Joker Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Elif Ayça Seren, İletişim Fakültesi mezunu bir simitçi. Şişli meydanındaki küçük tezgahının camına astığı üniversite diploması ise anlayana 'çok şey anlatıyor' http://i.radikal.com.tr/644x385/2011/07/26/fft5_mf774628.Jpeg http://www.radikal.com.tr/yasam/simitciden_al_haberi-1057746 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 aa şişlide oturuyorum hiç görmedim vallahi, neredeymiş tam olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 cevahirin yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Her gün geçiyorum ordan görmedim hiç ? Kör mendilci bide simitçi bi adam var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Sene 2013te butun avrupaya 3-4 kere yetecek iletisim mezunu olmasindandir belki. Hala girip iletisim okuyan insanlar var abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 eskisehir gar'da odtu mezunu, amerikada master yapmis bi muhendis var simitci gorenler vardir bogazici de olabilir unuttum simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 > 3. dünya ülkesinde bir üniversitenin mezunu > patronlara kızarak gazeteciliği bırakmış > kapitalizme tepki olarak "simitçi" olmuş > kadın >>> insert moral faggotry here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Sivildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Kim 500 Milyar İster'e de çıktıydı heralde bu. Aha hatta buydu heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Istemiyo muymus 500 milyar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 "nutella yerim" said: aa şişlide oturuyorum hiç görmedim vallahi, neredeymiş tam olarak Holiday Inn'in önünde, köşedeki Ziraat Bankası'nın tam karşısında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 ben de görmedim hiç, cevahir'in yanındayız biz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 ObuzHapsever said: Kim 500 Milyar İster'e de çıktıydı heralde bu. Aha hatta buydu heralde said: şişli de cemakanına yarışmadan paramı alamadım diye yazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 alabilen var mı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 -Deno- said: ben de görmedim hiç, cevahir'in yanındayız biz de Cevahir ile alakası yok çünkü, var arada mesafe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 anladığım tek şey kızın yetersiz olduğu 500milyon tane iletişimci var, aralarında fark yaratamayanlardan biri bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Gangren said: -Deno- said: ben de görmedim hiç, cevahir'in yanındayız biz de Cevahir ile alakası yok çünkü, var arada mesafe yemek yemeğe gittiğimizde de mi görmüyoruz bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Hatun, siz onu görmeyin diye saklanıyor, ondan göremiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Oyunu kurala gore oynayamayan bir diger silik insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 her simitci icin haber yapilicaksa cok isimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 ben raporluyum isim yok bugun bi simitci var saskinbakkalda adam cayirovadan geliyor tezgah aciyor bunun haberini yapmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 simit sat onurlu yaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 aman ne çok şey anlatıyor meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 iletişim okumuşmuşta diplomayı asmışmışta.. yetemedim demiyor da diplomayı gösteriyor. diploma almak burada çok kolay. köydeki çobanı getir 5 senede iletişim üzerine master yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 keske biriniz de haberi okusaniz mi ki acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar