Ozan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: thanatos, 09 Kasım 2004 00:20 tarihinde demiş ki: canada da north america abi, bu arada bana cikan resim cok absurd, bi harfi anlamiyorum of Ben anlıyorum da sonrası gelmedi henüz
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 doh error beta key ;( alanlar bize de yardim etse hangi proxyyi kullandiniz vs[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Eno Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 SANIRIM BENDE BAŞARIYORUM... RESİM İÇİNDEKİ ŞİFREYİ YAZ, KEYİ AL DİYOR... AMA RESİM O KADAR KARIŞIKKİ, ÇÖZEMEDİM İÇİNDEKİ ŞİFREYİ ÇILDIRACAM[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
zebani200 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Thank you for registering for and participating in the World of Warcraft Open Beta. hayirli olsun arkadaslar :) yanliz isin komigi oyuna giremiyorum cunku blizzard sign up sitesi cokmus zuhahha
HardMann Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Hala İnanamıyorum 40 Dk o son aşamada uraşa uraşa keyi alabildim :D :D :D Beyler bol şanslar ben yatmaya gidiyorum =)
Notguilty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 arkadaslar çok kızacaksınız biliyorum ama biriniz ben izmirliyim ve 2.5gb lık download u yaptım desin. indiremiyorum dosyayı resmen delirecem ühühühü[signature][hline]I am Blind not Dead!
Eno Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ya oha ya o resim ne öyle ya[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
odchu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 proxy kullandınız mı yeni giren arklar evertse adres verebilir misiniz?[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ...
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Key aldık simdi bir de DL var ya offf[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 aldım nihayet =D[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
-Nagash- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 proxy kullanmadan key alan arkadaş var mı acaba ?
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ben...[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
xrex Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ya alirken gamespy a login oldunuz mu arkadaslar
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Hayır proxy mroxy kullanmadan düz aldım ben[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Abyss, 09 Kasım 2004 00:37 tarihinde demiş ki: OLDUUU . proxysiz aldım alalal yalanmı solıcez[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
Levent Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Error Betakey off offf cıldırıcam[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ----------------------
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 proxysiz alanlar bikac tane daha almaya calisin plz :) bu arada adrese ne yazdiniz?[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Fable Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bende keyime kovuştumallah almaya çalışanlara sabır versin nedeyim birazdan tekrar kasmaya başlıcam almak için alamayan arklara.............
Öne çıkan mesajlar