Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Open beta kampı v1.0

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Opem peta pek opem diilmiş eheh,,[signature][hline] Aşk böceği..
"I'm in love with an angel"

Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki:
ben delıklerıme onem verıyorum
Mesaj tarihi:
Şaka maka alamadım....

Fazladan alabilip, benimle paylaşan olursa çok sevinirim...[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Mesaj tarihi:
Ben ikinciyi almaya çalışırken bu mesajı gördüm, geçmiş olsun. wow.com sunucuları kaldırmaz bu talebi ama ordan mutlaka alırsınız. Bence yatın sabaha wow sunucuları toparlanır..
Mesaj tarihi:
wow sitesinden alabilrisiniz diyolar ama wow sitesi acılmıyo bende sizde durum nedir?[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden '
Memleket : Naboo-Theed
----------------------
/addbuddy Enaxa
----------------------
Mesaj tarihi:
Fileplanet'in sayfasındaki link https://signup.worldofwarcraft.com
1dakikadır açılmadı sayfa ama henüz hata vermişte değil

Bilmem belki https olduğu içindir..

[Bu mesaj Ozan tarafından 09 Kasım 2004 01:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Her fileplanet accountuna 1 tane veriyor bende accountu değişitip denim dedim ama zaman yetmedi.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
The World of Warcraft and Open Beta Account Creation sites are temporarily down. We are experiencing technical difficulties on our end and are working diligently to restore service to this site. We apologize for any inconvenience this is causing you. We do not currently have an estimated time for when the World of Warcraft Web site will be back up, but we are working extremely hard to solve these technical difficulties as quickly as possible. Thank you for your patience.
Mesaj tarihi:
Bir saat icinde 1 kere girebildim www.worldofwarcraft.com 'a ama sadece fileplanet'ta open beta key'lerinin dagitimina baslandigini yaziyor herhangi bir gelisme yok orada yani :([signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Mesaj tarihi:
said:
zebani200, 09 Kasım 2004 01:11 tarihinde demiş ki:
The World of Warcraft and Open Beta Account Creation sites are temporarily down. We are experiencing technical difficulties on our end and are working diligently to restore service to this site. We apologize for any inconvenience this is causing you. We do not currently have an estimated time for when the World of Warcraft Web site will be back up, but we are working extremely hard to solve these technical difficulties as quickly as possible. Thank you for your patience.

ahuhauuhahua belliydi
Mesaj tarihi:
Abi atıyorum kamp ateşine calı cırpı odun agac orman ne bulrusam, bu ateş sönmiycek ve bu ateş ayndıkca ben burd abekliycem bu adamların duzeltip yeni acc vermelerini, hadi arkadaşlar koyun şimdi türk kahvelerini (bakır cezve olsun) içelim, fal bakan var mı acaba ?[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden '
Memleket : Naboo-Theed
----------------------
/addbuddy Enaxa
----------------------
Mesaj tarihi:
Ya anlaşmayı Google'la yapıcaklardı aslında, Google çat çat dağıtıcaktı. Yok FilePlanet url leri yüklensin yok reklamı yüklensin derken birçok kişi alamadı. worldofwarcraft.com da bi sürü resimler cafcaflarla çöker işte. Yapın bi düz form herkes mutlu mesut alsın keylerini..
Mesaj tarihi:
fp nin klasik taktiği bir linke girersin öbürüne tıklarsın sonra öbürüne zaten atlaması zor bir kere dolduralım listeyi yollasın maile,illa sitenin rate i yükselecek zorla 300,500 kişiyi daha üye edecekler.aferin benim 9 tane fake accountum oldu patlasın databaselerinde o accountlar..[signature][hline]shinsetsu desu..
  • Yeni Oluştur...