magecy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 burda benden başka gnome mage oynucak var mı?[signature][hline]Image is everything, so play with it. Owner @ Jeozone - Yer Bilimleri - Su an için sadece Jeofizik [Bu mesaj magecy tarafından 08 Kasım 2004 05:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Notguilty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 kimsede yok mu şimdi us client i ?[signature][hline]I am Blind not Dead! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Notguilty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 herkes uyudu galiba offf offf[signature][hline]I am Blind not Dead! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 hala ob den ses yok[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Notguilty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Apache sende hangi versiyon var oyunun us mi eu mu ?[signature][hline]I am Blind not Dead! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Ob sessiz...Ob sakin...Ob uykuda....Paticik ise pusuda avını bekleyen bir akbaba gibicesine bekliyor..Göreceğiz...Göreceğiz...[signature][hline]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 http://www.blizzhackers.com/viewtopic.php?t=220686&sid=ebdedbb6ff0dc72b1c719c6e44c5c29c ...Zaman kısalıyor...Acele edin...[signature][hline]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 http://areasweep.tk/ bu sitedeki son stress testmi yani işime yararmı çekeyimmi....... birde flashget kullanamıyorum bunu çekerken onun için napabilirim? [Bu mesaj Kaa tarafından 08 Kasım 2004 07:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 *cadırdan cıkar* Arkadaşlar gunaydın hadi siz gidin uyuyn biraz nöbeti ben devraliyim yazıksınız harap oldunuz.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 freya baba link icin cok sagol super yaa sabahtan beri 20kb la o salak blizz seyinden yuklemeye calisiyodum bu linkle fileplanettan 100-250kb arasinda geliyo :) butun kampcilara ii geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Ben de yeni uyandım şimdi giyiniyorum birazdan okula gidicem. Okul çıkışı da direk arkadaşıma indirtiyorum fileplanetten. Keşke daha önce fileplanet linkini farketseydim :([signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Ben anlamadım Freyanın verdiig linkten bi sey, benim fileplanet accountum yok yinede alabilir miyim orda yazan sekilde, adam free account la login olun filan bi seyelr demiş ama cözemedim. Bi yrdımcı olurmusunuz.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 tamamdır yaptım download ediyorum su anda, kac gb bu ? tesekkurler freya. [Bu mesaj Levent tarafından 08 Kasım 2004 07:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 levent onu dl etmeye başlamıcaksın sana dl mirrorları gösterdigi sayfada ctrl+o yapıp code girceksin bu arada çok ii oldu bu linki veren arkadaşa çoooook tşkrler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Nasil free account aldin ya ben bulamadim o linki bi turlu delirecem.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Benbim onceden vardı free accountum o zaman nasıl almıstım hatırlamıyorum :)[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Levent, 08 Kasım 2004 07:48 tarihinde demiş ki: Benbim onceden vardı free accountum o zaman nasıl almıstım hatırlamıyorum :) :([signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 http://www.fileplanet.com/subscribe/wow/ntm_up.shtml en alttaki bu seçenegi işaretliyerek üye olabilirsin free.... No thanks, I'm not interested in the World of Warcraft Final Stress Test. I just want ad-supported FilePlanet. [Bu mesaj Kaa tarafından 08 Kasım 2004 07:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Kaa, 08 Kasım 2004 07:52 tarihinde demiş ki: http://www.fileplanet.com/subscribe/wow/ntm_up.shtml en alttaki bu seçenegi işaretliyerek üye olabilirsin free.... No thanks, I'm not interested in the World of Warcraft Final Stress Test. I just want ad-supported FilePlanet. [Bu mesaj Kaa tarafından 08 Kasım 2004 07:52 tarihinde değiştirilmiştir] Cok tesekkurler..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Aaaa... siz hala uyumadiniz mi? Ben demedim mi size sabaha kadar bisey olmaz yatin uyuyun diye! *!Ate$e odun atar* Ben biraz daha uyukluyayim bari...[signature][hline]I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 signup.worldofwarcraft.com auth key istiyor account acmak icin. OB isin mi bu yoksa stress test icin mi hala? OB icin cektigimiz oyunla key filan gelmedi hrealde degildir?[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 yoksa 1 haftadir boyle de ben yeni mi fark ettim? lol[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fable Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 1 haftadır böyle:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 zombie halinde open beta bekliyorum valla, bayilip kalicam az kaldi. kampcilarin hepsi uyudu mu? *!kahve kalmis mi diye bakmaya gider*[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage [Bu mesaj thanatos tarafından 08 Kasım 2004 08:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ya blizzard ben pazartesi gunu su su saatte ob beta sign up var dedimiki biz bole andon andon beklioz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar