Mirage Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 evet evet ben de komut isterim. hatta oyuna yararlı olcak ne varsa.. guide olur şu olur bu olur. ama genel bilgi olsun, level ya da karakter "kasmayacağım". oyunu daha rahat daha iyi oynayayım diye... edit: installing... burning... turning...[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu [Bu mesaj Mirage tarafından 10 Kasım 2004 07:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solitude Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Stickyler arasında WoW oyuncusunun Alet kutusu var. Oradan istediğiniz herşeyi bulabilirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 install bitti. ilk önce 1.0.0 - 1.0.1 patch'i yaptı sanırım, göremedim bile ufacık bir şeydi. şimdi de 19mb'lik WoW-1.0.1-to-1.1.0-enUS-patch.exe diye bir patch indiriyor. daha ne kadar gitcek bu? heycandan ölcem şimdi.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 stick mtick istemem ben ne o öyle üşengeç işi.[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 sonunda bitti patch falan, oyun da çalıştı rezalet ekran kartımda. aslında çalıştığına epey şaşırdım, ama çok yavaş. gerçekten yavaş. herhalde 5-6 fps falandır. ama olsun wow aşkıyla oynarım artık. en kısa zamanda içerdeki bilgisayarıma neti aktarmam lazım.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 dl %15 de Downloader a kafam...[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 elinde fazladan open beta accu olan biri ozel msg yolu ile yollarsa sevinirim kendim acc aldim ama bi arkadasim acc alamadi onun icin bi acc ariyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 lan tome.mpq corrupt sanırım torrent linki versenizde bidaha indirsem?bulamadım linkide...hmm ne kadar surer acaba 606mb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 neyse buldum.bismillah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 bulmasına buldumda ne peer var ne seed var ühühühü:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 elinde fazla beta account u olan var mıdır?[signature][hline]Tuor Delarren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 var veriim hala bulamadiysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 banada banada benim basvurum buga gelmiş giremiyorum lütfen fazla varsa banada pm atin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Bi çok kişi vardı fazla acc alan verebilirler sanırım...[signature][hline][b]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 fazla acc si olan kimler var? xrex pm attım ama görmedi heralde msn [email protected] icq 6227515 fazla acc si olan ulaşabilir mi desem çok mu yüzsüzleşirim acaba? :)[signature][hline]Tuor Delarren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 yok mudur fazla accsi olan hayirsever bir arkadasimiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Walla çıkın ortaya bakın isteyenler var acc,verin arkadaşlara birer acc ama..[signature][hline][b]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Kamp bitti sanırım kitleyelim artık baksanıza arkalara hatta 2. sayfalara düşüyor...[signature][hline][b]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Kampı kilitleyelim yaa![signature][hline][b]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ya ne alıp vermedigin var kampla hala giremeyenler var bakınız ben! *!sonmeye baslayan atese 1-2 calı cırpı atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 ne kamp olmuş ya normal bi forumun cevap sayısı kadar msj bi topicde:)[signature][hline]W3 VE W3:FT SATILIK!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Evet bizim gibi halen giremeyenler için faydalı burası.. *!ateşi körükler*[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Evet tamam bencede kalmalı ama ya kitleyin yada taa 3.sayfaya düşürmeyin ki önde kalsın isteyen bilgilensin...[signature][hline][b]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 beyler hangi realm'desiniz siz bende oynicamda beraber takılalım[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Aslında gerekli bilgilerin aradan seçilip temizlenen yeni bir kamp da kurulabilir. Bu haliyle aranılan bilgiye ulaşmak zor oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar