aente Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 hangi süre geçtikten sonra abi 72 saat dolmadan "onaylamıyorum" dedim, pazartesi de gittim kargoya verdim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 gittigidiyor bildigin adam düdükleyici siteye dönüşmüş o zmn. alısveris yaparken 2kere düşüncez. satıcınız biraz dolanrıcıysa paramızı bile geri alma şansımız kalmamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 araya haftasonu girdi yollayamadım 72 saat içinde dememiş miydin .s.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Bir kere alışveriş yaptım. Gopro için çanta alacaktım ödemeyi yaptım vs.. Satıcı aradı ve elindeki çantanın deforme olduğunu başka bir ürün ister misin diye sordu ardından ben de pil istedim. Baktım 1 saat sonra tekrar aradı çantayı bulmuştu başka bir yerden ve bana kargoladı. Bence rereörör yapmadan önce düzgün bir dille telefondan veya mümkünse yüz yüze konuşmak işleri çözer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Adamı savunduğumdan değil ama bir kişi böyle yaptı diye kurunun yanında yaşı da yakmak bence doğru değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Pingu said: araya haftasonu girdi yollayamadım 72 saat içinde dememiş miydin .s.s yollayamamak başka bi şey "onaylamıyorum" seçeneğini hiç seçmemek başka bi şey abi. onaylamıyorum dediğin zaman duruyor ödeme falan yapılmıyor sen geri gönderene kadar. edit: durması gerekiyor daha doğrusu. bildiğin kazıklamışlar aente'yi gittigidiyor ve satıcı birleşip sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 bilemedim abi. benim 161 alışveriş var, daha bir kere sorun yaşamadım. önündeki maçlara bakacaksın artık aente. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 PrudenT said: Pingu said: araya haftasonu girdi yollayamadım 72 saat içinde dememiş miydin .s.s yollayamamak başka bi şey "onaylamıyorum" seçeneğini hiç seçmemek başka bi şey abi. onaylamıyorum dediğin zaman duruyor ödeme falan yapılmıyor sen geri gönderene kadar. edit: durması gerekiyor daha doğrusu. bildiğin kazıklamışlar aente'yi gittigidiyor ve satıcı birleşip sdf ya burada biraz fazla üstüne gidildiği için "ya onu da yaptım ama ona rağmen kazık yedim" falan gibi bir şey yazmış olabileceğinden şüpheleniyorum biraz açıkçası :D çünkü yani bu otomatik bir işlem. orada onaylamıyorum diye işaretlersen para öbür tarafa geçmez yani net. veya onaylamıyorum diye yazınca aynı zamanda kargo no girmen gereklidir mesela, onu girmemiştir zaten henüz yollamadığı için falan. başka bişi aklıma gelmedi. yani gittigidiyor sonuçta ebay sistemini kullanıyor, otomasyonda hata olma ihtimali düşük sankim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar