Notguilty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 5-6 gibi olur diorum ben ama hadi bakalım görücez...[signature][hline]I am Blind not Dead!
Abus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 5-6 gibi olmasın yaw ben okuldayım o saatte.Sen ara Blizzard ı söle :P[signature][hline]Love is Divine
Notguilty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ayıp ediyon sölerim sen rahad ol... =)[signature][hline]I am Blind not Dead!
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 hunter olmak da iyimişya hımm ilgiçekiçi
Eno Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Eno, 08 Kasım 2004 03:35 tarihinde demiş ki: Yarın bizim saatimizle öğlen açıklanır arkadaşlar büyük olasılıkla... Sakin olun :)
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 oglen oldu gecti hala beklioz ühühü[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
Eno Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Benim "öğlen" kavramım, saat 3-4 gibidir :)[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Notguilty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Eno, 08 Kasım 2004 13:29 tarihinde demiş ki: Benim "öğlen" kavramım, saat 3-4 gibidir :) sabah mesaileri baslasın bi adamların o zaman çıkacak.5-6 dememim sebebi "soon" olayından :P[signature][hline]I am Blind not Dead!
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 aha blizzard istesi gitti lol bir şey olabilir omg! -------------------------------- yok daha bir şey adamlar uyuyor yaaa [Bu mesaj lord_gorthaur tarafından 08 Kasım 2004 13:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 site yerınde heycan vermeyin bize :D[signature][hline]my world my reality
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 yok dogru soyluyor 2dkligina gitti sonra aynen geri geldi
Abyss Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 abi onlar bizden 9 saat geri diye biliyorum ben yani şu an gece nin 3 ü değil mi orda?Bu saatte başlatmazlar herhalde.
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Sakin olun yaa..Başlıcak...Bi de herkes bence yanına bi kişi daha alsın ama sadece bir.Biliyorum konu daha önce konuşuldu ama,yinede alanlar bi kişiye falan verse....[signature][hline]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı..
OmeN Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 kasmasın kimse dünde dedik simdide diyorusz, aksam 9-10 dan önce bisi beklemiyin.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı | Biricik Orc'um Shamanım http://www.gametogame.net | | Orc Shaman
KapIKulu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Yanlış anlamayında inş. beklediğinize değer. Harab oldunuz yani[signature][hline]KapIEfendisi bağırmaya başlar : Kalk patinin başındanda biraz evle ilgilen yoksa benim beş parmaklı patim suratında patlayacak!!!
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 http://en.wow-europe.com/ buraya baktım avrupa openbeta ile ilgili bişey yok. yapılmıycakmı acaba[signature][hline]my world my reality
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Gerçekten,sadece www.worldofwarcraft.comda birşeyler var "Coming Soon" diye...Yabancı serverlerde oynamaktan bıktım ya...Kaynak neresi OB hakkında?[signature][hline]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı..
mikado Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Avrupa open beta'si muhtemelen subatin basinda yapilacak.[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 yahu film aldım onu izliycem dötüm yemiyo birden acarlar openbeta yı diye pff //saol mikado[signature][hline]my world my reality [Bu mesaj Bıshop tarafından 08 Kasım 2004 15:04 tarihinde değiştirilmiştir]
xrex Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 kafayi mi yediniz ya.bence bu geceyarisi baslar open beta anca orda öleden sora falan oldugunda.rahatiniza bakin kardesim.ucmussunuz iyice
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 inş...[signature][hline]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı..
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Walla pek rahat uyuyamamıştım ama anlaşılan hala bi haber yok.[signature][hline]Charles Rhadamantis
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 paranoyak oldum[signature][hline]my world my reality
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 server down,belki OB basliyodur bilmiyorum.[signature][hline]2x Paladin @ 9. PvP Server... World Of Warcraft...
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 şimdiden sorayım yahoo hotmail free maillar sorun cıkarmıyor dimi[signature][hline]my world my reality
Öne çıkan mesajlar