Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 eylül ayında yurtdışından arkadaşım gelecek. 3 hafta kalıcak burada. burada kaldığı süre boyunca buradaki operatörlerden birini kullansın istiyorum. konuşma ve internet ağırlıklı en ekonomik ve düzgün operatör / tarife hangisi acaba ? ya da farklı bi seçenek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 turkcell.com.tr avea.com.tr vodafone.com.tr tarifeler sekmesi var hepsinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 bunların dışında operatör var mı türkiye de? ve sim kart fiyatları yazmıyor sadece tarifeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 bimcell var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 bimcell aveanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 4 yılı aşkın süredir aveadayım. en kısa zamanda ayrılıyorum. fi tarihinde aldığım tarifeyi yeniledi ibneler ya. tuvalete giriyorum part tek çubuk 3g zaten hak getire. bursada uludağın eteklerine doğru zaten tırtlıyor. olm millet 4gye geçti ya bu ne mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 şehir merkezinde oturmayıp avea kullanan varsa tebrik ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 vodafone red 30tl 500mb net 500dk her yone 500sms facebook kullanmiyorsan tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Avea gibi uygunu da yok. Yanlışsam düzeltin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Ren said: şehir merkezinde oturmayıp avea kullanan varsa tebrik ediyorum bursa, altıparmakta oturuyorum. daireme girdiğim zaman aveada hiç sinyal yok. hayır 3. kattayım ve üstelik merkezdeyim daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 türksel full paket anket topici değilmiş lan. ilk mesajları okumak lazım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Avea çek mi yor, fiyatı veya verdiği dakikası mesajı herşeyi anlamsız çekmedikten sonra. sabah akşam reklam döndüreceğine iki kazık çaksınlarda çeksin telefonlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar