Mirage Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ben test 16'da orc rouge test 9'da dward priest oynuyorum[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 9'a girdim bende. Bi guild falan var mı paticik'in? Hangi ırksınız falan, bende öyle bir karakter yaratayım.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 lathspell o konuyla ilgili topic vardı burada benim gibi hala oynayamayanlar vakit gecirio eheh birtek ben kaldım sanırımzaten ateste sonmeye basladı puff
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Ehehe herkes 9 a hadi bakiim[signature][hline][b]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı..
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 9'tasınızda hangi ırksınız, nerdesiniz bir bilgi verin :D ben Night Elf oldum. Tavsiyeniz nedir Warrior'mu olayım ne olayım.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 lan kapmpta böyle şeyler konusmayın ama bi yerimiz şişer sora !
Eno Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 guild kurulmadı sanırım 9 da.. aslında orada birisi kıvılcım atsa, bayağı kalabalık bir organizasyonun temelleri atılabilir.[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 server 9un pingleri daha yuksek deniliyordu?ama ben cogunluk neredeyse oraya gelecegim tabi gelebilirsem =P
Eno Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 çoğunluk 9 da ama ping biraz yüksek.[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 eheh bu arada 1000 mesaj oldu kamp =P [Bu mesaj _ILuVaTaR_ tarafından 11 Kasım 2004 22:42 tarihinde değiştirilmiştir]
acgur Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 1000. mesajı da ben yazayım Edit:ulan be kaçırdım :([signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... [Bu mesaj acgur tarafından 11 Kasım 2004 22:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 *Freya Casts Hortlatma* Ya hani bunun sitikisi hani kilidi..Cık cık cık cık..[signature][hline]İmza buysa Kral benem
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Ulan ne diye uplarsınız bi an dedim eu open beta mı başlıyo. Allah cesanısı hemi :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
Eno Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Bunu kilitlemek istemiyorum.. Ama birdaha uplayanı, foruma çok pis kilitlerim... Ona göre ;)[signature][hline]Profocio Hosting
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 niye kitliosun abi, mis gibi topic. nostalji yapmak istemiş arkadaşlar.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 ulan uykulu uykulu heyecanlandırdınız...[signature][hline]İki Krekır ve Hekır Plan Kurarlar: -Mahoo ! Gel Nasayı heckhliyekh -La salla Uo oyniaghk [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!!
acgur Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 bi an n'oluyo dedim valla[signature][hline]Mahkumun dayanıklısı insana meslek zevki veriyor...
Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 haarrghhhhh yapmayın böyle şeyler ....
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Ne oluyor burada? Ayaklanmamı var??? Bütün millet toplanmış 1000 tane yazıyı okumadım tabi ama hayırlısı diyeyim :)
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 oho sen nerelerdeydin eskide bu mesaj :D[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa
Öne çıkan mesajlar