Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hürriyet said:

Yükselir'in köşe yazısında Aziz Yıldırım ile arasında geçen sohbet şu şekilde yer alıyor:

"Peki Aydınlar önceki gün hıçkırıklara boğuldu canlı yayında. Milyonların önünde. Çok üzüldük hepimiz. Gerçekten hepimizin içi büzüldü. Sen üzülmedin mi Başkan? Sen hiç etkilenmedin mi?" diye sordum.

"Hayır!" dedi. Hem de çok şiddetli!.. "Niye üzülecekmişim ki! Üzülecek bi durum yok çünkü numara yapıyor. Alenen evlat acısı üzerinden sömürü yapıyor. Biz yemiyoruz bu numaraları, tavsiyem sen de yeme! Bir sahne kurulmuş ve sahnenin bir parçası ağlaması, göz yaşı dökmesi. Madem evladının acısını yaşıyor içinde o zaman gitsin evinde otursun. Niye dolanıyor meydanlarda?" Söyledikleri bu söz üzerine artık benim diyeceğim hiçbir şey kalmamıştı. O arada nasıl oldu bilmiyorum telefon kapandı. Tekrar aradım asistanımı ve bir kez daha bağlantı kurmak istediğimi ilettim. Demiş ki; "Konuşacağımı konuştum ben Sevilay Hanım'la.

Ya varya, doğruysa eğer iyice cılkı çıkmış bu herifin. Ana avrat söveceksin.
Mesaj tarihi:
Gangren said:

Abi ne olursa olsun, ayarlama bile olsa, Aziz'in röportaj sırasında verdiği cevap baya kötü.

en başta aziz'in oğlu öldü ondan verdik voleybolu açıklaması inanılmaz iğrenç bir durum ama tekrar izleyince özellikle 'ben devam edemeyeceğim' kısmı sanki biraz fazla yapmacık geldi bana
Mesaj tarihi:
Şu futbol piyasasında son yılların en büyük gazı, koşan ve genç takımdır. Medyanın Beşiktaş üstünden PR çalışması doğal, gerçekten heyecan verici bir yapıları fakat şu kadar kilometre koştu takımın yaş ortalaması 17 oo süper gibi istatistikler ayrıntıdır. Galatasaray geçen sene şampiyon olurken 34 maçın 30'unda rakibinden az koştu. Rakibinden fazla koştuğu 4 maçta ise galip gelemedi, alın size istatistik. CL kazanan takımların yaş ortalaması 26'nın altına inmedi.

İstatistik verirken başarıya endeksli veri vermek zorunda medya. Sow isterse 9 km koşsun, Fenerbahçe'nin en değerli futbolcusu açık ara
Mesaj tarihi:
İğreniyorum aziz den. bu kadar karaktersiz olunmaz.

Acı üzerinden sömürü...
"Hayır!" dedi. Hem de çok şiddetli!.. "Niye üzülecekmişim ki! Üzülecek bi durum yok çünkü numara yapıyor. Alenen evlat acısı üzerinden sömürü yapıyor. Biz yemiyoruz bu numaraları, tavsiyem sen de yeme! Bir sahne kurulmuş ve sahnenin bir parçası ağlaması, göz yaşı dökmesi. Madem evladının acısını yaşıyor içinde o zaman gitsin evinde otursun. Niye dolanıyor meydanlarda?" Söyledikleri bu söz üzerine artık benim diyeceğim hiçbir şey kalmamıştı.

NOT: Aziz Yıldırım, Çarşamba günü Mehmet Ali Aydınlar'ın yaptığı basın toplantısının ardından yaptığı açıklamada, "Aydınlar'ın acısı bizim acımızdır" demişti.
Mesaj tarihi:
Emre gene yokmuş kadroda sakat. Yuhlandıktan sonra bir anda bu kadar sakat olarak kadroya girememesi inandırıcı geliyor mu size ?

Rabia dan sonra yuhlama girince yine cemaat karşıtı sesler çok çıkmaya başladı. Var mıdır etkisi ?
Mesaj tarihi:
Adam delikanlı en azından Selçuk 10 yıldır yuhalanıyor :)

Emenike çok kötü son kaç maçtır. Webo'da baya kötüde adam 2 gol attı en azından. Heralde artık Sow'u alır kadroya.
Mesaj tarihi:
Azizin ne kadar yalancı ve sahtekar olduğunun bir kanıtı daha. Bu adam koca fener camiasını temsil ediyor başkanlık yapıyor millet daha şakşaklıyor. Kimse dur diyemiyor bu rezilliğe. Yazık.

Her ne kadar Aziz Yıldırım, "Oğlunun ölümü üzerine tuttuk voleybolu kendisine verdik" diyerek kız voleybol takımının Aydınlar'a şubat 2008'de verildiğini iddia etse de, ortaya çıkan anlaşma Aydınlar'ın kız voleybol takımının sporsorlugunu ve idaresini alması bir yıl öncesini gösteriyor.
Acıbadem ile F.Bahçe arasında kız voleybol şubesi için yapılan anlaşma 01.09.2007 yılında imzalanmış. 2 yıllık ve 4 sayfalık bu anlaşmanın altındaki imzalarda başkan Aziz Yıldırım ve yönetici Murat Özaydınlı'ya ait.
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın "...çocuğu vefat ettikten sonra tuttuk bunun üzerine kız voleybol takımını buna (Mehmet Ali Aydınlar'a) verdik" demesine karşılık ortaya çıkan sözleşme tarihi kafalarda soru işareti bıraktı.

http://www2.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/yildirim-oyle-dedi-ama-belgelerSXHBQ345781SXQ

Mesaj tarihi:
souldarkorn said:

İğreniyorum aziz den. bu kadar karaktersiz olunmaz.

Acı üzerinden sömürü...
"Hayır!" dedi. Hem de çok şiddetli!.. "Niye üzülecekmişim ki! Üzülecek bi durum yok çünkü numara yapıyor. Alenen evlat acısı üzerinden sömürü yapıyor. Biz yemiyoruz bu numaraları, tavsiyem sen de yeme! Bir sahne kurulmuş ve sahnenin bir parçası ağlaması, göz yaşı dökmesi. Madem evladının acısını yaşıyor içinde o zaman gitsin evinde otursun. Niye dolanıyor meydanlarda?" Söyledikleri bu söz üzerine artık benim diyeceğim hiçbir şey kalmamıştı.

NOT: Aziz Yıldırım, Çarşamba günü Mehmet Ali Aydınlar'ın yaptığı basın toplantısının ardından yaptığı açıklamada, "Aydınlar'ın acısı bizim acımızdır" demişti.

Aziz ölsün mezarına sıçmak lazım valla, yapışkan pislik
Mesaj tarihi:
Valla işin ucunda Aziz olunca her ihtimal mümkündür. Adamlar sözleşmeyi koymuş habere. Daha ne olsun

Senin verdiğin linke gelince. Azizin diktatör yönetim biçimi belli. Adam açık açık başkan olmak istediğini söylüyor. Başkan olmak isteyen adam azizin aleyhine konuşur mu o zamanlarda. Kaldı ki FB sevgisi yüzünde camiaya zarar vermemek için aleyhinde röportaj vermez.

Bırakın artık şu azizi korumayı. Babanız olsa bu kadar korumazdınız. Kaldı ki adam sahtekarın önde gideni.
Mesaj tarihi:
Azizi korudugum yok. Akp tarzi suclama yapiyosunuz. Adam pis adam her sekilde saldiralim diye. Dogrulari koyuyoruz, yok oyle degildir diyosunuz. Bu yuzden gsliler ile cenaatin kafa yakin diyor fbliler, anlayamadiniz.
  • Yeni Oluştur...