Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Open beta kampı v1.0

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Eno yanlız aradaş haklı sabah bende kalktım baktımki signup acılmıs girdim filan bakıyorum bana cd-key soruyo ordada bi sey yazıyo key mey ama zaten daha yastıktan yeni kalkmıs kafa, bu kadar kolay olamaz canım biz cektirikleri bu kadar işkenceden sonra diye hic onun key olucagını dusunmuhyorum heralde keyi baska yerden alıp oraya koyucaz pastlke yiycez filan diyorum, sonra bi yuzumu yıkayınca dedim heralde bizden bi kac kişi gitti bunların mudurunu bi ziyarete, ondan sonrada arakdaşlar boyle basit bi yöntem cıkardırlar.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden '
Memleket : Naboo-Theed
----------------------
/addbuddy Enaxa
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

Arcane... "NA" yaz[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben tekrar başladım dl ye blizzarddan ama felaket yavaş indiriyor 4 le 6 yla falan . Bekliycez napalim[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

CoH : Cursus Novatron
Xaenin Aurion
Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar ben de bi ara blizzard downloaderla çekmeye çalıştım 600 mb civarı download yazıyordu ama completed kısmında 200mb civarı bişi yazıyordu. kıllandım tabii haliyle bi açtım azureus la daha en başından biraz dosya indirmiş %1,7 deydi. download ettiği 600mb ın 400 mb ı ne oldu hiç bir fikrim yok . cache a attı diyecem torrent te boyle bişii yok 400 mb cache atamaz.[signature][hline]I am Blind not Dead!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_ILuVaTaR_, 09 Kasım 2004 17:02 tarihinde demiş ki:
ya completed deyince hata verio?? 404 error yardım

completed dediyse bitmiştir o seni başka sayfaya yönlendiriyor oda site göçük olduğundan açılmıyor 404 error veriyor[signature][hline]Image is everything, so play with it.

Owner @ Jeozone - Yer Bilimleri - Su an için sadece Jeofizik
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...