Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 http://www.ntvspor.net/haber/futbol/92061/keske-baskanlar-da-bizim-gibi-olsa resimde gözükmüyor ama üstte polis evi yazıyor.kesilmemiş halini bulamadım.34. dk geyiği doğruysa bile bu satılmış amigolar bi şekilde susturmaya çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 sostizm said: CthuLhu said: 34. dakika geyiği var ama bakalım olacak mı Nedir 34üncü dakika geyiği - açsana biraz 34. dakikada "her yer taksim, her yer direniş" sloganları atılacak, iki taraf tarafından da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 34 istanbulun plakası 34 diye mi 34? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 34. dkdan önce bir tane gol olsun görürüm ben o sloganı sdffdssdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1170820_509595062458415_351075570_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 gol olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 sleepingdeath said: gol olur Portekizlilere avrupanın çingeneleri diye boşuna demiyorlar. meireles.jpg apaçironaldo.jpgedit: yeni sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 galatasaray ın 11 i belli olmuş Muslera, Eboue, Semih, Gökhan, Hakan, Hamit, Selçuk, Melo, Amrabat, Sneijder ve Drogba yedekte defans oyuncumuz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Aboov chedu yok amprabat var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 direk mala gitmis terim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Esnaf said: http://www.ntvspor.net/haber/futbol/92061/keske-baskanlar-da-bizim-gibi-olsa resimde gözükmüyor ama üstte polis evi yazıyor.kesilmemiş halini bulamadım.34. dk geyiği doğruysa bile bu satılmış amigolar bi şekilde susturmaya çalışır https://pbs.twimg.com/media/BRZDDwgCQAAB64C.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 kayseri gibi akp'nin kalelerinden biri olan şahirde, ultraslan grubu o donemde destek vermediklerini açıklamışken. üstelik fenerbahçe ve galatasaray taraftarları arasında (özellikle kayseride o maçı takip edecek taraftarlar arasında) akp'li sayısının muhalefete göre çoğunlukta olacağını düşünürsek. Pek mümkün gözükmüyor o olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 gökhan zan'ın oynaması fena aslında da, amrabat'a yer açmak lazımdı bence bu maç için. fener'in sağ taraf maden resmen gg yokken. ama genel olarak iki takımın da savunma çok sakat. gollü maç olur gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Esnaf said: galatasaray ın 11 i belli olmuş Muslera, Eboue, Semih, Gökhan, Hakan, Hamit, Selçuk, Melo, Amrabat, Sneijder ve Drogba yedekte defans oyuncumuz yok. üst oynayın ilk golü atan kazanır kadrosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 solda balta var iken chedjou yu oynatmaması intihar olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Esnaf said: Hamit, Selçuk, Melo, Amrabat, Sneijder Bu kısım çok hoşuma gitti. 2 ön libero defansın açıklarını kapatır. Sneijder zeka ve yaratıcılık, amrabat da dinamizm getirir. Sevdim. Güzel maç izliyeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 3-1 biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Hazırlık kampından bu yana geçen birkaç günde baltayla zandan biri evrim geçirmediyse direk satmış terim. Hay arda kadar kocakafanıza, ömer toprak serdar aziz falan kassalar içim yanmıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 orta saha çok iyi, drogba geriye döner sürekli defansa yardım ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Fenerbahçe: Mert, Bekir, Alves, Kadlec, Mehmet Topuz, Mehmet Topal, Cristian, Emre, Kuyt, Sow, Webo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=nYm-4EObwO4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 apramat'tan beklenti büyük. bu aptal +0 olayı olmasa apramat sonradan oyuna girip etkili olma konusunda baya başarılı.fakat direk başladığı maçlarda sıçabiliyor. terim chejdu ile semih daha bi kere oynadığı için böyle düşünmüş olabilir. ama yinede gökhan zan canlı bomba. hani gökhan'ı oynattın keşke riera'yı oynasaydın. hem gokhan hem balta bilemedim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 korkmayın lan bukadar, Volkan yok GG yok Meyreleş yok görmüyonuzmu takım oturmadı bile daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 abi "apramat" 'ı kim çıkardıysa bitirsin ya. yazılanları ciddiyetle okuyamıyorum, direk 8-10 yaşında yabancı isimleri söylemekten aciz ama çokbilmiş kan benim damar benim videosundaki çocukdan hallice veletler olarak canlanıyorsunuz kafamda sdffds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Tori said: Fenerbahçe: Mert, Bekir, Alves, Kadlec, Mehmet Topuz, Mehmet Topal, Cristian, Emre, Kuyt, Sow, Webo kadlec yerine h.ali kaldırım oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar