Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Open beta kampı v1.0

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Şaka maka alamadım....

Fazladan alabilip, benimle paylaşan olursa çok sevinirim...[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

The World of Warcraft and Open Beta Account Creation sites are temporarily down. We are experiencing technical difficulties on our end and are working diligently to restore service to this site. We apologize for any inconvenience this is causing you. We do not currently have an estimated time for when the World of Warcraft Web site will be back up, but we are working extremely hard to solve these technical difficulties as quickly as possible. Thank you for your patience.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zebani200, 09 Kasım 2004 01:11 tarihinde demiş ki:
The World of Warcraft and Open Beta Account Creation sites are temporarily down. We are experiencing technical difficulties on our end and are working diligently to restore service to this site. We apologize for any inconvenience this is causing you. We do not currently have an estimated time for when the World of Warcraft Web site will be back up, but we are working extremely hard to solve these technical difficulties as quickly as possible. Thank you for your patience.

ahuhauuhahua belliydi
Sosyal ağlarda paylaş

Abi atıyorum kamp ateşine calı cırpı odun agac orman ne bulrusam, bu ateş sönmiycek ve bu ateş ayndıkca ben burd abekliycem bu adamların duzeltip yeni acc vermelerini, hadi arkadaşlar koyun şimdi türk kahvelerini (bakır cezve olsun) içelim, fal bakan var mı acaba ?[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden '
Memleket : Naboo-Theed
----------------------
/addbuddy Enaxa
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

Ya anlaşmayı Google'la yapıcaklardı aslında, Google çat çat dağıtıcaktı. Yok FilePlanet url leri yüklensin yok reklamı yüklensin derken birçok kişi alamadı. worldofwarcraft.com da bi sürü resimler cafcaflarla çöker işte. Yapın bi düz form herkes mutlu mesut alsın keylerini..
Sosyal ağlarda paylaş

fp nin klasik taktiği bir linke girersin öbürüne tıklarsın sonra öbürüne zaten atlaması zor bir kere dolduralım listeyi yollasın maile,illa sitenin rate i yükselecek zorla 300,500 kişiyi daha üye edecekler.aferin benim 9 tane fake accountum oldu patlasın databaselerinde o accountlar..[signature][hline]shinsetsu desu..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...