Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 yazık lan mustafaya :D gelen vuruyor geçen vuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Ama su hakikaten direk kirmizilik pozisyon ya. Hakemin onunde oluyo bi de saka midir nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Beşiktaşa helal olsun. Düşük bütçesiyle güzel bi takım yaratmış. Oynamaya çok hevesli bi takım var. Kadro kalite farkından ötürü belki şampiyonluk zor ama geçen seneye oranla çok çok daha istekli ve keyifli futbol oynayan bi takım var ama zoru başarmak neden olmasın. Bi Galatasaraylı olarak isterim bjk'yle kafa kafaya çekişmeyi, özlettiler. Beşiktaşlı arkadaşlarımla birbirimizi sinir edicek düzeyde bile değildi takım. Artık futbol konuşabiliriz rahatça onlarla :) Ayrıca bjk taraftarı gibi taraftar yok. Böyle kalabalık seyirciye oynarsa kendi sahasındaki maçların bi çoğunu zorlanmadan geçer Bu arada bu yabancı sınırı vs derken bence sezonun en iyi transferlerinin başında Tolga geliyo. Hazırlık maçları pek parlak değildi tek maçla değerlendirmek zor, üstelik trabzon gibi rezil bi takım karşısında ama iyi oynadılar. Tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Tebrikler bjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Bjk kazanmasini bildi fakat iki takimin da 40 firin ekmek yemesi gerekiyor daha. Futbol vasat otesiydi Bjk nin de goller disinda bir numarasi yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Almeida ya da eneramo olaydi ilk yari daha farkli olurdu skor. Ozellikle eneramodan cok umitliyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 su ligde fenerden sonra en sevmedigim takımı bu kadar net yendik ya cok mutlu oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 said: Spor Toto Süper Lig'de 2013-2014 sezonunun ilk haftasında Trabzonspor ile oynanan mücadelede ayak bileği burkulan Mustafa Pektemek'in, Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'nde MR'ı çekildi. Futbolcunun sağ ayak dış bağında, total yırtık ve ayak iç yan bağında ve tendonlarında zorlanma tespit edildi. Mustafa Pektemek'in tedavisine bugün başlandı. Mustafa Pektemek, Beşiktaş'ın Trabzonspor'u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada Gustavo Colman'ın sert müdahalesiyle yerde kalmıştı. Affedersiniz ama... O. çocuğu Colman ve hatta daha da profesyoneli Halis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 3-5 hafta diye okudum farklı kaynaklardan. Colman-Selçuk zamanı ne kadar beğeniyorsam şimdi o kadar ayar oluyorum şu adama, gitmek istiyor işte yolla adamı. Yeni de değil bu durum, 2 senedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 dün maçtaydım, colmanın o hareketinde ve hakemin tepkisinde sahaya inecekti millet nerdeyse. şerefsizlikten başka bişi değil. dün trabzon bi bok yapamadı. bizim defans sanırım 0 hatasız oynadı gibi bişi. ileride çok fazla pozisyon üretemedik onunda genelinde hızlı çıkamadığımızdan oldu. 2 3 pozisyonda hızlı çıksak baya tehlike yaratacakken ortada top öldürdük. 2. yarıda sağolsun bilic gökhan bide almeida alınca biraz değişti durum. almeida pektemekten daha iyi top indiriyo, daha çok geriye geliyo topu alıp güzel yerelere atıyo. pektemeğe kötü demiyorum ama dün biraz şanssızdı. serdara maçtan önce"yuvana hoşgeldin" diye bağırınca adam gaza gelmiş belliki helal olsun. beşiktaşa dilenci gibi para dileniyo diyenlerin bi görüntüsü vardı. genel kurul toplantılarında bile açlıktan ekmek arası peynir yedikleri dönemde kalkıp almanyalara kadar gidip gurbetçilerden para dilendiğinizi unutmayın. türkiyeden toplayamadınız çünkü çoluk çocuktan oluşan bi taraftar grubunuz lise harçlıklarını internet cafeye ve iddaaya yatırdıkları için türkiyede 5 kuruş toplayamayıp, avrupaya açıldınız dilencilikte. bu günleride unutma laf atarken. anlıyoruz türk ligine göre ortalamanın çok üstünde güzel kadronuz var başkanınız sağolsun. yeri geliyo o kadroyla siz sıçarken biz güzel oynuyoruz. bizde demirörenin boklarını temizleyemediğimiz için fakir kalıyoruz malesef. takımı için para harcamanın dalga geçildiği bi yer olmuş zaten burası neyi tartışıyosak. sizin başınıza gelse oturup belgesel çekersiniz bakın nasıl yardım ettik takımımıza diye. dün allahın tekirdağındaki stada bile 55bin kişi geldi, biz memnunuz kadromuzdan, fakirlikten vs. ayrıca şerefsiz digitürk direk sesi baya kısmış tekrar izledim maçı. en az 20 kere direnişle ilgili slogan atıldı. birde maçta en sevindiğim nokta, sizin şu dalga geçtiğiniz "kartal gol gol gol" tezahüratını yaparken beşiktaşın gol atmasıydı ahahahah yıldırım demirörende bir kere daha kanıtladı beşiktaşlı olmadığını ve zarar vermekten başka bi sike yaramadığını. olimpiyat stadına gidiş 2 saat ve 3 - 4 aktarma yapıyosun. maç 12'de bitiyor ve aksaraya kadar çalışan metrodan sonra, taksime gidebilmen için sarı dolmuş beklemen lazım. 500 kişinin beklediğini düşünürsen eve sabaha karşı gidiyorsun. karşıdan gelenlerde var tabi maça o yöndende bakmak lazım. sadece metroyu çalıştırarak bi sike yaradığını zanneden belediye saat 3 e kadar tramvayıda çalıştırsa kabataşa kadar bi boka yaramış olurdu. ama tabi türkçe olimpiyatları değil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 CthuLhu said: PZero said: olimiyat stadı ilk defa sanırım açıldığından beri full olcak toplamda 70 binden fazla biley satılması bekleniyormuş . organziasyonda var güzel maç olcak takım bu gazla 3+ atar trabzona olcay 2 atar kapasite üstü seyirciyle oynanan gs-fb maçı var. üstüne kapasite düşürüldü geçen sezon. biz o stadı tek başımıza doldurduk bunu ne gs yaptı nede fb . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 elinize saglik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 rekor 78.000 evet, şuan 76.000 stad kapasitesi ki o dönem yanılmıyorsam 80k falandı. Stad full olsa ve deplasman seyircisi alınsa takım fark etmeksizin (tabii üç büyükler) çok rahat o rakamlara ulaşılabilir aslında, bilet fiyatları makul seviyelerde tutulursa tabii, dün bile bunu çok iyi gösterdi. Tek başına 53k seyirci yalnız cidden inanılmaz. Her takımdan beklerdim de bir BJK'li olarak Beşiktaş'tan beklemezdim. demek insanlar eski bjk'ye ne hasretmiş arkadaş, ilk fırsatta boşalttılar içindekileri sadfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Aslinda yeni inonu kucuk kalicak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Lig TV yoktu ama iptal ettirdim diviturku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 reampage said: Aslinda yeni inonu kucuk kalicak ya küçük kalmaz abi, senede 4-5 kere kapasite üstü talep olacak diye gidip ona göre stad yapılmaz. BJK o stadı ortalama olarak doldurmaya yaklaşamayacak bile, gerçi büyük konuşmamak gerek. Pazar günü 21.45'te Olimpiyat stadına da kimse gitmez diyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Kermit yargilamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 kermit hem ciddi hem de uzun post yazmış ya gözlerim yaşardı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar