Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TFF Süper Kupa:: Galatasaray - Fenerbahce :: 11.08.2013 20:30 atv

unity

Öne çıkan mesajlar

Drogba cv'siyle efsane fakat bu takımın tarihindeki adamlara ayıp etmemek lazım. Benim takdir ettiğim nokta bu yaşta ve bu kadar garanti para alırken yeni bir takımda sıfırdan başlangıç gibi hırs yapıp ortalığı dağıtan adamlar. Şalke-Raul'dan sonra zordu bunun örneği, görüyoruz şu an canlı canlı

Ha ama Sneijder'in daha üst düzey top oynayacak en az 4-5 senesi var, Inter'dekinin yarısını gösterirse o işte Hagi'ye rakip olur
Sosyal ağlarda paylaş

İmkanı yok ama şeş kaza bir ŞL aldırırsa galatasaray değil kendisi futbolun god-tier'ine çıkar zaten brian cloughun yanına falan.

Cadı kazanındaki chelseaye ŞL aldırdı, vefa bilmediler yaşlandı diye çine kakaladılar, sarmadı herifi avrupaya geri gelip underdog müslüman ülke takımıyla yine ŞL alıp bıraktı gibisinden shfdldf.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

hagi neyse de alex ne bilader.

iyi adam hoş adam da herkesi kendi klasmanında yarıştırın.

valla alex'in türkiye ligi'nin tozunu, en az hagi kadar attığını söylemeyen kişi taraflı bakıyordur olaya. hatta bence konu tsl ise, hagi'nin önünde bile olabilir alex saha içinde yaptığı katkıyla.

ama liderlik ve avrupadaki katkı deyince, hagi öne çıkıyor haliyle.

çok farklı yerlere gidiyorsunuz. drogba iyi oynamıyor denilince "ne yani drogba'ya mı laf ediyorsun???" gibi tepkiler geliyor. adam vasat oynarken bile hastası oluyorsunuz, adam 1.5 sene önceki drogba'nın %70'i kadar oynasa napacağınızı şaşırıp köprüden falan atlayacaksınız.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de, futbolcuları niye türkiye gibi sikko bi ligde yaptıkları ile karşılaştırıyorsunuz.

Futbolcuları evrensel klasmanda karşılaştırın.

Sonuçta drogbanın yeneceğini göreceğiz. Bu drogbanın şu an galatasarayda olmasıyla alakalı birşey değil.

Drogba'dan sonra hagi gelir yine evrenselde. Sonra da alex.

Bu alex'in kötü bir futbolcu olduğunu göstermez elbette, alex'in oyun zekasına her zaman saygı duyarım şahsen. Ama alexin çoşkusu tr içinde genelde. Aman aman bi kariyeri yok uluslararası arenada.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bunu hep soyledim bi daha da soyleyeyim. drogba su an aktif futbolcular acisindan ilk 5'e girecek derecede buyuk futbolcu. evet.

ama drogba chelsea'li drogbadir. oyle anilacaktir. hagi mesela barca'da real'de oynadi ama onlarda basarisi yok, galatasarayli hagidir. alex fenerbahceli alextir.

drogba iyi falan oynamiyor. adam drogba, ama niang da bu kadar oynuyordu. zaten eski drogba olsa buraya gelmeyecekti de, su drogbayi gidip de alex'in, hagi'nin turkiyede yaptiklariyla karsilastirmayin.

ayrica bu ulkeye kariyer olarak buyugun kelime anlami olan roberto carlos geldi lan.

roberto carlos
Sosyal ağlarda paylaş

abi zaten bizim sevdigimiz chelseali drogbadir 26sindan sonra acilan drogbadir, ben sahsen gsde oyle ne alexlik nede bir hagilik performans sergiledigine inanmiyorum, ama adam drogba oyuna saygi olmazsa bile isime saygimiz var, mesela benim icin, gordugum izledigim dunyanin en iyi futbolcusu barcali Ronaldinho'dur, bunun gibi seyler iste o kadarinida anlarsiniz artik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...