda. Asfaltlar çok sıcak, senin lastikler çok sıcak. iyi tutunuyor demek lastikler ama sarfiyat artar tabi. Çabuk aşınır doğal olarak ama güvenlik açısından sorun yok sonuçta. Önemli olan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Ani fren dışında düzde hiç sorun yok. Ama dönüş oldu mu VICIYVKKKCİVUYV ahahahah. Yol tutuşta zaten dediğim gibi hiç sorun yok, ama işte ses kafa kurcalıyordu. Çabuk aşınmasa iyi aslında ama napalım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 cipetpetpetpet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 altılı yedili vuruyor. her virajda hadi yavrum bi daha şakşakşakşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Selam, 5 yıllık Bridgestone ER300 lastikleri geçen hafta değiştirdim. Şikayetler: -çok fazla ötme yapması -sert frende ABS'Nin fazla fazla devreye girmesi -diş derinliğinin 5-6mm civarında olması -dış yüzeydeki kılcal çatlaklar -yüksek ses ve uğultu Continental PremiumContact 5 taktırdım. Aracın gövde salınımları bile değişti. ER300 bana zaman içinde çok sertleşen bir lastik olarak geldi. Kışlıklar da benim Continental, onlardan da deli gibi memnundum. Bence senin lastikler de sertleştikleri için yüzeye tutunma yerine kayma yapıyorlar ve bu da ses çıkmasına neden oluyor. tabi bu tezimi doğrulamak için üretim yılı ve kaç senedir kullanıldıkları önemli. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Bende geçen yıl Michelin vardı Conti ile değiştim, lastiklerin ötmesi kesildi contide ama michelinde yol sesi çok azdı, contide rahatsız ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 merhaba, HT ile baslayan kodunu verirsen tam hangi lastik bakabiliriz. tahminimce yazlıktır, zira 4x4 te bridgestone un bu ebatlarda 4 mevsimi yok diye biliyorum. lastigi karda kışta kullandın mı? ozellikle karda? kış goren yazlık lastik hamur sertlesiyor, lastik GG oluyor. her virajda tutunamadıgından kayıyor ve otmeye baslıyor. eger kıslık lastik ise ve yazın kullanıyorsan zaten cevabı bulduk. lastigi hızla aşındırmadan yazlıklara geç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 sıcaktan kayıyomu noluo bişiler oluo lastiklere. bi ara aynı lastiği 60k km kullanmıştık eski arabada, her kalkışta VSA aktif oluodu lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Hocam sıcakta asfalt bir miktar eriyip amorf bi hale geliyor, yüzeyi daha pürüzsüz oluyor. Bu sebeple de temas yüzeyi artıyor lastikle asfalt arasındaki. Mesela normalde asfaltta ötmeyen lastik beton zemine gelince (otopark vs.) öter. Bunlar hep yüzey alanından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar