Makaryos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Όλα τα σ’ αγαπώ που έχουν ειπωθεί θέλω να σου τα πω όμως δεν φτάνει μια ζωή Όλα τα σ’ αγαπώ που γράφτηκαν παντού εσένα όταν κοιτώ περνάνε όλα απ’ το νου?... heyecan yapmayın hemen ben geldim... Alıntıla
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Hoşgeldin Yorgo. Ben istiyorum onlara ama bir hayat tüm aklını geçmek baktığınızda tüm üzerine yazılmış tüm aşk almıyor söylenmiştir tüm sevgi. Alıntıla
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 İzmir'den kordona düşünce default yunanistan'a yüzebiliyo musun ? Alıntıla
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Kibrisi millilestirip edip buraya mi geldin? Alıntıla
StormUO Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 yazı çok şekilmiş panpa masturbasyon yaparken mi yazdın .... Alıntıla
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Direkt ninja... Yeni rp ler pesinde. Alıntıla
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Cok iddali girisler yapiyorsun cok belli oluyor. Normal gir uzun sure kulaginin ustune yat dikkat cekme. Ya da kiz rp i dene. O zaman anlasilmasi daha zor olur. Boyle att whore kafasiyla beceremezsin bu isi. Alıntıla
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Ben uotrden beri buradayim olm. Forumu benim uzerime kurmuslar ne rpsi. Alıntıla
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Tüylü ceketle spawn olmadın mı az broeslayıp p3pelek lulz moduna girmen hmms Alıntıla
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 12 13 defa ban yemisimdir ben evvelinde. Genctik cocuktuk.. Alıntıla
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 bu rp yide yiyelim bence. ben bu numarayıda yutuyorum beyler. hoşgeldin kardaş. ekonomik kriz falan sizin oralarda. para lazımsa yollayayım mı? Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.