Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 ff, chrome ve ie de, hepsinde indirdikten sonra hedef dosyadan kayboluyorlar, bunun bir çözümü var mı? anti-virus yok, internet seçeneklerinde aynı ayarlarda diğer bilgisayarlarda sıkıntı olmuyor, isim üzerinden temporary dosyalarda aratınca da bulamıyorum. edit; win7-64 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Sakiz mi abi bu niye kaybolsun ? http://www.youtube.com/watch?v=C9qAku-RGNk Download listesinde path ne gorunuyo bu arada ? Alakasi biseyse Downloads olarak falan degistir onu. Ya da surekli sana sorsun browser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 masaüstüne download etmeyi de denedim, download süresince görünüp biter bitmez gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 E browser ile alakali degil ozman derdin. Virus/malware falan bisey yemis olabilir misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Baska bi isle ugrasiyorum, tek tek bakamadim link'lere de surdan bi yardir istersen; https://www.google.co.uk/search?q=downloaded+files+deleted+automatically&oq=downloaded+files+d&aqs=chrome.3.69i57j0l3.7641j0&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 bir bakayım, teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 bn sliodm cnm ya prdn .s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 T virüsü bulaşmış. Ekrana bakan herkes nemesis e dönüşecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar