Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Open beta kampı v1.0

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
thanatos, 09 Kasım 2004 00:20 tarihinde demiş ki:
canada da north america abi, bu arada bana cikan resim cok absurd, bi harfi anlamiyorum of

Ben anlıyorum da sonrası gelmedi henüz
Mesaj tarihi:
doh error beta key ;(
alanlar bize de yardim etse hangi proxyyi kullandiniz vs[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Mesaj tarihi:
SANIRIM BENDE BAŞARIYORUM...
RESİM İÇİNDEKİ ŞİFREYİ YAZ, KEYİ AL DİYOR... AMA RESİM O KADAR KARIŞIKKİ, ÇÖZEMEDİM İÇİNDEKİ ŞİFREYİ
ÇILDIRACAM[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Mesaj tarihi:
Thank you for registering for and participating in the World of Warcraft
Open Beta.
hayirli olsun arkadaslar :) yanliz isin komigi oyuna giremiyorum cunku blizzard sign up sitesi cokmus zuhahha
Mesaj tarihi:
arkadaslar çok kızacaksınız biliyorum ama biriniz ben izmirliyim ve 2.5gb lık download u yaptım desin. indiremiyorum dosyayı resmen delirecem ühühühü[signature][hline]I am Blind not Dead!
Mesaj tarihi:
ya oha ya o resim ne öyle ya[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Mesaj tarihi:
aldım nihayet =D[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
Hayır proxy mroxy kullanmadan düz aldım ben[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
Error Betakey off offf cıldırıcam[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden '
Memleket : Naboo-Theed
----------------------
/addbuddy Enaxa
----------------------
Mesaj tarihi:
proxysiz alanlar bikac tane daha almaya calisin plz :)
bu arada adrese ne yazdiniz?[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
  • Yeni Oluştur...