Patice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 FromTheHell said: Patice said: Zaten önce alt kata geliyor, kapıyı açmaya çalışıyor içerden kadın bağrınmış.. adam sonra bizim eve girmiş.. Kadın anlatıyor bir de sizin evden tıkırtı duydum sonra.. diye. Ev alma komşu al diye bu yüzden diyorlar sanırım. Gerizekalı kadın!!! kadından şüphelenin bence. hırsız alt kattan ses duyup üst katı soymaya kalkar mı yav? başka bina dener gibi sanki şişman yalnız yaşayan bir teyze ama alttaki kadın :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 polis tanıdık varsa bulunur da yoksa zor, sallamıyorlar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 5 yıl içinde tekrar girecektir.. bizim komsulara oyle oldu kamera sıstemı baglayın tez zamanda. illaki tekrar gelir o hırsız korkutmak gibi olmasın .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 sigorta çok işe yarıyor bu durumlarda. arkadaşın masaüstü bilgisayar kamera ve tv çalındı, sigortadan aldığı para ile daha iyilerini satın aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 sigorta virali. bu arada polisin şu geyikten parmak izi alma olayına kılım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 bck said: 5 yıl içinde tekrar girecektir.. bizim komsulara oyle oldu kamera sıstemı baglayın tez zamanda. illaki tekrar gelir o hırsız korkutmak gibi olmasın .. arkaban iceri girdimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 moraller bok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Seele said: bck said: 5 yıl içinde tekrar girecektir.. bizim komsulara oyle oldu kamera sıstemı baglayın tez zamanda. illaki tekrar gelir o hırsız korkutmak gibi olmasın .. arkaban iceri girdimi ? polisti hırsızın ailesini de temizlediler. hepsi içerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Oo poles lvl atlamış. Eskiden sadece cinayet vb.. vakalarda parmak izi alırlardı. Artık adi suçlarda da alıyorlar demek yada alırmış gibi yapıyorlar tabi bilemedim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Abi yalnız bu herifler "yeni" olanlara dadanıyo genelde. Yeni evli bi arkadaşın da başına aynı şey gelmişti. Komşulardan birinin "yeni" aldığı araba aynı hafta çalınmıştı... Evlilik falan gibi bişey gelirse başıma :P yeni evi başkasının adına açarım ben. Nerden takip ediyolarsa artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Annemlerin evine girdi hırsız bizim yeni eve diil.. Ama kuzenimin evine balayındayken girmişlerdi. Televizyon, bilgisayar, buzdolabını bile götürmüşlerdi. Kuzen Tayland'ta tatildeydi :> Annesi üzülmesinler diye yenilemişti tüm eşyaları.. Tabiki de anladılar dönünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 said: buzdolabını wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 buzdolabını nası götürüyorlar ya adamlar boyut atlamıslar rahatlıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Masakari said: Oo poles lvl atlamış. Eskiden sadece cinayet vb.. vakalarda parmak izi alırlardı. Artık adi suçlarda da alıyorlar demek yada alırmış gibi yapıyorlar tabi bilemedim şimdi. abi çok uzun yıllardır alıyor polis parmak izini hırsızlık için. ama alırken bile ya tutarsa mantığıyla alındığını söylüyor adamlar açık açık, çoğunlukla çıkmıyor bir şey. elin düzgün olarak konması gerekiyor, çekilirken sürtünmeden direk çekilmesi gerekiyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 evet bize de bi 15 yıl önce hırsız girmişti, parmak izi almışlardı ama bi bok bulunamamıştı tabi ki. panjuru kırıp içeri girmişler evi talan etmişlerdi. o kadar rahat çalışmışlar ki buzdolabını kapının önüne çekmişler falan eve bir geldik kapı açılmıyor falan. tabi o zaman böyle elektronik cihazlar yoktu, yakın zamanda vefat eden babaannemden kalan mücevherleri, daha kasaya koyamamıştık birde babamın takım elbiselerini falan götürmüşlerdi. kardeşimin bebek odasını bile talan etmişlerdi. gece 11'de falan gelmiştik birde travma oluyor. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Bizim yazlığa girmişti, jandarma bakıyordu o tarafa adamlar her yeri elledi eldivensiz, sonra parmak izi aldı şaka gibi. Tabi sonuç çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Adamlar o kadar rahat ki, geçen bizim kullanmadığımız eve girmeye çaltılar. Gündüz vakti apartmanın önüne kamyon çekmişler, sonra 3. kattaki dairemize çıkıp kapıyı levyeyle kanırtmaya başlamışlar. Şans eseri komşu yakalayıp çığlık atıp bağırmaya başlayınca da kadına "taşıma şirketiyiz, evi taşıycaz" falan demişler lol. Elde levyeyle kapı açan nakliyat şirketi. Allahtan 30 40 senelik komşular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 abi bence hirsizlik harbiden bugun goruldugunden cok daha ciddi ve agir bir suc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 bizim eve 2 kere hırsız girdi o kadar parmak izi vs almalarına rağmen ikisinde de bulunamadı. sen takip etmezsen kimse seni arayıp bilgi vermiyor soruşturma hakkında. ha takip etsen bile "işimiz gücümüz var, bir hırsızın peşinde koşturamayız" havasındalar güzel ülkemin polisleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Cok gecmis olsun. Umutlanma bosuna gelmiyor cunku geri. Iyice bokunu cikardilar hirsizlik isinin. Benim de gectigimiz ay desktopum gitti. 7/24 islek caddede bir de ev yani. Polislerle konustuk da acik acik bir sey cikmaz dediler. Salladiklarini da sanmiyorum zaten yoksa ortaya cikmamasi cok zor. Malin gitmesine uzulmuyor insan da mesela bana bi oc'nin benim harcligimdan biriktirdigim paralarla 1.5 senede alabildigim PC uzerinden belese para kazanmasi kafayi yedirtiyo. Sebep oldugu paranoya da cabasi. Ben artik inanmiyorum modern hukuka. Bu hayvanlara hammurabi yasalarina gore ceza vermek lazim. Polis bize resmen "adamlar cezaevine gire gire uzmanlasiyor hata yapmamaya basliyor" dedi. Herkes 2. sansi hak ediyomus. 2nd chance my ass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 valla benim gordugum bursada böyle 2-3 olay olmustu polis hepsini yakaladı haa biri 6 ay surdu laptop biraz zarar gormustu digerleride 3-4 ay surmustu ama hepsini yakaladılar hatta birini istanbuldan almıs getirmişler ama istanbulda böyle bir iki olay duydum polis hicbirini yakalayamadı sadece hırsızın yuzunu flan teshis ettikleri bir durum vardı onu bulmuslardı zaten adamın sabıkası faln vardı onu bile bulmaları bile bayaa surmustu istanbul polis cok dandik kucuk orneklememden cıkarımımım bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 sigortanız var mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Deacon said: Malin gitmesine uzulmuyor insan da mesela bana bi oc'nin benim harcligimdan biriktirdigim paralarla 1.5 senede alabildigim PC uzerinden belese para kazanmasi kafayi yedirtiyo. Sebep oldugu paranoya da cabasi. 2nd chance my ass. En çok ona üzüldüm ki ben. Araştırıp, hevesle alıyorsun. Adam oturup izleyecek ben taksitini ödemeye devam edeceğim. Annem inşallah o kefen paran olur senin gibi bi laf etti konuşurken hırsız hakkında. Galiba haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar