applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 pontipati said: galatasaray da barınamaz koçum bunlar sarcasm ?
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 drogba, sneijder gibi sahane beyefendiler var bizde.
arcane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 rakibe 400 isabetli pas fark atmışken bile doldur boşalttan medet umulması...
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Caner barinabildi mi? A. Madrid macinda yedigi boktan sonra kesildi diye hatirliyorum bileti?
S-H Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 takım içindeki arkadaşlarını döven adamı niye barındırıyorsunuz madem,bırakın bu işleri
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 adamlar yillarca emek hirsizi arifi besledi. simdi meloya barinak sagliyorlar. her mac yerden kalkmayan burak var. ama bizde barinamaz. yav he he
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 SeaGle said: Caner barinabildi mi? A. Madrid macinda yedigi boktan sonra kesildi diye hatirliyorum bileti? kiyamam :(
S-H Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 akp tier postlara hiç cevap yazmamak lazım aslında.
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 SeaGle said: Caner barinabildi mi? A. Madrid macinda yedigi boktan sonra kesildi diye hatirliyorum bileti? canerdi dimi lan takım arkadaşını odaya kilitleyip gözünü patlatan . GS büyük kulüp hakikaten helal olsun.
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 applev0dka said: adamlar yillarca emek hirsizi arifi besledi. simdi meloya barinak sagliyorlar. her mac yerden kalkmayan burak var. ama bizde barinamaz. yav he he Burak atmıyor kendini eskisi kadar. Yerden kalkmayan adamımız Eboye. asdasfg. Her takımda var çamur adamlar. Barınmak ile alakası yok. O an ki çıkarlar gereği kimse sesini çıkarmıyor. Başka takıma geçince başlıyoruz daha fazla eleştirmeye. TR de belli olan adamlar var. Volkan Emre Sarbi Caner Melo Gökhan Süzen vs (Legend Hagi) . Direkt kavga çıkaran adamlar maçta. Fener oyuncuları uzun zamandır direkt 11 oynadığı için göze batıyor. Yoksa Caner de Emre de GS de iken farklı değildi.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 haha dogru bak eboue yi saymayi unuttum sira gelmedi. fanatik gsli ev arkadasim nefretinden irkci oldu o derece .d burakda bi duzelme var gibi evet. ama sanki son 2-3 macta eskiye donus sinyalleri veriyor gibiydi .d
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 aynen durum bu. oyuncularin karaktersizligini klube yuklemek yanlis olur. ama biri cikip gs de barinamaz bunlar diyince cok komik oluyor.
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Eboye beni de çıldırtıyor arkadaş. Bu kadar yalandan yatılmaz yerde. Bu arada Emenike'nin gol sonrası sevinçte pastırma olmuş hali çok komik.
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 mehmet topuz emenikeyi öldürmeye gittik dedi zaten ashfuadhau topuzu da ilk yarıda beğendim baya, 2 sene önceki yüksek performanslı dönemini hatırlattı ileri çıktığı pozisyonlarda, aynı bencil oyunlarını da hatırlattı sfsd. defansta iyi değildi tabi sırıtıyor o pozisyonda.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Emre'yi ben GS'de iken boyle atarlı oldugunu hatırlamıyorum. Cocuktu daha. İngiltere'ye gittigi zaman basladı ondaki degisim. Yobo ile ırkcılık muhabbeti orada patladı. Sonra devamı da geldi zaten ırkçılığın. Kesinlikle şu an TR'deki en şerefsiz futbolcu. Ama barınamaz konusuna katılıyorum. Her kulupte serseri tipler var. Sabri küçük enişte. Volkan kabadayı. Beşiktaş'ta da keko Toraman var ama neyse ki oynamıyor artık.
fizban Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 dunku hakem tarafli yonetmis, falanf ilan denmis de. yahu dakika 6'da sow'a yapilan hayvani mudahaleye kirmizi kart vermeyen hakem var. kendini atmayan caner'e sari kart veren hakem var. caner'e ikinci sariyi cikaramayan hakem var. taclarda kornerlerde surekli hatali karar veren yan hakem var (ikinci yari fenerbahcenin atak yaptigi taraftaki). kuyt'in penaltisini vermeyen hakem var. var da var yani. hakem bok gibi.
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 alperin kaleciyle karşı karşıya kalacağı pozisyonda zınk diye oyunu durdurmasını da es geçme ssdsf bu arada aynı yan hakem bizim bir kornerimizi vermedi, sonrasında da mehmet topuzdan taca çıkan topu bize verdi. acilen göz tedavi merkezine göndersinler şu adamı.
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 S-H said: takım içindeki arkadaşlarını döven adamı niye barındırıyorsunuz madem,bırakın bu işleri Adam dayakla rieradan sol bek yaratti abi. Oyle dayak iyidir.
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 dayak dediğin yapıcı olmalı yıkıcı değil
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 SeaGle said: S-H said: takım içindeki arkadaşlarını döven adamı niye barındırıyorsunuz madem,bırakın bu işleri Adam dayakla rieradan sol bek yaratti abi. Oyle dayak iyidir. belly dance oooh ver mezdekeyi ordan
Öne çıkan mesajlar