Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eve hırsız girdi :(

Patice

Öne çıkan mesajlar

ABDdeki gibi mülküne/evine kötü amaçla gireni tak diye vurabilmeli insanlar, neymiş sana yatak odanda silahla saldırmadıkça dokunamazsın hırsız beye, onun derdi hakkını alıp gitmek çünkü paylaşman lazım malını hırsızcıklan.

Şu anki kanunla millet gece içeriden bi ses duyunca yorganı iyice başına çekip, dua etmeye başlıyor anca başım belaya girmesin diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Patice said:

Zaten önce alt kata geliyor, kapıyı açmaya çalışıyor içerden kadın bağrınmış.. adam sonra bizim eve girmiş.. Kadın anlatıyor bir de sizin evden tıkırtı duydum sonra.. diye.

Ev alma komşu al diye bu yüzden diyorlar sanırım. Gerizekalı kadın!!!

Soyle gerizekaliyi kanunla sorumlu tutucan iste. Yardim ve yatakliktan iceri almakla tehdit edip odeticen zarari, sonra bak bi daha oluyo mu? Fare tikirtisinda bile yikar apartmani.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Patice said:

Zaten önce alt kata geliyor, kapıyı açmaya çalışıyor içerden kadın bağrınmış.. adam sonra bizim eve girmiş.. Kadın anlatıyor bir de sizin evden tıkırtı duydum sonra.. diye.

Ev alma komşu al diye bu yüzden diyorlar sanırım. Gerizekalı kadın!!!

Soyle gerizekaliyi kanunla sorumlu tutucan iste. Yardim ve yatakliktan iceri almakla tehdit edip odeticen zarari, sonra bak bi daha oluyo mu? Fare tikirtisinda bile yikar apartmani.

insanlar tepkisizleşti iyice ya.

3-4 sene önce bi kısa film çekerken sokakta, bıçaklama sahnesi vardı bi tane. bizim salak gerçekten bıçakaldı, diğeri de bağırdı baya, bi tane çıkan olamdı sokakta cama ahahah.
Sosyal ağlarda paylaş

Masakari said:

Kılıçların hepsi yasak, en fazla 28-30 cm ye kadar av bıçağı diye geçeleri serbest av. Dagger lar yasak çift tarafı keskin diye.Topuz vb.. yasak. Tatar yayları yasak ama klasik yaylar, makaralı klasik yaylar serbest. Balta, nacak serbest ama war axe'ın durumu ne olur bilmiyorum.

Frostmourne var ben de 33cm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...