Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Open beta kampı v1.0

Eternal

Öne çıkan mesajlar

bishop ne hatası veriyor??

bir de bu ping diye yazdığınız direk latency mi çünkü bende baya yüksek ama 3000+ ama akıcı oynanıyor anlamdım..
[signature][hline]sadece ölüm ...
anlam bulur gözlerinde ...

[Bu mesaj odchu tarafından 09 Kasım 2004 11:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Şu anda wow un signup sayfasında her isteyen, proxy kullanmadan, fake adres vermek zorunda kalmadan beta account alabiliyor...

Topici birazdan kilitleyecem.. Böyle bu haliyle anı olarak kalsın hehe

Bu arada allah belanı verecek bliz. Dün gece bizi o kadar kastırdı fp den key almak için. Şimdi key i public yapmış...[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar elinde gerekli client olan bi hayırsever yok mu? istanbul ortaköyde oturuyorum, hemen gidip alırım kapıdan varsa biri bana bi pm atsın burdan yazsın yeterki var kardeş gel al desin, beklemedeyim :(.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden '
Memleket : Naboo-Theed
----------------------
/addbuddy Enaxa
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

Bishop... TR deki adresini yaz. State e "NA" yaz... Posta koduna da tr deki adresini yaz..

Çalışıyor..[signature][hline]Profocio Hosting
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Levent, 09 Kasım 2004 12:00 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar elinde gerekli client olan bi hayırsever yok mu? istanbul ortaköyde oturuyorum, hemen gidip alırım kapıdan varsa biri bana bi pm atsın burdan yazsın yeterki var kardeş gel al desin, beklemedeyim :(.

Lutfen beyler caresizce monitöre bakmaktayım.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden '
----------------------
/addbuddy Enaxa
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar oyna sahip olan bir cok kişi var burda, hic kimse mi vermek istemiyo kapınıza gelip alıcam ya yapmayın lutfen, isterseniz parada veriyim üstüne 5m filan (boş cdleride veriyim) nerde dunden beri konusan arkadaşlar :(.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden '
----------------------
/addbuddy Enaxa
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

Eveeeettt
İsteyen herkes keylerini aldığına göre, bu kamp da burada biter efenim. Hepimize hayırlı olsun.. Halen almamış olan varsa, wow un signup sayfasından alabilir. Public keyler.

Bu topici de, ilerde çocuklarımıza "bak, biz manağız, bi oyunun betasına katılmak için bu kadar yazı yazdık, okuduk" diyebilmemiz için kilitliyor, tarihin derinliklerine gömüyorum. :)

İyi oyunlar.[signature][hline]Profocio Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

İzmitte bıraktığım makine inşallah şimdiye bitirmiştir dl u. Bu arada bi süre boyunca signup sayfasındaki aut key i farketmeden öylece bakındım etrafa acaba keyi nerden bulurum diye :-p[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
axedice, 09 Kasım 2004 12:36 tarihinde demiş ki:
İzmitte bıraktığım makine inşallah şimdiye bitirmiştir dl u. Bu arada bi süre boyunca signup sayfasındaki aut key i farketmeden öylece bakındım etrafa acaba keyi nerden bulurum diye :-p

euhheu
krize girdim
:)
iyice sapıttık hepimiz beta için....[signature][hline]Profocio Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...