Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 bir fenerli ile fenerbahçe üzerine sağlıklı bir tartışma yapmak ayrı özel bir ihtisas gerektirdiği fikrine vardım bu yaşıma kadar
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 ben de 'bir hedeli' 'bir hödölü' diye abuk subuk ayrım yapanların dikkate alınmayacak insanlar olduğunu öğrendim.örneğin rte.
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 başlık zaten ayrıma gittiği ve spesifik bir şey konuştuğumuz için gereksiz bir sitem olmuş, yeşil başlı ördeklerin göç yollarını konuşuyor olsaydık dediğin doğruydu
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 abi bunun yargıyla vs ne alaksı var. uefa diyor ki eğer kamouyona açık bir bilgiyi (diğer takımın maç kadrosu) dahi almak almaya çalışmak yasaktır cezalandrılır. şimdi yargı sürecinde ne yanlışlıklar yapılmöış olursa olsun bu deililer nasıl toplanmıssa toplansın bu deliller elde var. adamlarda bizim için yeterli dedi. içerde ceza da almadı fener zaten bu neyin ağlması hala yok hukuksuzluk hede hödö diye. kupanız bile sizde hala.
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 gelip özellikle belirtmeye gerek yoktu öyleyse. fener ceza aldı diye biliyorum,yargıtay onayacaktı falan
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 ne cezası aldı içerde? sadece yöneticleriniz belki alacak aziz yıldırım falan, ee onlarda alsın bi zahmet artık. yargıtada fener ceza falan almayacak yani. hiç ceza alma sonra hukuk şöyle böyle diye at tut.
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Bırakın abi kavgayı. Olan olmuş. Kimler yüzünden bu cezanın geldiği belli. Önemli olan onların artık bu camiadan dışarı atılması. Aziz yabancılara para yok isteyen gidebilir demiş. 3 Eylül Avrupa da 6 Eylül biz de son transfer günü. Krasiç gönderildi. Milli takımda olabilmek için Meyreleş gitmek istiyorum demiş cezadan sonra. Aynı şekilde Kuyt ve Sow da ayrılabilirmiş.
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Feamer said: daha önce dediğim gibi saran dan başkası için pek ümidim yok başarı için, koç pek yapamaz, ferit gelirse güzel olur tam olur cemaaatimizbahçe, ülkeride yanına alır Saranda cemaatçi. Kendisi daha şike olayları çıkmadan 1 ay felan önce bir yere bağlı olmayan Fenerbahçe kongre üyelerine Aziz söyle böyle diye telefon ediyordu, kitapçıklar yolluyordu. Ferit Şahenk gelse daha iyi en azından aklanır Fenerbahçe devamlı üst üste şampiyon yapılır. Ronaldo'yu Messiyi felan görürüz dünya gözü ile.
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 ekonomik kaygılardan dolayı kulübe kesemediler cezayı,hani ceza yok deyince ben genel olarak düşündüm,yöneticiler aldı cezaları.
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Zep said: deliller elde var. Delil yok... Adamlar Türkiyedeki mahkeme kararını tanıdılar. 100 kerede açıklama yaptı fenerbahçe, şüpheniz varsa düşürün dedik.
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 saran nasıl hangi cemaatçi? aziz ile aralarında başka mesela vari saran kulupte sivrilince kovdu adamı zaten toptan ortamdan anlayan bir o var, birde acıbadem -ismi neydi- koç ne yapacak, holdingden ceo mu çağıracak, halasınamı gidecek? ben şahsen isterim ki, koç gelsin, damat ferit gelsin, ortalık şenlik yeri olsun ama fenerbahçe için iyi olmaz, iyi kötü bir tarafa aziz yıldırım bir şekilde fenerlileri bir arada tutu ama fener nemalanmak isteyenin çok olduğu, sömürüye açık bir camiyadır ne yazık ki,
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Dışarıya karşı süpheniz varsa düşürün bakalım demek var bir de içeriden nah düşürürsünüz Fenerbahçe Türkiye'dir, biz gidersek futbol çöker bla bla demek var:) Madem öyle, vereydi kupayı Fener o zaman? Yargıya ben de güvenmiyorum ancak şu kadarını söyleyeyim, sizin inandığınız ve abarttığınız komplolar, daha önceki sayfalarda yazdığım gibi şikenin olmuş olma ihtimalinden çok daha düşük. Herkes istediğine inanabilir, ancak yok Aziz operasyonu, yok cemaat operasyonu bunların fasa fiso olduğunu Fenerbahçe her gün daha fazla zarar ettikçe anlamıyorsanız yapacak birşey yok. Açıkçası ben Tayyip'in gerçekten FB'nin başına adamını geçirmek için 2 yıldır bu kadar küçük hesaplar peşinde koşup kendi tuttuğu kulübe bu kadar zarar vereceğini hiç zannetmiyorum. Kaldı ki Aziz Yıldırım geçmişi karanlık bir adam. Cemaatçi olmaması onu daha da "hırlı" veya FB'ye yakışan bir adam yapmıyor. Kimbilir neler döndürdü yıllardır da en sonunda birilerinin gözüne battı da dur bakayim bu adam neler çeviriyor gene dediler. Şikenin çok büyük olmadığı zaten malum. Ona ben de katılıyorum. Zaten buradaki olay Aziz'in küçük aklıyla kimsenin haberi olmadan işlere kalkışması. Demek ki uzun zamandır yapıyordu ki adam bu kadar rahattı. Koskoca Doğan grubunu alaşağı eden bir hükümet bu kadar ne olduğu belli olmayan adamı mı çökertemeyecek, ben buna inanmıyorum işte. Daha önceki sayfalarda dediğim gibi FB'yi alabileceği varsa eğer Tayyip'in 10 kere alırdı, ama alabilmesi Aziz'li veya Aziz'siz çok zor ki zaten, bu kadar kongre üyesi varken.
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Remus said: Zep said: deliller elde var. Delil yok... Adamlar Türkiyedeki mahkeme kararını tanıdılar. 100 kerede açıklama yaptı fenerbahçe, şüpheniz varsa düşürün dedik.sunun hastasiyim sanki direk castan geldi herif. DELIL YOK. peki tamam yok. intergalaktik komplodan gitti hep. platini fenerin gecen sene yarı finale cıkmasından rahatsız olmus plzenliymis plzeni eleyince fener gelmesin demis.
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 yapmayın tayyip kendi tuttuğu takıma bunu yapar mı filan ne demek, paranın dini de yok takımı da.
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 said: 7 M € bonservis + 2.3 M € yıllık garanti ücret ile alınan Krasic, 800.000 Euro'ya kiralanıyor. Hesap sormak yerine "Kurtulduk" deniliyor..
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Remus said: Zep said: deliller elde var. Delil yok... Adamlar Türkiyedeki mahkeme kararını tanıdılar. Türkiyeden gönderilen deliller ile karar verildi. Mahkeme kararıyla değil. Mahkeme kararı incelenmez, mahkeme kararında şike var ya da yok diye karar vardır. Ona bakar şike varmış ban der. Adamlar tr den dosyaları istediler, tapeler gitti vs. İncelendi ona göre karar çıktı.
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Ülkenin brujuvalarının çoğu Fenerbahçe üyesi olunca normal. Millet deli iş bağlıyo. Gördüğüm kadari ile ben Saran'a AKP'li damgasını çakarım. Başkanlık olayı baya zor. Fenerbahçenin kongre üylerinin bu adamdan çok çekti.
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 benjani said: said: 7 M € bonservis + 2.3 M € yıllık garanti ücret ile alınan Krasic, 800.000 Euro'ya kiralanıyor. Hesap sormak yerine "Kurtulduk" deniliyor.. 800000 Euro + kuaför masraflarıymış ama.
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Saran'ın politik görüşünü bilemem ama iş gereği araçta iken radyo da Radyospor dinliyorum. Gerek gezi eylemleri olsun gerek öncesi pek AKP yanlısı gibi yayın yapmadılar hiç. Hatta baya giyidiriyolar AKP ye. Hatta bazı illerde dini kanallar bunların frekansına el koymuş. Özellikle Ankara da içinde. Epey giydiriyolar AKP ye. Bilip bilmeden Saran'ı AKP'li ilan etmek çok saçma.
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Para derken neyi kast ediyorsun ki? Para desen milyar dolarlık ihale döndürüyor adamlar, veya şöyle diyeyim koskoca Başbakan için futbolda çok ciddi bir para yok ki, yani anlamadığım Tayyip'in adamının FB'nin başına geçmesi kime para olarak ne sağlayacak. Bu tamamen prestij olayı, para ile alakası yok. Koskoca bir klubü kontrol etmek, başkan önemli bir pozisyon. Ama yine dediğim gibi klubün zarar etmesi kimsenin işine gelmiyor, ben o zaman planı fail olarak görüyorum. Benim teorim, Aziz Yıldırım'ı gerçekten göndermek isteseydi Tayyip, Aziz ne o hapisten çıkardı, ne de şu an başkandı. Siz komplo diyorsanız, ben de bu hükümetin gücüne ve geçmişine bakarak Aziz Yıldırım solda sıfır kalır bunların yanında tek başına diyorum. Buradaki sorun şu; ben Aziz Yıldırım'ın masumiyetine inanmıyorum ki, bu Ergenekon veya başka bir dava değil. Açıkçası şunu da söyleyeyim, Aziz Yıldırım'ın yıllardır anti-hükümet veya pro-hükümet yanlısı olduğuyla ilgili ne gibi bir izleniminiz var. Benim açıkçası fikrim yok. Arkada ne dolaplar dönmüştür bilmiyorum da bu işi Gezi'ye ona buna bağlayan vardı. Aziz'in Tayyip'i sevmediği, cemaat karşısı olduğu, hükümeti sevmediği nereden kabul ediliyor ki, ben bilmiyorum açıkçası.
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 benjani said: said: 7 M € bonservis + 2.3 M € yıllık garanti ücret ile alınan Krasic, 800.000 Euro'ya kiralanıyor. Hesap sormak yerine "Kurtulduk" deniliyor.. rezalet,aykut niye ısrar etti bu adamda,sonra niye hiç oynatmadı hiç bilmiyorum,kökten oyuncu,yönetici,personel yapılandırması gerekiyor takıma.
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Lan fener cl den eleniyo uefada kırk yılda bir bişey var yok. Transferler elde patlıyor sow fln dışında, rakibin önüne geçicem diye hayvan gibi paralar yatıyor futbolculara (alper topuz vs) Fenerdeki para azizden dönüyor. Azizi kaldırıp yerine birini oturtsalar ne parası kazanıcaklar. Fenerium satışlarıyla mı geçinecek gelen.
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Ayrıca iş yemeği sırasında Saran'ı Kordon da balık restoran da gördüm. Epey kalabalık bir gruptu. Mini etekli hatunlar olsun diğer elemanlar olsun gayet modern insanlardı. Ne alaka diyebilirsiniz ama cemaatçi tayfa ile alakası yok o adamın.
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Sotto said: Dışarıya karşı süpheniz varsa düşürün bakalım demek var bir de içeriden nah düşürürsünüz Fenerbahçe Türkiye'dir, biz gidersek futbol çöker bla bla demek var:) Madem öyle, vereydi kupayı Fener o zaman? Yargıya ben de güvenmiyorum ancak şu kadarını söyleyeyim, sizin inandığınız ve abarttığınız komplolar, daha önceki sayfalarda yazdığım gibi şikenin olmuş olma ihtimalinden çok daha düşük. Herkes istediğine inanabilir, ancak yok Aziz operasyonu, yok cemaat operasyonu bunların fasa fiso olduğunu Fenerbahçe her gün daha fazla zarar ettikçe anlamıyorsanız yapacak birşey yok. Açıkçası ben Tayyip'in gerçekten FB'nin başına adamını geçirmek için 2 yıldır bu kadar küçük hesaplar peşinde koşup kendi tuttuğu kulübe bu kadar zarar vereceğini hiç zannetmiyorum. Kaldı ki Aziz Yıldırım geçmişi karanlık bir adam. Cemaatçi olmaması onu daha da "hırlı" veya FB'ye yakışan bir adam yapmıyor. Kimbilir neler döndürdü yıllardır da en sonunda birilerinin gözüne battı da dur bakayim bu adam neler çeviriyor gene dediler. Şikenin çok büyük olmadığı zaten malum. Ona ben de katılıyorum. Zaten buradaki olay Aziz'in küçük aklıyla kimsenin haberi olmadan işlere kalkışması. Demek ki uzun zamandır yapıyordu ki adam bu kadar rahattı. Koskoca Doğan grubunu alaşağı eden bir hükümet bu kadar ne olduğu belli olmayan adamı mı çökertemeyecek, ben buna inanmıyorum işte. Daha önceki sayfalarda dediğim gibi FB'yi alabileceği varsa eğer Tayyip'in 10 kere alırdı, ama alabilmesi Aziz'li veya Aziz'siz çok zor ki zaten, bu kadar kongre üyesi varken. çok doğru tespitler, ama fenerbahçe camiası, aydın doğan değil, bazı şeyleri alenen yaparsan oy kaybetme korkusu olur, sorun şu olabilir, hiç bir şeyin sonuduşunmeden plan yaptıkları için bu kadar dallanıp budaklanacağını düşünememiş olabilirler
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 SeaGle said: [ quote=Remus] Zep said: deliller elde var. Delil yok... Adamlar Türkiyedeki mahkeme kararını tanıdılar. Türkiyeden gönderilen deliller ile karar verildi. Mahkeme kararıyla değil. Mahkeme kararı incelenmez, mahkeme kararında şike var ya da yok diye karar vardır. Ona bakar şike varmış ban der. Adamlar tr den dosyaları istediler, tapeler gitti vs. İncelendi ona göre karar çıktı . Onlar delil niteliği taşımıyor. Tapelerde hiç bir yerde şike geçmiyor. Bu tip durumlarda, itiraf alman gerekir, yada fiziksel kanıt bulman gerekir. Bunlarda yok. Fiziksel kanıt olsa veya cezayı alıcak adamın itirafı olsa zaten kimse konuşmazdı. - İbrahim Akinin itirafı var sonradan geri çektiği - Şekip Monstur oğlunun Eskişehire teşvik gönderildiğini duydum lafı var. Sonradan eskişehir'den alınan biletlerin paraları olduğu ortaya çıktı. Başkada şimdi aklıma gelmiyor. Tarla sürme çart curt muhabbeti kanıt sayılmaz.
Öne çıkan mesajlar