Solitude Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Open Beta açıldı, herkeze hayırlı olsun. Sayfa çöktüğü için şu an kabul edilmiyor ama gelir gelmez kayıtlar başlayacak.
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ben kasiyorum da surekli page cant be diplayed. pof[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 signup sayfasi diye WoW'un ana sayfasini aciyo bende. Alla alla.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Now in Sydney, Australia...
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 signup sayfasinda wow.com un aynisi acildi. wtf?[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
zebani200 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ya inanilmaz bisi 5 saat oldu keyim hazir ve hala sign up olamadim sinir otesi bisi arkadaslar ben bu blizzardin ofisini basicam :)
zebani200 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 offfffffff sign-up sayfasida gitmis yawwwww rezalet oyunun ciktigi gun neler olucak cok merak ediyorum insallah boyle rezalet olmaz gene
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ya serbest ishte herkeze artik puclic oldu[signature][hline]http://www.yourgameshop.com
zebani200 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Gururumuzla oynuyo kallesler isin komigi ben oyunu collectors editioni pre order ettim insan ce alan insana bi beta cd key verir dimi ....
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Beyler msn lerinizi yazında Olay olursa aynı anda haberleşeim siteden olmuyo açıkta kalacaz benimki : [email protected]
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 çok yordu beni bu olaylar..[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore
acgur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: Eternal, 09 Kasım 2004 04:22 tarihinde demiş ki: çok yordu beni bu olaylar.. +1[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil...
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 [email protected][signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Now in Sydney, Australia...
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 thanatoshm@hotmail[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Eno Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ben yatıyorum artık keyim var nasıl olsa.. publici kapatsalarda açarım acc i yarın Hepinize bol şans arkadaşlar..[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: Eno, 09 Kasım 2004 04:27 tarihinde demiş ki: ben yatıyorum artık keyim var nasıl olsa.. publici kapatsalarda açarım acc i yarın Hepinize bol şans arkadaşlar.. Saol Eno allah rahatlik versin..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Now in Sydney, Australia...
acgur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 eywallah eno[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil...
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 odun getiriverin biriniz. tulumları cıkarın köseye[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Şimdi olay nedir ? Birisi anlatabilir mi ne yapmamız gerekiyor şu an için ?[signature][hline]Charles Rhadamantis
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 https://signup.worldofwarcraft.com/ şunu bekle.[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Teşekkür ederim o halde içkiler benden..[signature][hline]Charles Rhadamantis
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Link açıldı ..[signature][hline]Charles Rhadamantis
Abus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 ömrümüzü yedin be blizzard.[signature][hline]Love is Divine
Öne çıkan mesajlar