Patice Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 BabacumMostors said: sigortanız var mıydı? Sigorta yoktu, Türk aklı.. Başına gelince araştırıyorsun sadece.. Dün sordum yıllık 115 TL falanmış. Yangın, sel, hırsızlık vs. Elektronik eşyalar için teminat bedeli 4000 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 geçmiş olsun sigorta şart heleki sizin gibi yeni ev dizmeye başlayanlar için bol kazanıp daha iyisini yerine koyarsınız inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 hırsızlık işlerinin adam gibi cezası yok ki. adamlar elini kolunu sallaya sallaya takılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 ABDdeki gibi mülküne/evine kötü amaçla gireni tak diye vurabilmeli insanlar, neymiş sana yatak odanda silahla saldırmadıkça dokunamazsın hırsız beye, onun derdi hakkını alıp gitmek çünkü paylaşman lazım malını hırsızcıklan. Şu anki kanunla millet gece içeriden bi ses duyunca yorganı iyice başına çekip, dua etmeye başlıyor anca başım belaya girmesin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Patice said: Zaten önce alt kata geliyor, kapıyı açmaya çalışıyor içerden kadın bağrınmış.. adam sonra bizim eve girmiş.. Kadın anlatıyor bir de sizin evden tıkırtı duydum sonra.. diye. Ev alma komşu al diye bu yüzden diyorlar sanırım. Gerizekalı kadın!!! Soyle gerizekaliyi kanunla sorumlu tutucan iste. Yardim ve yatakliktan iceri almakla tehdit edip odeticen zarari, sonra bak bi daha oluyo mu? Fare tikirtisinda bile yikar apartmani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Patice said: BabacumMostors said: sigortanız var mıydı? Sigorta yoktu, Türk aklı.. Başına gelince araştırıyorsun sadece.. Dün sordum yıllık 115 TL falanmış. Yangın, sel, hırsızlık vs. Elektronik eşyalar için teminat bedeli 4000 TL. Hangi banka / sigorta ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 şu kadına gidip 'ablacım sen gerizekalı mısın?' demediniz mi?ay boğasım geldi kadını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Hangisini? Kime geldiysen onun kapısını çal..diyip kapıyı kapatan karşı komşuyu mu? Kapımı zorladılar sonra üst kattan tıkırtı geldi..diyen alt kattaki teyzeyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Fin said: Patice said: BabacumMostors said: sigortanız var mıydı? Sigorta yoktu, Türk aklı.. Başına gelince araştırıyorsun sadece.. Dün sordum yıllık 115 TL falanmış. Yangın, sel, hırsızlık vs. Elektronik eşyalar için teminat bedeli 4000 TL. Hangi banka / sigorta ? Aviva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 di said: Patice said: Zaten önce alt kata geliyor, kapıyı açmaya çalışıyor içerden kadın bağrınmış.. adam sonra bizim eve girmiş.. Kadın anlatıyor bir de sizin evden tıkırtı duydum sonra.. diye. Ev alma komşu al diye bu yüzden diyorlar sanırım. Gerizekalı kadın!!! Soyle gerizekaliyi kanunla sorumlu tutucan iste. Yardim ve yatakliktan iceri almakla tehdit edip odeticen zarari, sonra bak bi daha oluyo mu? Fare tikirtisinda bile yikar apartmani. insanlar tepkisizleşti iyice ya. 3-4 sene önce bi kısa film çekerken sokakta, bıçaklama sahnesi vardı bi tane. bizim salak gerçekten bıçakaldı, diğeri de bağırdı baya, bi tane çıkan olamdı sokakta cama ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 ya ben eve geçince kurulu tatar yayı bırakmayı düşünüyorum yatagımın yanında, sonuçta ateşli silah değil, bıçak vari bi uygulaması olur mu? salonda vururum herifi, salonda yatıodum o gece diyip yatakodamı salon yaparak yırtamazmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Ohaa tatar yayları yasak direk çifte ile vur yoksa 6136'ya muhalefetten yersin cezayı. Mesela sivillerin plastik mermi kullanması ve bulundurması da yasak. İlle harbici kurşun gömeceksin, zorla katil olacaksın. Böyle saçmalıklar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 ateşli silaha mı giriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Hayır ateşliye girmiyor ama bulundurması, taşıması, kullanması, yapması yasak tatar yaylarının bahsettiğim yasa ile. Aynı şekilde kılıçlar da yasak belli bir uzunluktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Çok kötü ya, mis gibi 12 gauge auto shotgun var evde, VURAMIYORSUN resmen. İtoğluit afişe olduğunu görünce panik yapıp ablama saldıracak, sonra ben 15 yıl yatacam herifin beynini tavana saçtım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Katana kullanin delici kesici alet, Kesersin bacaklarini diz alti oldugu icin almazsin bisi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Cok gecmis olsun :/ maddi hasar bir yana , insan kendini tecavuze ugramis gibi hissediyor hirsiz girince eve P.s televizyonun donecegini sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 başlık rüyama girdi dün gece. eve hırsız girdiğini gördüm öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 bu kılıçtır yaydır ortaçağ silahlarından neler serbest/yasak sınırlamaları neler. para ve zamanım olsa kendime küçük bir armory kuracağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 satır serbest kardeşim http://i.ensonhaber.com/resimler/diger/akit_gazetesi_4692.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Kılıçların hepsi yasak, en fazla 28-30 cm ye kadar av bıçağı diye geçeleri serbest av. Dagger lar yasak çift tarafı keskin diye.Topuz vb.. yasak. Tatar yayları yasak ama klasik yaylar, makaralı klasik yaylar serbest. Balta, nacak serbest ama war axe'ın durumu ne olur bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 bundan yapalım güvenlik en iyisi http://www.youtube.com/watch?v=Vo2-Qb3fUYs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Masakari said: Kılıçların hepsi yasak, en fazla 28-30 cm ye kadar av bıçağı diye geçeleri serbest av. Dagger lar yasak çift tarafı keskin diye.Topuz vb.. yasak. Tatar yayları yasak ama klasik yaylar, makaralı klasik yaylar serbest. Balta, nacak serbest ama war axe'ın durumu ne olur bilmiyorum. Frostmourne var ben de 33cm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohaybetion Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Geçmiş olsun, sigortanız vardır umarım; maddi kayıplarınız karşılanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 http://www.ebay.com/itm/99-Zones-GSM-PSTN-SMS-Call-Voice-Smart-Wireless-Home-Alarm-Security-System-LD11-/400544908141 al en azından kafan rahat etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar