Blackice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: thanatos, 08 Kasım 2004 08:12 tarihinde demiş ki: zombie halinde open beta bekliyorum valla, bayilip kalicam az kaldi. kampcilarin hepsi uyudu mu? *!kahve kalmis mi diye bakmaya gider* Uyudu herkes uyudu hadi sende uyu bak ben uyuyorum... *!Kandirdim mi acaba die dü$ünür*[signature][hline]I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 herkeze günaydın eüehehe uyuya kalmışız cadırda[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 En güzelini yapmisin bi hareket yok hala nasil olsa...[signature][hline]I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 *!vardiyayi devredip cadirina kacar* dayanamicam daha fazla :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 hmm şöle bi dosyalarımızı kontrol edelim wow 0.11 wow 0.12 pach 1.0.1 e yükselten exe bide şimdi cektigimiz 1.10 sorun yok hazırlıklıyız. aldıgımız an yükleriz.[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Bıshop, 08 Kasım 2004 08:57 tarihinde demiş ki: hmm şöle bi dosyalarımızı kontrol edelim wow 0.11 wow 0.12 pach 1.0.1 e yükselten exe bide şimdi cektigimiz 1.10 sorun yok hazırlıklıyız. aldıgımız an yükleriz. Cekmekle mesguluz hepsini. Siteden key alalim gerisi kolay :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 birkaçtandede usa ip si buldum proxy için umarım onlar nalışır yoksa gümlerim[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HardMann Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Bıshop, 08 Kasım 2004 09:09 tarihinde demiş ki: birkaçtandede usa ip si buldum proxy için umarım onlar nalışır yoksa gümlerim www.proxy4free.com burda istemediğin kadar proxy var,elindekiler olmazsa burdan alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 1.10 patchinin linkini yada torrentinin linkini verirmisiniz[signature][hline]ErnestRulazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 4-5 sayfa önce vermişler[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: HardMann, 08 Kasım 2004 09:15 tarihinde demiş ki: www.proxy4free.com burda istemediğin kadar proxy var,elindekiler olmazsa burdan alırsın saol ordan ayıkladım zaten anonymous ip cok az. sanırsam transparent kullanmamam gerekiyor.[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ya gece 1 şu anda orda hiç sanmıyorum cıkacagını bu akşama kadar. (üst üste 3msj oldu ama)[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 yaw biz simdi 2.5 gb download yerine,gidip orange cafe den wow u alsak (0.11 ve 0.12) ustune bu 1.0.1 ile 1.10 patchini yuklesek olmuormu?yani illa gidip fpden 2.5 gblık dosyayı download etmek zorundamıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ya beyler ben stress beta accountunu proxy flm kullanmadan aldım gerek yoktu onda bunda var mıdır bilemiycem... hatta sonu .tr olan mail verdim fp ye gene verdiler keyi.. ama fp verdi blizzard verir mi bilemem... bu arada blizzard downloaderdan indiriyorum patchi çok yaaş şeefsiz ya bi çozum bulmaları gerek buna 20 mb patchi indiremiyor daha...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Notguilty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 fortinbras sen 2.5 gb olan us versiyonunu indirdin mi? eğer indirdiysen senden bi ricam olacak da... =)[signature][hline]I am Blind not Dead! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 arkadaşlar proxy nasıl ayarlıcam kısaca bi anlatabilecek olanvar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HardMann Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=93355 bi önceki sayfaya baksaydın görürdün =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Çok saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HardMann Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Bu arada bende okula gitmem lazım akşam 7 de ancak gelirim umarım ozamana kadar keyler tükenmez :) Keyler tükenecek gibi olursa banada ayırmayı unutmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 "The penalty for using a Spirit Healer has been changed - there is no longer any experience loss, instead all items (equipped and inventory) will take 100% durability loss and the character will gain resurrection sickness for a duration that scale according to level. " yeni patch deki bu olay işi iyi bir maddi yük getirecek, belki exp. penalty den daha iyi olur.. ayrıca yeni patch linkeleri için çok saolun. [signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... [Bu mesaj odchu tarafından 08 Kasım 2004 11:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackal77 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ERROR: unable to apply patch to file 'InterfaceGlueXMLGlueLocalization.lua' bole bi hata veriyor bende beyler nasil cozucem sadece exe yi cekmistim. full mu cekmek lazim bu dosyayi bulsam yetermi???[signature][hline]Nick:........Smanchi Norton|Marj Kratox Profession:Master Combat-Medic - Master Pistoleer | Master Weaponsmith - Master Smuggler PA:...........[RIP] City:.........Hilâl Server:.....Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bende 0.12 version en son cikan patch i yukleyemiorum[signature][hline]ErnestRulazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 sırf exeyi çekenlerde olcağını hiç sanmıyorum,yoksa adamlar salak mı 400-500 mb lık patchler çıkarsınlar :) tüm oyunu baştan çekmeniz lazım sanırım :). neyse ben bi bakim hmm 2mb kalmış yüklüyuo şu an patchi oyunun üstüne.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 hala yok birşey.İyiki yatıp uyumuşum.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ehh yarım oldu hadi bea[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar