Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Caner barinabildi mi? A. Madrid macinda yedigi boktan sonra kesildi diye hatirliyorum bileti?

canerdi dimi lan takım arkadaşını odaya kilitleyip gözünü patlatan .

GS büyük kulüp hakikaten helal olsun.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

adamlar yillarca emek hirsizi arifi besledi.
simdi meloya barinak sagliyorlar.
her mac yerden kalkmayan burak var.

ama bizde barinamaz.

yav he he

Burak atmıyor kendini eskisi kadar. Yerden kalkmayan adamımız Eboye. asdasfg.

Her takımda var çamur adamlar. Barınmak ile alakası yok. O an ki çıkarlar gereği kimse sesini çıkarmıyor. Başka takıma geçince başlıyoruz daha fazla eleştirmeye.

TR de belli olan adamlar var. Volkan Emre Sarbi Caner Melo Gökhan Süzen vs (Legend Hagi) . Direkt kavga çıkaran adamlar maçta.

Fener oyuncuları uzun zamandır direkt 11 oynadığı için göze batıyor. Yoksa Caner de Emre de GS de iken farklı değildi.
Mesaj tarihi:
haha dogru bak eboue yi saymayi unuttum sira gelmedi.

fanatik gsli ev arkadasim nefretinden irkci oldu o derece .d

burakda bi duzelme var gibi evet. ama sanki son 2-3 macta eskiye donus sinyalleri veriyor gibiydi .d
Mesaj tarihi:
mehmet topuz emenikeyi öldürmeye gittik dedi zaten ashfuadhau

topuzu da ilk yarıda beğendim baya, 2 sene önceki yüksek performanslı dönemini hatırlattı ileri çıktığı pozisyonlarda, aynı bencil oyunlarını da hatırlattı sfsd. defansta iyi değildi tabi sırıtıyor o pozisyonda.
Mesaj tarihi:
Emre'yi ben GS'de iken boyle atarlı oldugunu hatırlamıyorum. Cocuktu daha. İngiltere'ye gittigi zaman basladı ondaki degisim. Yobo ile ırkcılık muhabbeti orada patladı. Sonra devamı da geldi zaten ırkçılığın. Kesinlikle şu an TR'deki en şerefsiz futbolcu.

Ama barınamaz konusuna katılıyorum. Her kulupte serseri tipler var. Sabri küçük enişte. Volkan kabadayı. Beşiktaş'ta da keko Toraman var ama neyse ki oynamıyor artık.
Mesaj tarihi:
dunku hakem tarafli yonetmis, falanf ilan denmis de.

yahu dakika 6'da sow'a yapilan hayvani mudahaleye kirmizi kart vermeyen hakem var. kendini atmayan caner'e sari kart veren hakem var. caner'e ikinci sariyi cikaramayan hakem var. taclarda kornerlerde surekli hatali karar veren yan hakem var (ikinci yari fenerbahcenin atak yaptigi taraftaki). kuyt'in penaltisini vermeyen hakem var. var da var yani.

hakem bok gibi.
Mesaj tarihi:
alperin kaleciyle karşı karşıya kalacağı pozisyonda zınk diye oyunu durdurmasını da es geçme ssdsf

bu arada aynı yan hakem bizim bir kornerimizi vermedi, sonrasında da mehmet topuzdan taca çıkan topu bize verdi. acilen göz tedavi merkezine göndersinler şu adamı.
Mesaj tarihi:
S-H said:

takım içindeki arkadaşlarını döven adamı niye barındırıyorsunuz madem,bırakın bu işleri

Adam dayakla rieradan sol bek yaratti abi.

Oyle dayak iyidir.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

S-H said:

takım içindeki arkadaşlarını döven adamı niye barındırıyorsunuz madem,bırakın bu işleri

Adam dayakla rieradan sol bek yaratti abi.

Oyle dayak iyidir.

belly dance oooh ver mezdekeyi ordan
  • Yeni Oluştur...