Levent Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Eno yanlız aradaş haklı sabah bende kalktım baktımki signup acılmıs girdim filan bakıyorum bana cd-key soruyo ordada bi sey yazıyo key mey ama zaten daha yastıktan yeni kalkmıs kafa, bu kadar kolay olamaz canım biz cektirikleri bu kadar işkenceden sonra diye hic onun key olucagını dusunmuhyorum heralde keyi baska yerden alıp oraya koyucaz pastlke yiycez filan diyorum, sonra bi yuzumu yıkayınca dedim heralde bizden bi kac kişi gitti bunların mudurunu bi ziyarete, ondan sonrada arakdaşlar boyle basit bi yöntem cıkardırlar.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Yahu downloadımı görmüyor salak downloader 2300mb ını çektik devam ettirmiyor ne garip iş bu böyle.. Ankara'dan bir hayırsever arıyorum..[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Gözlerii yaşlıdır o da bir acc kapmıştır...Kampın başından beri bekleyen freya son sözünü söyler ve kampın bir köşesine çekilir... BLIZZARD DOWNLOADERE *$#*![signature][hline][b]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Blizzard downloaderden başka bi yolu yok mu bu şeyi şey etmenin?Yada çeken biri varsa kargolasın...Plzzz[signature][hline][b]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 www.fileplanet.com'dan da download yapabilirsin..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Çok yavaş...Başka?[signature][hline][b]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Süfer bi hızla dl ediyorum. Saat 6:30 dan 16:30 a kadar %7 si bitmiş. Ankarada olupta cdyi vermeyenlere... :D[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 * State/Prov./Region: buna ne yazıcaz ben türkiyedeki adresimi girdim country de türkiye görünce eğer öyle olmuosa yazıcak us adres de var onu girebilirim :D[signature][hline]Congratulations! Your Magery Roxxors!!! Now go and vote for this script Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Arcane ben tr deki adresimi yazdım ve bi sorun çıkmadı. Gerek yok yani fake adreslere posta kodlarına falan[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ama sistem o * State/Prov./Region: kısmını kabul etmiyor öyle yapınca ne yazdın oraya[signature][hline]Congratulations! Your Magery Roxxors!!! Now go and vote for this script Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Malibu bea o ne hız officalle nası o kadar hız biz 4kblerde sürünüoz...[signature][hline][b]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 uahuaha var ya bosuna kasmısım o kadar geldim okuldan rahat rahat aldım eheh =) simdi dl var uff dwonload expired dio blizz installerda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 * State/Prov./Region: kısmına ne yazdınız söyleyebilir misiniz[signature][hline]Congratulations! Your Magery Roxxors!!! Now go and vote for this script Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Arcane... "NA" yaz[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Yada TX LA falan...[signature][hline][b]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Ben tekrar başladım dl ye blizzarddan ama felaket yavaş indiriyor 4 le 6 yla falan . Bekliycez napalim[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ben city NY state CA yazmistim.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Notguilty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 arkadaşlar ben de bi ara blizzard downloaderla çekmeye çalıştım 600 mb civarı download yazıyordu ama completed kısmında 200mb civarı bişi yazıyordu. kıllandım tabii haliyle bi açtım azureus la daha en başından biraz dosya indirmiş %1,7 deydi. download ettiği 600mb ın 400 mb ı ne oldu hiç bir fikrim yok . cache a attı diyecem torrent te boyle bişii yok 400 mb cache atamaz.[signature][hline]I am Blind not Dead! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ya completed deyince hata verio?? 404 error yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ya burda http://areasweep.tk/ stressi çekip patchleri sonra yapsak olurmu ki?[signature][hline]Image is everything, so play with it. Owner @ Jeozone - Yer Bilimleri - Su an için sadece Jeofizik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Ben kampın başından beri diom ama dinneyen...[signature][hline][b]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: _ILuVaTaR_, 09 Kasım 2004 17:02 tarihinde demiş ki: ya completed deyince hata verio?? 404 error yardım completed dediyse bitmiştir o seni başka sayfaya yönlendiriyor oda site göçük olduğundan açılmıyor 404 error veriyor[signature][hline]Image is everything, so play with it. Owner @ Jeozone - Yer Bilimleri - Su an için sadece Jeofizik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Eureka! http://x73.fileplanet.com:28900/102004/worldofwarcraftopenbeta.zip?clientid=1450075806[signature][hline][b]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 çok saolasın valla[signature][hline]Image is everything, so play with it. Owner @ Jeozone - Yer Bilimleri - Su an için sadece Jeofizik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 completed getting startrd a giremiorum.hani nasıl dl edilecegi fln yazıo ya orası cıkıo ondan sora bi yere gidemiorum gelecekmi acaba key?oldumu yani?bidene kadar zamanda gelio malie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar