Killer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/548471_236755046432596_139161308_n.jpg http://www.sportsfactoryturkey.com/ https://www.facebook.com/SportsFactoryTurkey Kazaskerde kişiye özel spor salonunun tek adresi. + seneye antrenörüm genjler. beklerim ufak ufak arnoldlar yetiştiricem fdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 hayırlı olsun. ben de mi bi yerde antrenör olsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 benim okul bitti. 1 sene takılcam öyle ya sonra yüksek gogo. salonun sahibinin başka bi işinde daha çalışıyorum zaten home office şekli. tek mekan çift iş gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 bi dk lan kuzenimin mekan burası.. arda bey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 kuzenin kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Killer ağırlık kaldıramayanların antrenör olmasına izin veriyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Volkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 axedice said: Killer ağırlık kaldıramayanların antrenör olmasına izin veriyorlar mı? bir şeyi iyi yapamıyorsan öğreticisi olursun panpa killer orta çok iyi geldi dayanamadım sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 BabacumMostors said: Volkan kuzenin mekanın sahibi sen niye ortalıkta yoksun? dsf arda bey oldu resmen axedice öm'den sorduğun soruları unutma plx o ağırlıkları kaldırmasaydım sen de o soruları sormazdın ehmehmh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 İldenizin cevabını daha samimi buldum panpa ahahah Bu arada bizim eve de yakınmış, istanbula geldiğimde uğrarım. Ama antrenörüm sen olacaksan . . . ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 mekanın projelendirmesini de benim hanım yaptı ahahah çalışma saatlerin kesinleşsin bir ara çayınızı içmeye geleyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 niye yapmıyosun salonun reklamını? fdgfd hanım güzel iş çıkarmış abi valla bekleriz çaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 kazaskerde nerde lan minubus yolu ustunde mi şıkır şıkır koko mustinin ne tarafında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 kokodan deil de kozzy den anlatmak daha iyi.. dörtyol ağzında kozzynin sokağının tam karşı istikametindeki sokakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 ha yukarda minubus tarafında deil yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 kokodan girince 3. sokak olması lazım. 2. sokakta 3 sene gittiğim salon var dsjkgshöf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 tam yeri şuydu galiba 40.971245, 29.088532 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 kapının önünde tavla atalım babacum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 AHAHAHAH yapabiliriz aslında gayet keyifli bir dükkan önü var geniş geniş :) önce ağırlık basarız sonra tavla atarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 abi o değilde evet ya kuzenimin salonu var lan ben neden oraya gitmiyorum ki? aydınlandım bir anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 fdgdfhgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 KİLLER İSTANBULDA SENİ KURT KAPAR KUŞ YAPAR ANTALYALI ADAMI BOZAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 ne ara antalyalı oldum lan adanalyım ben sdf semi-adanalı %70 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 sizi antalyada otel yok muydu, ben mi karıştırdım, işletmeci miydiniz yoksa sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 var da antalyalı değilim oraya dikmişler dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar